Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy hadi yaaa... allah yardimcilari olsun.. insallah usumezler..
Sende sicacik giyin tamammi.. hastasin zaten

Günaydın tatlım..
Ayyy ciddimisinnn ?
Ben duymamıştım..Süper ya çok sevindimmm :lepi:
Hadi hayırlısı daha bu sabah konuştum benimkisiyle haftaya başbakana çıkıcak falan diyee alkisalkisalkis
heyaa radyoda oyle dediler.. uzun donem 12 ay kisa donem 8 ay
Askerimde dedi zaten haftaya kesin belli olur..
Cok heyecanlandim.. senin safagin insallah birden 0'a ziplar :)

Radyoda sabah soylediler..
her saat soyluyorlar gene :) haberde

Kizlar ya cnn den canli canli mayindaki 33 kisiyi cikariyorlar.. cok duygulandimmm.. izliyorum hep

Evet akşam bende izledimm 12-8 olcakmışş..Hadi hayırlısı olur inşallahh yaaa :Saruboceq:
Radyoda sabah soylediler..
her saat soyluyorlar gene :) haberde

Kizlar ya cnn den canli canli mayindaki 33 kisiyi cikariyorlar.. cok duygulandimmm.. izliyorum hep

Allah yardımcıları olsun yaa..Ne kadar zor onlar ve aileleri için... Neyseki artık sonuna geldiler..

benimki çok umutlu deil yaa belli olmaz ne zaman onaylanacağı diyip duruyo ama benim de umudum var az da olsa, inşallah şans bize de güler :Saruboceq: o zaman kasımın ilk günlerinde yanımda olmuş oluyo nişanlım opuyorumnanaktan

Benimkide aynı tatlım ya..Hatta hiç açmaz bu konuyu hiç ümitlenme diyor banada.. Ayy bide gelirlerse süper olucak yaa topiği düşünemiyorum hepimiz terhis olucaz aynı zmanda..Bayram olur burasııı :teytey:

Benimkide aynı tatlım ya..Hatta hiç açmaz bu konuyu hiç ümitlenme diyor banada.. Ayy bide gelirlerse süper olucak yaa topiği düşünemiyorum hepimiz terhis olucaz aynı zmanda..Bayram olur burasııı :teytey:

Benimki hic inanmiyordu olacagina.. ama simdi olacak diye inaniyor..
Genede hayirlisi diyo.. karar gelsinde ne gelirse gelsin diyoo.. hakli olarak tabiki

hayırlısıyla bir an önce onaylansa şu da rahatlasak kızlar yaaa iyileşirim vallaa aklinialirimsmile

günaydın canııımmmm.. ben hastalıkla mücadele ediyorum.. senden naber nasılsın? :2:

cnm ya sen iyilweşemeddinmi dahaa:teselli: çok dikkat et kendine cnm
bende aynı iştee iyi gibiyim...

yaaa kızlar hepinizin şafakları birbrinize yakın bnm daha çok va siz gidince napıcam benn:çok üzgünüm:

cnm ya sen iyilweşemeddinmi dahaa:teselli: çok dikkat et kendine cnm
bende aynı iştee iyi gibiyim...

yaaa kızlar hepinizin şafakları birbrinize yakın bnm daha çok va siz gidince napıcam benn:çok üzgünüm:

ay valla dün çok kötü oldum da doktora gittim antibiyotiğe başladık, çok kötü öksürüyorum ya, geçecek inşallah kafamçokkarıştı
olur mu öyle şey canım, askerlerimiz gelse de yine buraya gelip gidicez biz, alıştık birbirmize, ne günlerimiz geçti burda, bırakılıp da hemen gidebilir miyiz öyle :1hug:

Günaydın hoşgeldin
Hoşbuldum durucum, tanıymadık biz senle di mi :)
Ben bıraktım buraları bu ara
sen de hoşgeldin aramıza
hoşgeldin tatlımmm
hoşbuldum incim :1hug: naber nasılsın
hoşbuldum begümcüm, kız sende nazar mı var ne
ha bire birşey oluyor sana
dikkat et kendine :1hug:

kıyamam ya iyi bak kendine ilaçlarını aksatma cnm:1hug:
ay ne bilim böyle korku sardı içimi cnm burda konuşunca rahatlıyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…