Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlarropuyorumnanaktan

Günaydin canommmmmmm susummmmmmmmmm

NebiLim cnm böyle herşey bomboş gibi geLiyo bu aralar afalladımm..
Bende haberlerde gördüm kötü oldum onu cnm..

Ahhh canim yaaa... nasil bombos askerin var.. Vatan icin gitti senin icin dönecekkk..
Sabir et.. dua et.. bombos degil cnmm.. askerlik bittiginde guzel hayatiniz baslicak..

Günaydin canommmmmmm susummmmmmmmmm

Ahhh canim yaaa... nasil bombos askerin var.. Vatan icin gitti senin icin dönecekkk..
Sabir et.. dua et.. bombos degil cnmm.. askerlik bittiginde guzel hayatiniz baslicak..

İnşallah cnmmm.. Allahım hepimizin dileklerini gerçekleştirsin inşalahhhh... AMİN!...

günaydıınnn...

sonuç gelene kadar bizimkiler askerliği bitirecekler. amaaann beklemeyin artık takılmayın. valla siz burda kanal kanal sonuç beklerken ben sıkıldım hee :ecrin_bebek: yanlış anlamayında

al tatlım uygun fiyatı, şık da al tabi

oo anlamı güzelmiş bak
afelim nerden de geldi aklına
beğendim

ekledim tatlım turkbayragi

hadi begüm koş gel buradayız

GELDİİİMMMMM kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarropuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CANIIIM HOŞGELDİN opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya gözüm ağrıyor bitkin yorgunum sanırım hasta oluyorum

AL BAKALIM Bİ TANE DAHA BENDEN.. GEÇMİŞ OLSUN CANIM SANA DA, BEN DE HALA GELEMEDİM KENDİME :umursamaz:

GÜNAYDIINN.. BEN DE AYNI DÜŞÜNCEDEYDİM AMA BU SEFER DAHA Bİ YAKINA GELDİ GİBİ OLAY sempatiksalakcinni İNŞALLAH BİZE DE VURUR :Saruboceq:

flowerb
valla bende istiyorum bize de vursun ama bir gün bile takip etmedim sıktılar artık.
valla bizimki askere gitti haberler çıktı ha kısaldı ha kısalcak ne oldu anlamadım. şurda 4.5 ay kaldı zaten... e hani daha anlamadım valla ben lmaz:
hayırlısı olsun bize vurmasa da inşallah bizden sonrakiler rahat eder...
burda çok kişi askerini yeni göndermiş. 10. 11. aylarda olanlar...
bize vurmasa da inşallah onlar mutlu olur

Son düzenleme:

aynı dönem zaten bizimklier sanırım tickerın öyle söylüyor :)
hayırlısı olsun hepimiz için :) zaten bilerek yolladık hepsini, azalması süpriz olucak ama değişmezse de çok koymaz artık bizlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…