Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Insallah duzelir hersey canimmm.. allah yardimciniz olsun..
Bol bol konus ailenle canim..

Görüyorum ve cok seviyorummm :jeyyar:
Emirin susuusuuuusuuusuuusuuusuuuusuuuu (takildi) :roflol:

keske anlasalar annem dedım allah alsın canımı sızde kurtulun bende dedım valla bıktım herseydenn

KIZLARRR ARTIK LİSTEM GİTTİKÇE AZALIYO BUGÜN BURCUMUZUDA DEPÜKLEDİM LİSTEMDEN SIRA GİTTİKÇE BANA GELİYO ÇOK HEYCANLANIYORUMM AYYYYYdelikafadulden

önemli deil tatlım
sende sıkma canını Allah büyük belki ikna olur ailen sakın görüşmeyi kesme sevdiğinle sakın canım :teselli:

oyle yapıcan ben mektup atarım elımde oldukca ararım acarım hem artık carsı ızınlerı var belkı telefon kullanır bunlarla avıtıyorum kendımı

ayyy canım yaaaa.. neden öle dediki kardeşin?üzüldüm canım yaa..ercanda sinirden demiştir öle canım yoksa duramaz seni aramadan ..merak etme..:1hug:

canım valla ben yuzluk lere falan abkıp hayaller kuruyodum bı anda sok oldum yemın ederım neye ugradıgımı sasırdım benle konusmuyo artık kardesım bana karaktersızın sen falan dedı cook kotu bı hafta sonu gecırdımm

Ya kızlar ben ı phone ları çok beğeniyorum sevgilimde gelince kendisine alıcaktı ı phone..Bugün dediki hayatım senin paran yetmiyo çalışmıyosun yarısını sen yarısını ben veririm sana alırız ben nasılsa hep senin yanında olucam kendime sadece oyun oynamak için alıcaktım o teli ama sen çok istiyosun sana alalım bende arada oyun oynarım dedi çok mutlu oldum ya :gitme:

aynen canim.. hayirlisi artik.. biz bizeeeee muhabbet ediyoruz iste dimi..
napalim zorlayacak degiliz yaa.. :lepi:

evet ama ıste bu kadroyu da hergun goremıyoruz kıı :sinifsinif:

nefesim gelmiişşşopuyorumnanaktan

ebeeet ben geldımm geçmişe bakıodumm kuzummm..olumunekankayizsmile

amin canım inş.
orayı hiç sevmedıgım ıcın geldıgım ıcın mutluyum suan..
tekrar sınava gırıcem

Allah kalbıne gore versın susumm opuyorumnanaktan

canım aılenle acık acık konuss ne yap et ıkna et askerdeyken uzme cocugu sende uzulme..

yok cnm ben vodafone kullanıyorum

nefesim hoşgeldin tatlımm:1hug:

hoşbuldum kuzuuummmm opuyorumnanaktan

keske anlasalar annem dedım allah alsın canımı sızde kurtulun bende dedım valla bıktım herseydenn

töbe töbe bu sekılde de konusma canım ya..askerınde gelınce ıkna edersiniz sıkın bıraz dısınızıı

ne güzel canım ya böle paylaşımlar hoş oluyoboshayallersmile

canım senelrde gecse kardesım akbul etmez allahım ayardımcım olsun canım ne dıyım ama canımyuregım acıyo ıcım yanıyo valla

oyle yapıcan ben mektup atarım elımde oldukca ararım acarım hem artık carsı ızınlerı var belkı telefon kullanır bunlarla avıtıyorum kendımı
Bunlarla avut kendini canım kalpler bir olsun yeterki uzaklıklar engel değil kesinlikle..
Bi şekilde iletişim kurarsınız tatlım yeterki isteyin:teselli:

Selaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrr nasılsınız =))

hoşgeldn cnm nasılsn?

Bunlarla avut kendini canım kalpler bir olsun yeterki uzaklıklar engel değil kesinlikle..
Bi şekilde iletişim kurarsınız tatlım yeterki isteyin:teselli:

hoşgeldn cnm nasılsn?

insallah canım ya ınsallah oyle olur askerdeyken destek olucak yer su olanlara bakk ama ınsallah kardesımd cook sevrde o zaman anlar benıı

Selaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrr nasılsınız =))

selam hoşgeldin canım..

guzelım neden boyle konusuyor kardesın senın bılmedıgın onların bıldıgı bısey mı var ne oldu da bu sekılde konusuluyor..

ne guzel canım paylaşım cok guzel oluyor

inş canım elbet birgün sıra size de gelicek :lepi:

amin aminn :Saruboceq:

bende depüklenmek istiyorum artııııkk:sinifsinif:

kızlar inanmıyorum ercanın babsının baska kadınlarla ılgılı bıseylerı varmıs o yuzden kesınlıkle olmaz demıssssss allahım bı bu eksıktı yaaaaaa

canım senelrde gecse kardesım akbul etmez allahım ayardımcım olsun canım ne dıyım ama canımyuregım acıyo ıcım yanıyo valla

canım kardesın kıskanclıktan mı boyle soyluyor hanı erkek kardesler kız kardeslerının bı erkekle gorusmesıne nısanlanmasına falan oncelerı soguk bakar ya o tarz bırsey mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…