Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Saol canım benim..
Benimki bana trip atıyo yaa ilgisizmişim ona karşı hep iş iş diyormuşum..
Ben bunca yoğunlukta ona vakit ayırıyorum oysa bana kızıyor..

bizde de tam tersi var.nişanlım acilde durduğu için sürekli çalışıyor askeriyede bende bol bol trip yapıyorum bayanssulusmile

huhhuuuuuuuu ben geldmmm

hoşgeldin burcu naısl gidiyor hürgenerallikaklinialirimsmile

Saol canım benim..
Benimki bana trip atıyo yaa ilgisizmişim ona karşı hep iş iş diyormuşum..
Ben bunca yoğunlukta ona vakit ayırıyorum oysa bana kızıyor..

İlgilen kız sevgilinle çocukta yap kariyerdeee sempatiksalakcinni
huhhuuuuuuuu ben geldmmm

hhoşgeldinn eski asker yariii Nasıl bi duygu asker yolu beklememek istediğin zaman ulaşabilmek ben unuttumda o duyguları:çok üzgünüm:

bizde de tam tersi var.nişanlım acilde durduğu için sürekli çalışıyor askeriyede bende bol bol trip yapıyorum bayanssulusmile

hoşgeldin burcu naısl gidiyor hürgenerallikaklinialirimsmile

hoşbuldum canım iyi gidiyor valla çok şükür
sen nasılsın bakjalım

kızlar askerim iş başvuruları yapıyor az önce konuştuk işte tembellik olmaz br an önce işe başlamalıyım diyor bende dedim hani 1-2 ay dinlencektin oda işte beklememnin anlamı yok bişeylere başlamalıyım diyor ablaısylada ev almak için çırpınıyor
çalışmazsam senle gezemem,sonra istemeye geldiğimde annen,baban sorar ne iş yapıyorsun diye işi gücü olmayan insana kız vercek değiller dedi o yüzden bir ann önce şi bulup çalışmalıyım dedi bizi kimse ayıramaz dedi öle büyükki sevgimiz ne senin ailen ne de benim ailem yıkamaz dedi gerçi benim ailem karışamaz dedi seninkile biraz sorun dedi öle işte şoklardayım ve mutluyum valla bunları ondan duyduğum için.

hhoşgeldinn eski asker yariii Nasıl bi duygu asker yolu beklememek istediğin zaman ulaşabilmek ben unuttumda o duyguları:çok üzgünüm:

hoşbuldum eski olduk he:))özlüyorum kız yinede ama ona zaman ayıramıyorum ki çok yoğunum tatlım ya sizde o duyguları yaşıcaksınız biticek askerlik tatlım

Burcummmmmdelikafadulden harika bi gelişma bu canımmmmmopuyorumnanaktan

Çocuğuda o yapsın bananeeee :CüvCüv:
asker güzelleri nasılsınız bakalım
hoşgeldn duygumm
Offf çok yoruldum ben bugünn ne uzun bitmek bilmedi bugün yaaa
Çok üzgünüm çoook

ne güzel şeyler duymaya başladım burcummm yerimseniben

Hb canımmm... Hadi bakalım devamı gelir inşallahh bu hızla giderseniz yüzün yakında parmanda olur kuzummm:asigim:

inşallah bitanemmm yaa nasıl mutluyumm

evet duygum geldi sonunda sen neler yapıyosun yüzük işi ne oldu

zehracım şoklrdayım beklemiyordum bu kadar hızlı avranacağını hatta sende demiştin 1-2 ay fazla diye:)

valla tatlım biz hayatta para biriktiremeyiz bende sogudum zaten banane ya herseyi akısına bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…