Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bakın kızlar mehtap hatırasıopuyorumnanaktan
maşşalaah demeyi unutmayalımkaydirigubbakcemile3
resim alıntı olmasın lütfen

Son düzenleme:
canım kardesın kıskanclıktan mı boyle soyluyor hanı erkek kardesler kız kardeslerının bı erkekle gorusmesıne nısanlanmasına falan oncelerı soguk bakar ya o tarz bırsey mı bu

canım babam yok ya ercanın babsının baska kadınlarla ılgılı bıseylerını duymus onun ııcnmıs ben soktayım allahımm

canım babam yok ya ercanın babsının baska kadınlarla ılgılı bıseylerını duymus onun ııcnmıs ben soktayım allahımm

canım bunu kım dedı nerden bılıorlarmış??

ya da sen babasını tanıo musun ercanın babasını falan??

hanı öyle birşey yapabilcek tarzda mı onu az çok tahmin edebilirsin belki..

susum maşallah Allah nazarlardan korusun sizi

annem soyledı sımdı canım mahallemızde oturuyolar duymadım tıpınde yok ama canım ne bılıyım kesınlıkle vermezler benı eger dogruysa kardesım yalan soylemez duymasa soylememezdı ercan soyler bana varsa boyle bısey bı ara konusmuyodu babsıyla sebebını sordugumda bosver dıyodu bundandı dmekkı

:roflol::roflol:anoww kız yok ne kilo vermmesi iyice kilo aldı bi göbişi olmuş varya off:roflol::roflol:

hadi yaane güzel bi benim nişanlım kilo verio herhalde gitti taş gibi sevgilim geldi yerine karakuru bişey kaydirigubbakcemile3

kilo almazsan almaktan vazgeçicem seni diorum kaydirigubbakcemile3

Allah Allah..eğer doğruysa gerçekten kötü bi durummuş..ercana mı soracaksın bu doğru mu diye??bence askerdeyken sorma böyle birşey..

Şafak 15
Şafak 15
Şafak 15turkbayragi

maşallah şafağınaa arkadaşım..

Kızlar askerlin düşmesnde son nokta ney rahtszm pek takıp edemedm de:S :bbo:

canım hosgeldın yazamadım benım konular yogunda canım dun gece kanalturkte bu askerlık konusun secım oncesı oy toplamak ıcınfalan oldugunu soyledıler ama basbakan acıklama yapmıs ona gore askerlık dusup dusmuycegı secımden once yada sonra kesın bellı olcakmıs duserse askerdekılerı etkılıycek ama kısa donemı etkılemıycekmıs

atv de bitmeyen şarkı başladı kızlaaarrr,şimdilik kaçiim
gelirim sora sanırsam,öpüldünüüüzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…