- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.081
günaydın kızlarropuyorumnanaktan
NebiLim cnm böyle herşey bomboş gibi geLiyo bu aralar afalladımm..
Bende haberlerde gördüm kötü oldum onu cnm..
Günaydin canommmmmmm susummmmmmmmmm
Ahhh canim yaaa... nasil bombos askerin var.. Vatan icin gitti senin icin dönecekkk..
Sabir et.. dua et.. bombos degil cnmm.. askerlik bittiginde guzel hayatiniz baslicak..
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya gözüm ağrıyor bitkin yorgunum sanırım hasta oluyorum
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm ya gözüm ağrıyor bitkin yorgunum sanırım hasta oluyorum
susu askerin izinde mi?
al tatlım uygun fiyatı, şık da al tabi
oo anlamı güzelmiş bak
afelim nerden de geldi aklına
beğendim
ekledim tatlım turkbayragi
hadi begüm koş gel buradayız
günaydın kızlarropuyorumnanaktan
günaydıınnn...
sonuç gelene kadar bizimkiler askerliği bitirecekler. amaaann beklemeyin artık takılmayın. valla siz burda kanal kanal sonuç beklerken ben sıkıldım hee :ecrin_bebek: yanlış anlamayında
Begümcüm sen ne iş yapıosun cnm sürekli toplantıdan toplantıya koşuyosunda merak ettimCADIARZU
sen niye burdasıınnn??
kaç gün izni peki?
flowerb
valla bende istiyorum bize de vursun ama bir gün bile takip etmedim sıktılar artık.
valla bizimki askere gitti haberler çıktı ha kısaldı ha kısalcak ne oldu anlamadım. şurda 4.5 ay kaldı zaten... e hani daha anlamadım valla benlmaz:
hayırlısı olsun bize vurmasa da inşallah bizden sonrakiler rahat eder...
burda çok kişi askerini yeni göndermiş. 10. 11. aylarda olanlar...
bize vurmasa da inşallah onlar mutlu olur
Lojistik sektörü canım, hammadde ithalatını takip ediyorum bi fabrikanın, o yüzden sürekli toplantı var:)
Hmm... anLadım cnm kolay geLsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?