Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah Allah..eğer doğruysa gerçekten kötü bi durummuş..ercana mı soracaksın bu doğru mu diye??bence askerdeyken sorma böyle birşey..

maşallah şafağınaa arkadaşım..

ay canım nasıl ogrenıcem babam olsa sorun olmaz ama aılem asle kabuletmez of yaa ercan kesın bılıyo ama sımdı sormıycam gelsınde bayramda

geçmiş olsun caglacım dıkkat et kendıne az kaldı aşkına gitmene hasta hasta gitme
Evet cnm saol valaa tam zamanında hastalndımeyvahedigeldismile

Hımm anladım cnm benm cok saol dualrımızzzza dewam..

Kizlar askerimle teldeyimmm..
Gorusuruzzz canolarrrrrrrrrrrrrrrrrr

gorusuruz babykeem dıkkat et kendıne gorusuruz..

Kızlar askerlin düşmesnde son nokta ney rahtszm pek takıp edemedm de:S :bbo:

canım haftaya genelkurmayla konusacaklarmış..ve netleşecekmiş..askerdekı uzun donemler kısalacak kısa donemler zamanında donecekmış..hukumet 9 ay geneklkurmay 12 ay ıstıomus ve muhtemelen secım kozu olarak kullanacaklar subatı bulmaz dusuncesındeyım..

atv de bitmeyen şarkı başladı kızlaaarrr,şimdilik kaçiim
gelirim sora sanırsam,öpüldünüüüzzopuyorumnanaktan

kendıne ıyı bak megım..bende yarın ıse gıdıcem saclarımı yapım..lale devrı de baslıyo zaten..

ay canım nasıl ogrenıcem babam olsa sorun olmaz ama aılem asle kabuletmez of yaa ercan kesın bılıyo ama sımdı sormıycam gelsınde bayramda

hakkında hayırlısı olsun arkadasım..inşallah dogru degıldır de karsı cıkmazlar daha fazla..

kızlar kendınıze ıyı bakın bende kacar..lale devrı baslıo showda onu ızlıcem ve saclarımı yapıcam..görüşmek üzere..

amın canım sagol hersey ıcın ıyı geceler canımm

çok çok iyiyimm şafağım 121 oldu şafak sonrası planları yapıyorum şimdiden çok eğlenceli kaydirigubbakcemile2 yazdım canım olsun tatlım opuyorumnanaktan

maşallah şafağına didoşumolumunekankayizsmile
yap planları fıstıım sen,az kaldı allaha şükürler olsun ohhh:lepi:
öpüom çokkkkŞenizdidomm

aynen canım kesın 12 ay olucak 9 ay olursa bı mucıze olur
Mucizeeeeeeeeeeee hihoyyyt İnş cnm düşsünde valla bir an öce.

Anladm ttalm hakımzda hayırlsı bakalım ..

kızlar heınıze ıyı geceler meleklerınız sızınle olsun askerlerınız ruyalarınızda olsun yarnkı gun hepımız ıcın guzel olsun ıyı gecelerrrrrr

maşallah şafağına didoşumolumunekankayizsmile
yap planları fıstıım sen,az kaldı allaha şükürler olsun ohhh:lepi:
öpüom çokkkkŞenizdidomm

işte bu lafı duymak için niye cevap yazmadın dedim megom kaydirigubbakcemile3
sen böyle diyince umutlarım daha da artıyo canımsınn bende öpüom bissürüü Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…