- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.881
Insallah duzelir hersey canimmm.. allah yardimciniz olsun..
Bol bol konus ailenle canim..
Görüyorum ve cok seviyorummm :jeyyar:
Emirin susuusuuuusuuusuuusuuusuuuusuuuu (takildi) :roflol:
önemli deil tatlım
sende sıkma canını Allah büyük belki ikna olur ailen sakın görüşmeyi kesme sevdiğinle sakın canım :teselli:
ahhh canim oyle konusma amaaa...keske anlasalar annem dedım allah alsın canımı sızde kurtulun bende dedım valla bıktım herseydenn
ayyy canım yaaaa.. neden öle dediki kardeşin?üzüldüm canım yaa..ercanda sinirden demiştir öle canım yoksa duramaz seni aramadan ..merak etme..:1hug:
aynen canim.. hayirlisi artik.. biz bizeeeee muhabbet ediyoruz iste dimi..
napalim zorlayacak degiliz yaa.. :lepi:
nefesim gelmiişşşopuyorumnanaktan
amin canım inş.
orayı hiç sevmedıgım ıcın geldıgım ıcın mutluyum suan..
tekrar sınava gırıcem
canım varya bakıyorum etrafıma bu durumda olan bı ben varım annemde kardesım ıstemıyo dıye gorusme dedı telefonları dogru durst acamıyodum sımdı hıc acamıyorum o kadar caresızım kı anlatamam ercanda cook zugun bıde askerde allahım yardımcım olsun ne yapıcam blmıyorm ıcım acıyo
yok cnm ben vodafone kullanıyorum
nefesim hoşgeldin tatlımm:1hug:
keske anlasalar annem dedım allah alsın canımı sızde kurtulun bende dedım valla bıktım herseydenn
KIZLARRR ARTIK LİSTEM GİTTİKÇE AZALIYO BUGÜN BURCUMUZUDA DEPÜKLEDİM LİSTEMDEN SIRA GİTTİKÇE BANA GELİYO ÇOK HEYCANLANIYORUMM AYYYYYdelikafadulden
Ya kızlar ben ı phone ları çok beğeniyorum sevgilimde gelince kendisine alıcaktı ı phone..Bugün dediki hayatım senin paran yetmiyo çalışmıyosun yarısını sen yarısını ben veririm sana alırız ben nasılsa hep senin yanında olucam kendime sadece oyun oynamak için alıcaktım o teli ama sen çok istiyosun sana alalım bende arada oyun oynarım dedi çok mutlu oldum ya :gitme:
ahhh canim oyle konusma amaaa...
allah yardimcin olurr... bol bol dua et.. annenle konussss
burcu safagı bıtırdı demek cooks evındım onun adına darısı senın ve bız daha yolun basnda olanlara canımm
evet ama ıste bu kadroyu da hergun goremıyoruz kıı :sinifsinif:
ebeeet ben geldımm geçmişe bakıodumm kuzummm..olumunekankayizsmile
Allah kalbıne gore versın susumm opuyorumnanaktan
canım aılenle acık acık konuss ne yap et ıkna et askerdeyken uzme cocugu sende uzulme..
hoşbuldum kuzuuummmm opuyorumnanaktan
töbe töbe bu sekılde de konusma canım ya..askerınde gelınce ıkna edersiniz sıkın bıraz dısınızıı
Bunlarla avut kendini canım kalpler bir olsun yeterki uzaklıklar engel değil kesinlikle..oyle yapıcan ben mektup atarım elımde oldukca ararım acarım hem artık carsı ızınlerı var belkı telefon kullanır bunlarla avıtıyorum kendımı
Selaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrr nasılsınız =))
inş canım elbet birgün sıra size de gelicek :lepi:
Bunlarla avut kendini canım kalpler bir olsun yeterki uzaklıklar engel değil kesinlikle..
Bi şekilde iletişim kurarsınız tatlım yeterki isteyin:teselli:
hoşgeldn cnm nasılsn?
Selaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrr nasılsınız =))
canım valla ben yuzluk lere falan abkıp hayaller kuruyodum bı anda sok oldum yemın ederım neye ugradıgımı sasırdım benle konusmuyo artık kardesım bana karaktersızın sen falan dedı cook kotu bı hafta sonu gecırdımm
Ya kızlar ben ı phone ları çok beğeniyorum sevgilimde gelince kendisine alıcaktı ı phone..Bugün dediki hayatım senin paran yetmiyo çalışmıyosun yarısını sen yarısını ben veririm sana alırız ben nasılsa hep senin yanında olucam kendime sadece oyun oynamak için alıcaktım o teli ama sen çok istiyosun sana alalım bende arada oyun oynarım dedi çok mutlu oldum ya :gitme:
inş canım elbet birgün sıra size de gelicek :lepi:
ne güzel canım ya böle paylaşımlar hoş oluyoboshayallersmile
canım senelrde gecse kardesım akbul etmez allahım ayardımcım olsun canım ne dıyım ama canımyuregım acıyo ıcım yanıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?