Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burcuuuu opuyorumnanaktan
bitti askerlik kavuştun sevdiğinee zemuszemus
ne güzel bi gün geçirmişsinizz kaydirigubbakcemile2
mutluluğunuz daim olsun canımm olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
burcum çok sevindim güzel bir gün geçirdiğine bekledin ve kavuştun ne mutlu artık evlilik için şafak saymaya başlarsın

çok ama çok saolun kızlar ya

işyerindekilerde yzün pek gülüyor diyolar:)

inanki gerçekten değdi diyorum yani
inşallah bitanem ama bir işe girsinde ablasıyla ev alsınlarda ödemelere başlayınca felan bir gelirin olması lazım felan dedi

inşallah herşey gönlünüzce olur tatlım ya süprizi yapmışmıydı ben kaçırdım mı:uhm:

inşallah herşey gönlünüzce olur tatlım ya süprizi yapmışmıydı ben kaçırdım mı:uhm:

inşallah tatlım
yok canım yapmadı dün ben bana sornak istediğin bişey var mı dedim oda ee bu aralar unutkanım dedi bence aklınna geldi ama söylemedi zamanı vardır elbet bekleme aşamasındaım hala canım

olsun canım kavuştun ya oda olur elbet kısmetse zemuszemuszemuszemus
sorduğunda da buraya yazmayı atlama tatlımzemuszemus

kızlar benim çıkmam gerekiyo işleri çok yoğun tekrardan gireerim görüşrüz

mervecim ne kalmış biitim,ne son 12 gün:)

Selamm kızlarrr...
Burcummm gözün aydın tatlımm herşeyin yolunda gitmesii çokkk mutlu edici..Allahh devamında getirirr inşallahhh... :dance: Darısıda bizlere artıkk gün gelip bizde yazarız kavuşma anlarımızıı burayaa... :hooray:.Ben siyah_inci bu arada..

selam canım
saol canım inş.devamıda gelir :)darııs başınıza en güzelleri sizin olsun canım benim bende tickerden analdım senin olduğınu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…