- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.021
ayyy hadi yaaa... allah yardimcilari olsun.. insallah usumezler..saol canıııımm.. ben de yokluğunuzu aradım valla dün.. bir n önce iyileşsem süper olucak :2: iyi askerim çok şükür ama çok soğumuş oralar da hatta 2 gün önce karşıdaki dağın tepesi beyazladı ilk kar yağışını gördük dedi.. allah yardımcıları olsun :Saruboceq:
haberleri kovalayıp duruyoruz tatlım yaa nolucak bakalım bu durum, herkes yine çok umutlandı, inşallah bu sefer olur..
heyaa radyoda oyle dediler.. uzun donem 12 ay kisa donem 8 ayGünaydın tatlım..
Ayyy ciddimisinnn ?
Ben duymamıştım..Süper ya çok sevindimmm :lepi:
Hadi hayırlısı daha bu sabah konuştum benimkisiyle haftaya başbakana çıkıcak falan diyee alkisalkisalkis
Evet akşam bende izledimm 12-8 olcakmışş..Hadi hayırlısı olur inşallahh yaaa :Saruboceq:ayyy hadi yaaa... allah yardimcilari olsun.. insallah usumezler..
Sende sicacik giyin tamammi.. hastasin zaten
heyaa radyoda oyle dediler.. uzun donem 12 ay kisa donem 8 ay
Askerimde dedi zaten haftaya kesin belli olur..
Cok heyecanlandim.. senin safagin insallah birden 0'a ziplar :)
Radyoda sabah soylediler..
her saat soyluyorlar gene :) haberde
Kizlar ya cnn den canli canli mayindaki 33 kisiyi cikariyorlar.. cok duygulandimmm.. izliyorum hep
ayyy hadi yaaa... allah yardimcilari olsun.. insallah usumezler..
Sende sicacik giyin tamammi.. hastasin zaten
amin canım yaa inşallah hasta olmaz :Saruboceq:
vala kat kat giyindim, bi terliyorum bi üşüyorum ona göre giyip çıkarıyorum.. bi torba da ilacım var :bbo:
heyaa radyoda oyle dediler.. uzun donem 12 ay kisa donem 8 ay
Askerimde dedi zaten haftaya kesin belli olur..
Cok heyecanlandim.. senin safagin insallah birden 0'a ziplar :)
benimki çok umutlu deil yaa belli olmaz ne zaman onaylanacağı diyip duruyo ama benim de umudum var az da olsa, inşallah şans bize de güler :Saruboceq: o zaman kasımın ilk günlerinde yanımda olmuş oluyo nişanlım opuyorumnanaktan
Günaydınlarrrrrrrrr??Napiosunuzzz bakalım
Benimkide aynı tatlım ya..Hatta hiç açmaz bu konuyu hiç ümitlenme diyor banada.. Ayy bide gelirlerse süper olucak yaa topiği düşünemiyorum hepimiz terhis olucaz aynı zmanda..Bayram olur burasııı :teytey:
Benimki hic inanmiyordu olacagina.. ama simdi olacak diye inaniyor..
Genede hayirlisi diyo.. karar gelsinde ne gelirse gelsin diyoo.. hakli olarak tabiki
Günaydınn durumm hoşgeldinn..
İyiyizz sen napıosunn
Günaydınlarrrrrrrrr??Napiosunuzzz bakalım
günaydın canııımmmm.. ben hastalıkla mücadele ediyorum.. senden naber nasılsın? :2:
Günaydıııııııııııınnn :1rolleyes:
hepimizde aynı dertttt şakkıdıHb incimm iyiyim bende nolsun işte şafak saymaya devam...........gamyoncuiremsu
Günaydıııııııııııınnn :1rolleyes:
cnm ya sen iyilweşemeddinmi dahaa:teselli: çok dikkat et kendine cnm
bende aynı iştee iyi gibiyim...
yaaa kızlar hepinizin şafakları birbrinize yakın bnm daha çok va siz gidince napıcam benn:çok üzgünüm:
Hoşbuldum durucum, tanıymadık biz senle di mi :)Günaydın hoşgeldin
hoşbuldum incim :1hug: naber nasılsınhoşgeldin tatlımmm
hoşbuldum begümcüm, kız sende nazar mı var neay valla dün çok kötü oldum da doktora gittim antibiyotiğe başladık, çok kötü öksürüyorum ya, geçecek inşallah kafamçokkarıştı
olur mu öyle şey canım, askerlerimiz gelse de yine buraya gelip gidicez biz, alıştık birbirmize, ne günlerimiz geçti burda, bırakılıp da hemen gidebilir miyiz öyle :1hug:
ay valla dün çok kötü oldum da doktora gittim antibiyotiğe başladık, çok kötü öksürüyorum ya, geçecek inşallah kafamçokkarıştı
olur mu öyle şey canım, askerlerimiz gelse de yine buraya gelip gidicez biz, alıştık birbirmize, ne günlerimiz geçti burda, bırakılıp da hemen gidebilir miyiz öyle :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?