- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.981
teşekkür ederim canım ilk defa görüorum seni tanışmadık galibaa seninleebayanssulusmile
heycandan unutuom valllageçmiş olsun canım..kendine dikkat et artık inş düzelir hasta haliyle bişeyden zevk almıyo insan çok çok iç hemen ilaçlarını:))
teşekkür ederim canım ilk defa görüorum seni tanışmadık galibaa seninleebayanssulusmile
evet canım karşılaşmadık bendee giremiorum çok sık..nerdee senin askerin şafağınızz kaç canım şimdiden allah kavuştursun..evet hiç karşılaşmadık yeniyim ben canımkaydirigubbakcemile3
çok zor bir ameliyat geçirdim canım türkiyede ilk defa yapıldıı..yaralarımı sarmaya çalışıorum işteee zamanla daha iyi olcam inşallah canım..sana da geçmiş olsun bu aradaaolumunekankayizsmileheycandan unutuom valllahasta oldmu tatlım offffffff :)
Cnm nasıl oldn ıyımısn
heycandan unutuom valllahasta oldmu tatlım offffffff :)
ay kıyamam ya:)) bian önce kavuşursunda biter artık özleminŞeniz
selam güzellerrr nasılsınız? opuyorumnanaktan
fox tv'yi izledim, uzun dönem 12 ay kısa dönem 8 ay olcak diyo, kışlalara müjde falan dedi, haftaya görüşülcekmiş, milliyet yazarı tektip olmaz ama uzun dönem kesinlikle düşcek diyormuş..hadi bakalım..
evet canım karşılaşmadık bendee giremiorum çok sık..nerdee senin askerin şafağınızz kaç canım şimdiden allah kavuştursun..
izmir gaziemirde canım.bizim şafak karanlık daha 425...aminn canım inş hepimizi
çok zor bir ameliyat geçirdim canım türkiyede ilk defa yapıldıı..yaralarımı sarmaya çalışıorum işteee zamanla daha iyi olcam inşallah canım..sana da geçmiş olsun bu aradaaolumunekankayizsmile
slm canım h.gkaydirigubbakcemile3 ay inşallahya..geçenki gibi beklenmedik bisonuçla karşılaşmayız inş..
Cnm ıyısın ama sımdı değilmi askernde gelıo ohhhh ne süper yahuuuuuuuevet canım karşılaşmadık bendee giremiorum çok sık..nerdee senin askerin şafağınızz kaç canım şimdiden allah kavuştursun..
çok zor bir ameliyat geçirdim canım türkiyede ilk defa yapıldıı..yaralarımı sarmaya çalışıorum işteee zamanla daha iyi olcam inşallah canım..sana da geçmiş olsun bu aradaaolumunekankayizsmile
Tatlım bnm arkdsmn tanışı var paşaaa şey demıs uzun 12 kısa 8 olacak hatda oldu bilinnn dems of offfff bu ne bole hergun yenı bseyselam güzellerrr nasılsınız? opuyorumnanaktan
fox tv'yi izledim, uzun dönem 12 ay kısa dönem 8 ay olcak diyo, kışlalara müjde falan dedi, haftaya görüşülcekmiş, milliyet yazarı tektip olmaz ama uzun dönem kesinlikle düşcek diyormuş..hadi bakalım..
heycandan unutuom valllahasta oldmu tatlım offffffff :)
ay kıyamam ya:)) bian önce kavuşursunda biter artık özleminŞeniz
Sendee kavscan kızzzzzzzzzzzzzzzzz ohhhhaklinialirimsmile
aa çok çok gemiş olsun canım şuanda iisindir inş
hoşbulduk canımboshayallersmile inşallah bu sefer net birşey söylerler canım yaa:Saruboceq:
iyiyim canım çok şükürrr halimizee...şafağın su gibi akıp gitsin canım allah kavuştursunnn
ahh canım inşallah yaa ama ne zaman yürürlüğe gircek yaa:gitme:Cnm ıyısın ama sımdı değilmi askernde gelıo ohhhh ne süper yahuuuuuuu
Tatlım bnm arkdsmn tanışı var paşaaa şey demıs uzun 12 kısa 8 olacak hatda oldu bilinnn dems of offfff bu ne bole hergun yenı bsey
amin canım innaşllah:Saruboceq: bizi geçtim askerlermzi ümitlendiriyolar..her tlfon açtığımızda askerlik düştümü haberleri kaçırma dio sürekli..çok ümit bağlamışlar boşa çıkmasın artıkkk
inşallah kız:)) bende bekliyorum bakalımaklinialirimsmile heycan yok bende henüz sırnaşık şey sen nezaman yola çıkıyodun gözdecm
♥♥Mehtappppppppp 1 Aşkım Benim♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?