Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahh canım inşallah yaa ama ne zaman yürürlüğe gircek yaa:gitme:

daha önce hiç sormazdı aşkitom şimdi her seferinde soruyo haber var mı diye çok umutlandılar artık olsun:Saruboceq:
Ya cnm anca sence nolck dusecekmı askım dusecekmı drmadan soruor benımkıde of off
Perşembe 12 bcukta tatlım öğlen

hadi bakalım gözdem bişey kalmamışya kaydirigubbakcemile2 heycandan uyuyamassn artık yarın sen..yolculuğun rahat geçsinde gerisi kolaykaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni[/QUOTE]

Ayhhh ed tatlm ama 17 saatt mahvlcm tbı

tertibimmmmmm yedin bitirdin gunleriiiia.s.a.s.:teytey:
Mervemmmmmm cok heycanlım yaa offff ılk kez formyla görucemmmm cok duygulancam ya cokkk ah ahhhhhhhh şu 1 gunde gecıversın.
oyyyyolumunekankayizsmile
=)))):1hug:
gözdemm düşeceğine yüzde yüz inanıyorum kesinlikle düşecek ama ne zaman işte odak nokta bu bilmiyorumkismile

Cnm bende olee ama ıns vurur bızede herkezede ya

merve canım öncelikle h.g evde olunca hakket insan ıvır zıvıra sarıyo can sıkıntısı sters derken kilo alıyosun..meyveyle bastır mideni bol bol hareket et başka türlü gitmez kilolar bayrama kadarda bi5kilo verirsin

evt tatlım yarından itibaren sıkı bir diyete başlıycam hayırlısıyla elma felan almış annem bişiler yapıcam bakalım çok saolopuyorumnanaktan

Mervemmmmmm cok heycanlım yaa offff ılk kez formyla görucemmmm cok duygulancam ya cokkk ah ahhhhhhhh şu 1 gunde gecıversın

geçicekkkkkkk cnm mrk etme tahmin edebiliorum heyecanını inş herşey istediğin gibi olur askerinle güzel bir vakit geçirmen dileğiyleopuyorumnanaktana.s.

inşallah canım ya uzun dönemler erken terhis olcak diye hadi bakalım..
kaydirigubbakcemile5

Cnm okadar cok kılon yok problem etme baktık ya footona kızzzzzzzzlmaz: Saol cnm benm hıc ayrılmıycm yanndan vala hc uyutmuycam:)

kaydirigubbakcemile5

Cnm okadar cok kılon yok problem etme baktık ya footona kızzzzzzzzlmaz: Saol cnm benm hıc ayrılmıycm yanndan vala hc uyutmuycam:)

biliorum cnm okadar gözle görünür bişiyim yok ama azda kilo alsam hemen rahatsız edio beni sağlık açısından çok kötü oluorum nedense:sinifsinif:

Ay canim benim gecmis olsun tekrar.. dun zaten ozledim seni..
Flowerum hasta kaldi bugun bende dedim zaten.. insallah bir an once duzelirsin cnm
Askerin nasil?

saol canıııımm.. ben de yokluğunuzu aradım valla dün.. bir n önce iyileşsem süper olucak :2: iyi askerim çok şükür ama çok soğumuş oralar da hatta 2 gün önce karşıdaki dağın tepesi beyazladı ilk kar yağışını gördük dedi.. allah yardımcıları olsun :Saruboceq:
haberleri kovalayıp duruyoruz tatlım yaa nolucak bakalım bu durum, herkes yine çok umutlandı, inşallah bu sefer olur..

Günaydin canim.. nasilsin? heyecan varmi heyecan?
Sabah radyoda Askerlik kisalmasi meclis tarafindan onaylandi dediler..
Simdi ne olcak peki :)

Günaydın tatlım..
Ayyy ciddimisinnn ?
Ben duymamıştım..Süper ya çok sevindimmm :lepi:
Hadi hayırlısı daha bu sabah konuştum benimkisiyle haftaya başbakana çıkıcak falan diyee alkisalkisalkis

Günaydınn Kızlarrr...
Flowerimm geçmiş olsun kuzumm :1hug:

günaydın canım saol valla inşallah geçer :sinifsinif:

Günaydin canim.. nasilsin? heyecan varmi heyecan?
Sabah radyoda Askerlik kisalmasi meclis tarafindan onaylandi dediler..
Simdi ne olcak peki :)

gerçekten mi???? hangi vakit meclise sunuldu yaa daha dün akşamki haberlerde bişey demediler.. sadece tasarının içeriği meclise sızdı, başbakadan brifing için gün beklenşyor dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…