Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Begümüm haftaya belli olucak deniliyor ama bakalım ne olucak off belirsizliği hiç sevmiyorum..
Sizin izin durumundan önce belli olsa bari yoksa çok zor olur..Allah yardımcımız olsun bitsin artık bugünler çok bunaldım bende..Allah yüzümüze güler inşallah canım..

iii bunaldın hayırdır didemcim

niye ya be bide şey var yenilere destek oluyorsun selam yazıyorsun hiç tınlamıyorlar bile ya

evet bende artık eskilerle konusuyorum zaten amann ya ben onunla dertlesmek derdini dinlemek için giriyorum yani benim askerim gelmiş banane diceme burdakinler bana cok emek verdi bende öle yapim diyorum ama yazıyosun slm bile almıyor ondan sonrada bende giriyorum gene slm veriyorum slm verene yazıyorum küp şekerim acıkcası eee siz söz falan düşünüyormusunuz bakam kendi aranızda

valla tatlım rahatlamaya bakarsan vedat geldi aradan bi kac ay gecti bak bana rahatlamısmıyım gelcek iş sorunu kendini adepte edemicek sinirli olucak cart surt asıl iş geldikten sonra baslıyor gercektende ozaman ne dicektsin boşver tmm bekle ama kendinide bu kadar yıpratma yani onu hayatının merkezine koyma yoksa onsuzluk gercekten seni cok yıpraır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…