Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet hiç karşılaşmadık yeniyim ben canımkaydirigubbakcemile3
evet canım karşılaşmadık bendee giremiorum çok sık..nerdee senin askerin şafağınızz kaç canım şimdiden allah kavuştursun..

heycandan unutuom vallla hasta oldmu tatlım offffffff :)

Cnm nasıl oldn ıyımısn
çok zor bir ameliyat geçirdim canım türkiyede ilk defa yapıldıı..yaralarımı sarmaya çalışıorum işteee zamanla daha iyi olcam inşallah canım..sana da geçmiş olsun bu aradaaolumunekankayizsmile

selam güzellerrr nasılsınız? opuyorumnanaktan

fox tv'yi izledim, uzun dönem 12 ay kısa dönem 8 ay olcak diyo, kışlalara müjde falan dedi, haftaya görüşülcekmiş, milliyet yazarı tektip olmaz ama uzun dönem kesinlikle düşcek diyormuş..hadi bakalım..

slm canım h.gkaydirigubbakcemile3 ay inşallahya..geçenki gibi beklenmedik bisonuçla karşılaşmayız inş..

aa çok çok gemiş olsun canım şuanda iisindir inş

Son düzenleme:
Cnm ıyısın ama sımdı değilmi askernde gelıo ohhhh ne süper yahuuuuuuu
Tatlım bnm arkdsmn tanışı var paşaaa şey demıs uzun 12 kısa 8 olacak hatda oldu bilinnn dems of offfff bu ne bole hergun yenı bsey

Sendee kavscan kızzzzzzzzzzzzzzzzz ohhhhaklinialirimsmile[/QUOTE]

inşallah kız:)) bende bekliyorum bakalımaklinialirimsmile heycan yok bende henüz sırnaşık şey sen nezaman yola çıkıyodun gözdecm

kızzlaarrr şafaklarrr atttııııı......şafağımızzz 28 giresunaa selamlaarrr olsunn...aşkım az kalddııı alııcaamm seni ankaradaaannnnn yanıbaşımdann ayırmıcammmturkbayragi:asigim:

ahh canım inşallah yaa ama ne zaman yürürlüğe gircek yaa:gitme:

daha önce hiç sormazdı aşkitom şimdi her seferinde soruyo haber var mı diye çok umutlandılar artık olsun:Saruboceq:

Son düzenleme:
inşallah kız:)) bende bekliyorum bakalımaklinialirimsmile heycan yok bende henüz sırnaşık şey sen nezaman yola çıkıyodun gözdecm

Perşembe 12 bcukta tatlım öğlen[/QUOTE]

hadi bakalım gözdem bişey kalmamışya kaydirigubbakcemile2 heycandan uyuyamassn artık yarın sen..yolculuğun rahat geçsinde gerisi kolaykaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

merhaba kizlarrrrrr:kedi: ben kilo almisim yardim edin lutfennnnnnnn 63 kilo olmusum 2 kilo almisim 55 dusmem gerekirken habire aliorum yardim edin lutfen bisiler onerin istahim cok acildi yaaaa evde olmak cok kotu habire yedirio insanaaaaaa bayrama kadar zayiflarmiyimmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…