- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.881
hoşbuldum canım hayırlı olsun yeni nickin aklinialirimsmile
Saol canım benim..
Benimki bana trip atıyo yaa ilgisizmişim ona karşı hep iş iş diyormuşum..
Ben bunca yoğunlukta ona vakit ayırıyorum oysa bana kızıyor..
huhhuuuuuuuu ben geldmmm
Saol canım benim..
Benimki bana trip atıyo yaa ilgisizmişim ona karşı hep iş iş diyormuşum..
Ben bunca yoğunlukta ona vakit ayırıyorum oysa bana kızıyor..
huhhuuuuuuuu ben geldmmm
bizde de tam tersi var.nişanlım acilde durduğu için sürekli çalışıyor askeriyede bende bol bol trip yapıyorum bayanssulusmile
hoşgeldin burcu naısl gidiyor hürgenerallikaklinialirimsmile
asker güzelleri nasılsınız bakalım
Evett bitsin artık bugünnnnOfff çok yoruldum ben bugünn ne uzun bitmek bilmedi bugün yaaa
İlgilen kız sevgilinle çocukta yap kariyerdeee sempatiksalakcinni
hhoşgeldinn eski asker yariiiNasıl bi duygu asker yolu beklememek istediğin zaman ulaşabilmek ben unuttumda o duyguları:çok üzgünüm:
hoşbuldum canım iyi gidiyor valla çok şükür
sen nasılsın bakjalım
kızlar askerim iş başvuruları yapıyor az önce konuştuk işte tembellik olmaz br an önce işe başlamalıyım diyor bende dedim hani 1-2 ay dinlencektin oda işte beklememnin anlamı yok bişeylere başlamalıyım diyor ablaısylada ev almak için çırpınıyor
çalışmazsam senle gezemem,sonra istemeye geldiğimde annen,baban sorar ne iş yapıyorsun diye işi gücü olmayan insana kız vercek değiller dedi o yüzden bir ann önce şi bulup çalışmalıyım dedi bizi kimse ayıramaz dedi öle büyükki sevgimiz ne senin ailen ne de benim ailem yıkamaz dedi gerçi benim ailem karışamaz dedi seninkile biraz sorun dedi öle işte şoklardayım ve mutluyum valla bunları ondan duyduğum için.
Offf çok yoruldum ben bugünn ne uzun bitmek bilmedi bugün yaaa
saol tatlım benim askerin nasıl aranız nasılHoşgeldin canım. iyi sayılır. Sen nasılsınn
Evett bitsin artık bugünnnn
hoşgeldin durum all bendende o kadar ya
duygum nbr
hoşgeldin durum all bendende o kadar ya
duygum nbr
Çocuğuda o yapsın bananeeee :CüvCüv:İlgilen kız sevgilinle çocukta yap kariyerdeee sempatiksalakcinni
hoşgeldn duygummasker güzelleri nasılsınız bakalım
Çok üzgünüm çoookOfff çok yoruldum ben bugünn ne uzun bitmek bilmedi bugün yaaa
hoşbuldum canım iyi gidiyor valla çok şükür
sen nasılsın bakjalım
kızlar askerim iş başvuruları yapıyor az önce konuştuk işte tembellik olmaz br an önce işe başlamalıyım diyor bende dedim hani 1-2 ay dinlencektin oda işte beklememnin anlamı yok bişeylere başlamalıyım diyor ablaısylada ev almak için çırpınıyor
çalışmazsam senle gezemem,sonra istemeye geldiğimde annen,baban sorar ne iş yapıyorsun diye işi gücü olmayan insana kız vercek değiller dedi o yüzden bir ann önce şi bulup çalışmalıyım dedi bizi kimse ayıramaz dedi öle büyükki sevgimiz ne senin ailen ne de benim ailem yıkamaz dedi gerçi benim ailem karışamaz dedi seninkile biraz sorun dedi öle işte şoklardayım ve mutluyum valla bunları ondan duyduğum için.
Burcummmmmdelikafadulden harika bi gelişma bu canımmmmmopuyorumnanaktan
Hb canımmm... Hadi bakalım devamı gelir inşallahhbu hızla giderseniz yüzün yakında parmanda olur kuzummm:asigim:
Çocuğuda o yapsın bananeeee :CüvCüv:
hoşgeldn duygumm
Çok üzgünüm çoook
ne güzel şeyler duymaya başladım burcummm yerimseniben
hoş buldukkk kkkkk opuyorumnanaktan
inşallah bitanemmm yaa nasıl mutluyumm
evet duygum geldi sonunda sen neler yapıyosun yüzük işi ne oldu
zehracım şoklrdayım beklemiyordum bu kadar hızlı avranacağını hatta sende demiştin 1-2 ay fazla diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?