- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.001
Ya cnm anca sence nolck dusecekmı askım dusecekmı drmadan soruor benımkıde of offahh canım inşallah yaa ama ne zaman yürürlüğe gircek yaa:gitme:
daha önce hiç sormazdı aşkitom şimdi her seferinde soruyo haber var mı diye çok umutlandılar artık olsun:Saruboceq:
Perşembe 12 bcukta tatlım öğlen
♥♥Mehtappppppppp 1 Aşkım Benim♥♥
♥♥Mehtappppppppp 1 Aşkım Benim♥♥
Mervemmmmmm cok heycanlım yaa offff ılk kez formyla görucemmmm cok duygulancam ya cokkk ah ahhhhhhhh şu 1 gunde gecıversın.tertibimmmmmm yedin bitirdin gunleriiiia.s.a.s.:teytey:
=)))):1hug:oyyyyolumunekankayizsmile
gözdemm düşeceğine yüzde yüz inanıyorum kesinlikle düşecek ama ne zaman işte odak nokta bu bilmiyorumkismile
merhaba kizlarrrrrr:kedi: ben kilo almisim yardim edin lutfennnnnnnn 63 kilo olmusum 2 kilo almisim 55 dusmem gerekirken habire aliorum yardim edin lutfen bisiler onerin istahim cok acildi yaaaa evde olmak cok kotu habire yedirio insanaaaaaa bayrama kadar zayiflarmiyimmafoldumbenmafoldumben
gözdemm düşeceğine yüzde yüz inanıyorum kesinlikle düşecek ama ne zaman işte odak nokta bu bilmiyorumkismile
merve canım öncelikle h.g evde olunca hakket insan ıvır zıvıra sarıyo can sıkıntısı sters derken kilo alıyosun..meyveyle bastır mideni bol bol hareket et başka türlü gitmez kilolar bayrama kadarda bi5kilo verirsin
Mervemmmmmm cok heycanlım yaa offff ılk kez formyla görucemmmm cok duygulancam ya cokkk ah ahhhhhhhh şu 1 gunde gecıversın
kaydirigubbakcemile5inşallah canım ya uzun dönemler erken terhis olcak diye hadi bakalım..
evt tatlım yarından itibaren sıkı bir diyete başlıycam hayırlısıyla elma felan almış annem bişiler yapıcam bakalım çok saolopuyorumnanaktan
geçicekkkkkkk cnm mrk etme tahmin edebiliorum heyecanını inş herşey istediğin gibi olur askerinle güzel bir vakit geçirmen dileğiyleopuyorumnanaktana.s.
kaydirigubbakcemile5
Cnm okadar cok kılon yok problem etme baktık ya footona kızzzzzzzzlmaz: Saol cnm benm hıc ayrılmıycm yanndan vala hc uyutmuycam:)
Günaydin arkadaslar...:1hug:
Ay canim benim gecmis olsun tekrar.. dun zaten ozledim seni..günaydın canııımm... çok fenayım yaa öksürmekten bittim resmen, dün gelemedim işe.. bugün de sürünerek geldim resmen :çok üzgünüm:
Günaydin canim.. nasilsin? heyecan varmi heyecan?Günaydınn Kızlarrr...
Flowerimm geçmiş olsun kuzumm :1hug:
Ay canim benim gecmis olsun tekrar.. dun zaten ozledim seni..
Flowerum hasta kaldi bugun bende dedim zaten.. insallah bir an once duzelirsin cnm
Askerin nasil?
Günaydin canim.. nasilsin? heyecan varmi heyecan?
Sabah radyoda Askerlik kisalmasi meclis tarafindan onaylandi dediler..
Simdi ne olcak peki :)
Günaydınn Kızlarrr...
Flowerimm geçmiş olsun kuzumm :1hug:
Günaydin canim.. nasilsin? heyecan varmi heyecan?
Sabah radyoda Askerlik kisalmasi meclis tarafindan onaylandi dediler..
Simdi ne olcak peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?