- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.421
HoşgeLdin nurancım naberr?
Hmmmm ne oldugunu bilmiyorum.. kendini galiba bos hissediyordun dimi?Cnm dün anlattım burda anlattığım mevzudan biraz cnm sıkkın işte okdr...
hoşbuldum durucumolumunekankayizsmile
idare eder boshayallersmile
iletişim sorunumuz var askerle ona canım sıkkın biraz benneyaptımki
sen nasılsın a.s.
Hmmmm ne oldugunu bilmiyorum.. kendini galiba bos hissediyordun dimi?
Burcu kacti(((
günaydın kızlar
burcu yok galiba mutululuktan havaya uçtu
günaydın canım hoşgeldinkaydirigubbakcemile5günaydın kızlar
burcu yok galiba mutululuktan havaya uçtu
Bende aynen kuşum idare ederimm.....mirmirmirmir
Yok babykem başka bişey vardı o boş hissetme anlıkmış gelio gidio aradaakafamçokkarıştı
Ay evet burcu nazmı yapıo ne
günaydın canım hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
idare eder demek yerine en kısa zamanda çokk iyiyiz deriz inş canımboshayallersmile boshayallersmile
burcu nereye kaçtı yadelikafadulden
Ayyy inşallah canımmm:Saruboceq:
Günaydın cnm nasılsın?
sLm verdi kaçtı burcuuuu hepimiz 4 gözle bekliyyozz onuu:1shok:
saol cnm benim iyi olmaya çalşıyorum işte sen nasılsın? bende burcunun yerinde olsam kaçardım :kedi: sevdiğimin yanına
tattlıkısııııımm canımmm olumunekankayizsmile
sonunda bitti seninkide zorlu günler sonucu hakettiğin mutluluga ulaştın hep böyle olursun inşallah bitanemmopuyorumnanaktan
kızlar mutluluktan havada uçuyorum evet ama naz felan yapmıyorum
koca 1 gün yoktum bidünya iş var masamda beni bekliyorlar :)
evet anlatıyorum:))))))))
saat 9.30da metroport avmde buluştuk 11 seansına cehennem filmine girdik izledik korktum azıcık ve hep birbirimze sarıılarak izledik kötü,korkunç bölülerinde yüzüümü kapadı görmüyim diye:)film bitti çıktık ablası aradı konuşurken beni sordu sanırım onunlayım zaten dedi telefonu uzattı sanırım konuşmak istiyıorum dedi:) bende napıyorsun dedim kaana oda merhaba de dedi sonra işte burcu hanımcım nasılsınız dedi bend eiyiyim saol siz felan allah kavuştursun dedi saolun sizide dedim ben:)dediki bir akşamleyin gelin kaanla yemeğe alim dedi bende olur ama akşamları ben evden çıkamıyorum dedim oda haftasonu olur gündüz dedi bende tamam dedim kendine iiyi bak felan kaana verdim :)))))))
sonra simit yedirdi bana:)kadir has avmye gittik ordada resimler çekildik üç harfliler filmine gittik izledik çıktık yemek yedi bana da yedirmeye çalıştı ama ben yemedim midem çok
kötüydüsonra işte konuştuk ablasıyla ev alıcaklarmış hemen bir işe başlamalıyım felan dedi beklemenin anlamı yok dedi evlilklede ilgili gelirin olması lazım bir işe girip eve girince herşey akışında devam eder dedi öle konuştuk gezdik akşam 6 ya kadar beraberdik
o kadar mutluyumki kızlar şu an ilişkimiz güzel gidiyor dedi ilk kez konuşan benmişim ablasıyla öle dedi:)akşam eve geldim baş ağrııs ölüyorum yemek yedim geçti ağrısı
ama çok özleedik birbirimizi varya nasıl bişey bu ilk defa böle hissettim ya
mükemmel bir duygu
kızlar sizlerde bir an önce kavuşursunuz inşallah aşklarınıza benim kavuşmam dünki zamanım böle geçti:)
kızlar mutluluktan havada uçuyorum evet ama naz felan yapmıyorum
koca 1 gün yoktum bidünya iş var masamda beni bekliyorlar :)
evet anlatıyorum:))))))))
saat 9.30da metroport avmde buluştuk 11 seansına cehennem filmine girdik izledik korktum azıcık ve hep birbirimze sarıılarak izledik kötü,korkunç bölülerinde yüzüümü kapadı görmüyim diye:)film bitti çıktık ablası aradı konuşurken beni sordu sanırım onunlayım zaten dedi telefonu uzattı sanırım konuşmak istiyıorum dedi:) bende napıyorsun dedim kaana oda merhaba de dedi sonra işte burcu hanımcım nasılsınız dedi bend eiyiyim saol siz felan allah kavuştursun dedi saolun sizide dedim ben:)dediki bir akşamleyin gelin kaanla yemeğe alim dedi bende olur ama akşamları ben evden çıkamıyorum dedim oda haftasonu olur gündüz dedi bende tamam dedim kendine iiyi bak felan kaana verdim :)))))))
sonra simit yedirdi bana:)kadir has avmye gittik ordada resimler çekildik üç harfliler filmine gittik izledik çıktık yemek yedi bana da yedirmeye çalıştı ama ben yemedim midem çok kötüydüsonra işte konuştuk ablasıyla ev alıcaklarmış hemen bir işe başlamalıyım felan dedi beklemenin anlamı yok dedi evlilklede ilgili gelirin olması lazım bir işe girip eve girince herşey akışında devam eder dedi öle konuştuk gezdik akşam 6 ya kadar beraberdik
o kadar mutluyumki kızlar şu an ilişkimiz güzel gidiyor dedi ilk kez konuşan benmişim ablasıyla öle dedi:)akşam eve geldim baş ağrııs ölüyorum yemek yedim geçti ağrısı
ama çok özleedik birbirimizi varya nasıl bişey bu ilk defa böle hissettim ya
mükemmel bir duygu
kızlar sizlerde bir an önce kavuşursunuz inşallah aşklarınıza benim kavuşmam dünki zamanım böle geçti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?