Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Iyiyim canim benim... evet ya ama doktor ameliyat olman lazim demis..
yani kurtulacak cok sukurrr..

Bu ne guzellik böyle.. söyle bakim.. klava:
Desene guzel olmak suc mu
Didem evonun sucu ne?delikafadulden

Olsun tertibim orda bakılsın belki hava değişimi olur fena mı olur..
Yok be canım çok güzel değilim orta halli idare ediyoruz sende esmer bombasın tütütütü Şeniz

valla tatlım bende bilmom mesela benim tepük gecemi hatırlıyormusunuz kimler yoktuki saolsunlar tanımadıklarım hatrımı sayıp sırf gönül kırmamak için gelmişlerdi şimdi onu bırak slm almıyolar nerde kaldı bunun dertlesmesi benim buraya geldimde yenilerden bi kac kişi haricinde slm nasılsınız kızlar dedimde mrb hoş geldin diyen bilen yokken dertlesmek hak getire
Haklisin canim.. eskiden sabah ogle aksam derken herzaman en az 6 kisi falan oluyordu.. napalimmm artikkk.. :)

aman yaaa biz bize yeterim bebekimmmm opuyorumnanaktan

Olsun tertibim orda bakılsın belki hava değişimi olur fena mı olur..
Yok be canım çok güzel değilim orta halli idare ediyoruz sende esmer bombasın tütütütü Şeniz
susssssssssss didoooo sinir etme beni dovcem seniklava:
Orta halli diyoooo.. sanki görmuyoz..delikafadulden
Ayy tesekkur ederimmmeyvahedigeldismile simarmaya basladimmm lülülülülülüşakkıdılaelaelaelaelae

evet artık eski tadı tuzu kalmadı gibi ben mesela burda nasıl zaman sohbet ettiğimizi bilirim ama şimdi slm yazsamda kimse slm bile almıyo artık bi kaç kişi haricinde

bende bı sıkıntım falan oluyo yazıyorum valla ama dedıgınız gıbı bı kac kısı harıcınde kımse konusmuyo bazende kımse olmuyo ben buraya ılk geldıgımde daha kalabalıktı artık cogunlukta kımse olmuyo

evet artık eski tadı tuzu kalmadı gibi ben mesela burda nasıl zaman sohbet ettiğimizi bilirim ama şimdi slm yazsamda kimse slm bile almıyo artık bi kaç kişi haricinde

Haklisin canim.. eskiden sabah ogle aksam derken herzaman en az 6 kisi falan oluyordu.. napalimmm artikkk.. :)

bende eski şafak topiğimi özledimmmm:gitme:

ya yogunlugunu bırak bi kişi olsa bile hiç değilse hemen slmını alıyordu ama şimdi slmmmm yazdımda olsa bile yazmıyolar anlamıs değilim dertlesmeye gelmiyosanız niye giriyorsunuz bu topiğe :S

aynen canimm olumune gangayizzz olumunekankayizsmile
hep destekledik birbirimizi.. tezkereden sonrada oyle olmali
dugunde olsun, bebis topigi olsun dimi ama

anaaağğmm benimkisiler burdaymışşşzemuszemus

miyabaaaaopuyorumnanaktan
anowwwww kim gelmissss
benim cok sevdigim megommm gelmiss...
Allah razi olsun senden canim..
Tezkereyi alali cooooook oldunn ama hala geliyorsun hal hatir soruyorsun..
Duygulandim bilmiyorumkismile

bende eski şafak topiğimi özledimmmm:gitme:
bendeeeeeeeeeeeeeee ayyhhh hatırlıyormusun ben ne heyecanlıydm hos sohbetlim tepük gecemdee
Duygucum boşverdim zaten benim çok sağlam arkadaşlarım var bu topikten hepsiyle msndende burdanda görüşüyorum zaten herkesin keyfi bilir alanda almayanda..

he valla didemimmm evommmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

ya yogunlugunu bırak bi kişi olsa bile hiç değilse hemen slmını alıyordu ama şimdi slmmmm yazdımda olsa bile yazmıyolar anlamıs değilim dertlesmeye gelmiyosanız niye giriyorsunuz bu topiğe :S

ay valla bılmıyorum ama katılıyorum benım derdımı dınleseler dag olur yanı allahım offfff offff kı ne offfff yanı canım

bebekemm seni seviom biliosun kaderdaşım arkadaşımm,tatlı dillimmŞeniz
sende gelicen depüklendikten sora da ,ben biliom:lepi:

anaaağğmm benimkisiler burdaymışşşzemuszemus

miyabaaaaopuyorumnanaktan
megim hoş geldinnn
öleyiz tabi vedat geldi kızlar yazamayabilirm mucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…