Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohhhhh ne güzel canımmm haftaiçi ne çarşısıymışş bölee çok şanslısınnolumunekankayizsmile

hastaneye muayeneyemi ne götürmüşler hem zaten genelde hafta içi çıkıyodu

kızlar ya bana askerim ordan çok tatlı gümüş bi kolye almış gösterdi kameradan mardin işi
çok mutlu oldum acaba bende geldiğinde bi hediye falan alsam mı yabilmiyorumkismile

heheh benmkine sölesem zeus kim lenn sen benimsin derdi sempatiksalakcinni
Evet kuzumm mitlojiden seçtim yeni isimlerimii
Eos - şafak tanrıçası
Hera da evlilikk tanrıçası :asigim:

ne güzelmiş
ama biz alışmıştık incim yaaa ee şimdi listede ne olucak adın?kaydirigubbakcemile3

all tabi canımmm ben biriktiriorum şahsenn evdee bi sürü olduuu gömlek kazak pantolonn her şey aldımm...sendee alabilirssinnn canım devremm

all tabi canımmm ben biriktiriorum şahsenn evdee bi sürü olduuu gömlek kazak pantolonn her şey aldımm...sendee alabilirssinnn canım devremm

ah ah yengesinde kalıyo askerim özel bi hayatı yok afacan yeğenlerine kamu malı gibi açık herşey o yüzden hediye alırken zorlanıyorum

Bencede al devrem.. İyi yaparsın seinir hem seninkii opuyorumnanaktan
ne güzelmiş
ama biz alışmıştık incim yaaa ee şimdi listede ne olucak adın?kaydirigubbakcemile3
siyah_inci kalsınn bende yadırgıorum biraz bunu yaa son yazan kısmında 2 kere bakıorumm kaydirigubbakcemile3
devreler toplanmışken sorayımmm...askerleriniz gelincee bi plan yaptınız mı kızlarr..?aklinialirimsmile

anümmmm delikafadulden bi gelsindee plan yapmasakta olur akışına bırakırıs artıkınnn :kedi:

ah ah yengesinde kalıyo askerim özel bi hayatı yok afacan yeğenlerine kamu malı gibi açık herşey o yüzden hediye alırken zorlanıyorum

hadi ya kötüymüş canımm ufak bişey alabilirsin canım ama benceee...bak o düşünmüşş ne güzel kolye almış sannaa mardinde böle şeler çok hoş oluoozemuszemus

devreler toplanmışken sorayımmm...askerleriniz gelincee bi plan yaptınız mı kızlarr..?aklinialirimsmile

ne gibi bi planaklinialirimsmile
valla ben öncelikle güzel bi iş bulması için uğraşıyorum netten bakıyorum işlere biraz şimdilik tek planım benim açından bu .
evlilik gibi durumları soruyosan bize şuan çok uzak

Canim benim CNNde netten izliyorum
Cok duygulaniyorum biri ciktigindaaaaa

bende açıyım hemen canımm...benim sevgilimindee maden ocaklarıı varr çok zorrr gerçektenn...geçen zonguldaktaki göçüktee 2 kişi hala bulunamadı 5 ay olduu çok acı ailesi için düşünsenizee mezarları bile yok...aşkımın da işçileri var çok korkuorum bişey olucak diyee çok zor bir meslekk allah hepsinin yardımcısı olsun...

hadi ya kötüymüş canımm ufak bişey alabilirsin canım ama benceee...bak o düşünmüşş ne güzel kolye almış sannaa mardinde böle şeler çok hoş oluoozemuszemus

ona diyorum ben yanıına geliyorum en büyük hediye sanaaklinialirimsmile nese artık düşünim bişiler

Amin canim.. evet cok zor ve korkunc yaa..
Bizim turkiyede neden boyle operasyon yapmadilar anlamiyorummmm..

Benim eSimde diyo, askerlik bitsin hemen calisacam..
Ben istemiyorum calismasini.. bir iki ay dinlensin yazikkkk..
Kiyamammmm.. ondan sonra calisirrr.. ben calisiyorum yeter..

hemm o manadaaa sordum canımm evlilik olarakk,hemdee birlikte bişiler yapmayı planladınızz mı?ya ben bi süpriz yapmak istiorum ama bulamadımm ne yapsamm diyee...aşkım bir kaç günlüğüne bi yerlere gidelim dedii..kafamızı dinleyelim telefonlarımızı kapatalım dedii..ben boluda abantta güzel bi yer buldum orası olabilir belkimm..hele bi gelsinde öncee hayırlısııııolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…