- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.921
Allah Allah..eğer doğruysa gerçekten kötü bi durummuş..ercana mı soracaksın bu doğru mu diye??bence askerdeyken sorma böyle birşey..
maşallah şafağınaa arkadaşım..
ay canımm gzoun aydın sımdıden o kadar ay bıtmıs 15 gunun kalmıs darsı bzıım basımıza:Saruboceq:
Evet cnm saol valaa tam zamanında hastalndımeyvahedigeldismilegeçmiş olsun caglacım dıkkat et kendıne az kaldı aşkına gitmene hasta hasta gitme
canım hosgeldın yazamadım benım konular yogunda canım dun gece kanalturkte bu askerlık konusun secım oncesı oy toplamak ıcınfalan oldugunu soyledıler ama basbakan acıklama yapmıs ona gore askerlık dusup dusmuycegı secımden once yada sonra kesın bellı olcakmıs duserse askerdekılerı etkılıycek ama kısa donemı etkılemıycekmıs
atv de bitmeyen şarkı başladı kızlaaarrr,şimdilik kaçiim
gelirim sora sanırsam,öpüldünüüüzzopuyorumnanaktan
Teşekkürler canım darısı sizin başınıza ,zaman hemen geçsin ...
Ama sağlıkla sıhatle dönsünler, benim canım bel fıtığı oldu 18 gün kala :1no2:
Kizlar askerimle teldeyimmm..
Gorusuruzzz canolarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar askerlin düşmesnde son nokta ney rahtszm pek takıp edemedm de:S :bbo:
atv de bitmeyen şarkı başladı kızlaaarrr,şimdilik kaçiim
gelirim sora sanırsam,öpüldünüüüzzopuyorumnanaktan
ay canım nasıl ogrenıcem babam olsa sorun olmaz ama aılem asle kabuletmez of yaa ercan kesın bılıyo ama sımdı sormıycam gelsınde bayramda
iyi seyirler canımopuyorumnanaktan
gerçi sen benim cevabımı görmedin ama ossun :dilcikar:
öpüldün Şeniz
Evet cnm saol valaa tam zamanında hastalndımeyvahedigeldismile
Hımm anladım cnm benm cok saol dualrımızzzza dewam..
gorusuruz babykeem dıkkat et kendıne gorusuruz..
canım haftaya genelkurmayla konusacaklarmış..ve netleşecekmiş..askerdekı uzun donemler kısalacak kısa donemler zamanında donecekmış..hukumet 9 ay geneklkurmay 12 ay ıstıomus ve muhtemelen secım kozu olarak kullanacaklar subatı bulmaz dusuncesındeyım..
kendıne ıyı bak megım..bende yarın ıse gıdıcem saclarımı yapım..lale devrı de baslıyo zaten..
hakkında hayırlısı olsun arkadasım..inşallah dogru degıldır de karsı cıkmazlar daha fazla..
kızlar kendınıze ıyı bakın bende kacar..lale devrı baslıo showda onu ızlıcem ve saclarımı yapıcam..görüşmek üzere..
ne yazmıştın fıstıım,görmemişim ben yaaa:sinifsinif:
ay canım tuh uzuldum gecmıs olsun canım cook olsun sag saglım donsunde canımm
çok çok iyiyimm şafağım 121 oldu şafak sonrası planları yapıyorum şimdiden çok eğlenceli kaydirigubbakcemile2 yazdım canım olsun tatlım opuyorumnanaktan
Mucizeeeeeeeeeeee hihoyyyt İnş cnm düşsünde valla bir an öce.aynen canım kesın 12 ay olucak 9 ay olursa bı mucıze olur
gorusuruz babykeem dıkkat et kendıne gorusuruz..
canım haftaya genelkurmayla konusacaklarmış..ve netleşecekmiş..askerdekı uzun donemler kısalacak kısa donemler zamanında donecekmış..hukumet 9 ay geneklkurmay 12 ay ıstıomus ve muhtemelen secım kozu olarak kullanacaklar subatı bulmaz dusuncesındeyım..
kendıne ıyı bak megım..bende yarın ıse gıdıcem saclarımı yapım..lale devrı de baslıyo zaten..
hakkında hayırlısı olsun arkadasım..inşallah dogru degıldır de karsı cıkmazlar daha fazla..
kızlar kendınıze ıyı bakın bende kacar..lale devrı baslıo showda onu ızlıcem ve saclarımı yapıcam..görüşmek üzere..
maşallah şafağına didoşumolumunekankayizsmile
yap planları fıstıım sen,az kaldı allaha şükürler olsun ohhh:lepi:
öpüom çokkkkŞenizdidomm
çok çok iyiyimm şafağım 121 oldu şafak sonrası planları yapıyorum şimdiden çok eğlenceli kaydirigubbakcemile2 yazdım canım olsun tatlım opuyorumnanaktan
işte bu lafı duymak için niye cevap yazmadın dedim megom kaydirigubbakcemile3
sen böyle diyince umutlarım daha da artıyo canımsınn bende öpüom bissürüü Şeniz
:lepi:Şeniz
şimdi gittiiimmmm
Oyhhhh maşalah yaaaaaaaaa süper kızzzz şafağınnnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?