- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.821
Iyiyim canim benim... evet ya ama doktor ameliyat olman lazim demis..
yani kurtulacak cok sukurrr..
Bu ne guzellik böyle.. söyle bakim..klava:
Desene guzel olmak suc mu
Didem evonun sucu ne?delikafadulden
İyi akşamlar kızlarrrrr. Nasılsınızz olumunekankayizsmile
valla tatlım bende bilmom mesela benim tepük gecemi hatırlıyormusunuz kimler yoktuki saolsunlar tanımadıklarım hatrımı sayıp sırf gönül kırmamak için gelmişlerdi şimdi onu bırak slm almıyolar nerde kaldı bunun dertlesmesi benim buraya geldimde yenilerden bi kac kişi haricinde slm nasılsınız kızlar dedimde mrb hoş geldin diyen bilen yokken dertlesmek hak getireYa kızlar benim anlamadığım birşey var 11 aydır burdayız şafak sayıyoruz her yeni gelene destek olduk, umutsuzluğunu, üzüntüsünü paylaştık ama nedense şu topiğe slm yazsam yeni gelenlerden kimse almıyo bu slmı eskiden hiç böyle değildi burası bunun nedeni nedir acaba çözmüş değilim...
Haklisin canim.. eskiden sabah ogle aksam derken herzaman en az 6 kisi falan oluyordu.. napalimmm artikkk.. :)
susssssssssss didoooo sinir etme beni dovcem seniOlsun tertibim orda bakılsın belki hava değişimi olur fena mı olur..
Yok be canım çok güzel değilim orta halli idare ediyoruz sende esmer bombasın tütütütü Şeniz
evet artık eski tadı tuzu kalmadı gibi ben mesela burda nasıl zaman sohbet ettiğimizi bilirim ama şimdi slm yazsamda kimse slm bile almıyo artık bi kaç kişi haricinde
İyi akşamlar kızlarrrrr. Nasılsınızz olumunekankayizsmile
evet artık eski tadı tuzu kalmadı gibi ben mesela burda nasıl zaman sohbet ettiğimizi bilirim ama şimdi slm yazsamda kimse slm bile almıyo artık bi kaç kişi haricinde
Ya kızlar benim anlamadığım birşey var 11 aydır burdayız şafak sayıyoruz her yeni gelene destek olduk, umutsuzluğunu, üzüntüsünü paylaştık ama nedense şu topiğe slm yazsam yeni gelenlerden kimse almıyo bu slmı eskiden hiç böyle değildi burası bunun nedeni nedir acaba çözmüş değilim...
Haklisin canim.. eskiden sabah ogle aksam derken herzaman en az 6 kisi falan oluyordu.. napalimmm artikkk.. :)
bende bı sıkıntım falan oluyo yazıyorum valla ama dedıgınız gıbı bı kac kısı harıcınde kımse konusmuyo bazende kımse olmuyo ben buraya ılk geldıgımde daha kalabalıktı artık cogunlukta kımse olmuyo
anaaağğmm benimkisiler burdaymışşşzemuszemus
miyabaaaaopuyorumnanaktan
slmmmmmmmmhihoyyyt
aynen canimm olumune gangayizzz olumunekankayizsmilevalla tatlım bende bilmom mesela benim tepük gecemi hatırlıyormusunuz kimler yoktuki saolsunlar tanımadıklarım hatrımı sayıp sırf gönül kırmamak için gelmişlerdi şimdi onu bırak slm almıyolar nerde kaldı bunun dertlesmesi benim buraya geldimde yenilerden bi kac kişi haricinde slm nasılsınız kızlar dedimde mrb hoş geldin diyen bilen yokken dertlesmek hak getire
aman yaaa biz bize yeterim bebekimmmm opuyorumnanaktan
anowwwww kim gelmissssanaaağğmm benimkisiler burdaymışşşzemuszemus
bendeeeeeeeeeeeeeee ayyhhh hatırlıyormusun ben ne heyecanlıydm hos sohbetlim tepük gecemdeebende eski şafak topiğimi özledimmmm:gitme:
Duygucum boşverdim zaten benim çok sağlam arkadaşlarım var bu topikten hepsiyle msndende burdanda görüşüyorum zaten herkesin keyfi bilir alanda almayanda..
seninkisiler hep burda sen neydesinn aklinialirimsmile
meyabaaa canımm nasılsınnn opuyorumnanaktan
ya yogunlugunu bırak bi kişi olsa bile hiç değilse hemen slmını alıyordu ama şimdi slmmmm yazdımda olsa bile yazmıyolar anlamıs değilim dertlesmeye gelmiyosanız niye giriyorsunuz bu topiğe :S
megim hoş geldinnnanaaağğmm benimkisiler burdaymışşşzemuszemus
öleyiz tabi vedat geldi kızlar yazamayabilirm mucakkaynen canimm olumune gangayizzz olumunekankayizsmile
hep destekledik birbirimizi.. tezkereden sonrada oyle olmali
dugunde olsun, bebis topigi olsun dimi ama
anowwwww kim gelmissss
benim cok sevdigim megommm gelmiss...
Allah razi olsun senden canim..
Tezkereyi alali cooooook oldunn ama hala geliyorsun hal hatir soruyorsun..
Duygulandim bilmiyorumkismile
hoş geldin tatlım kendi adıma iiyim cok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?