Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...262 nefesim...

...272 saysaybitmiyor...

turkbayragi...299 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...304 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...310 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...310 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...310 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...310 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...310 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...312 melegim...turkbayragi

turkbayragi...312 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...314 rcd...turkbayragi

turkbayragi…315 qizz…turkbayragi

turkbayragi…338 xdurux…turkbayragi

turkbayragi...354 pissy...turkbayragi

turkbayragi...370 zeynelim...turkbayragi

turkbayragi…421 cagla22…turkbayragi

turkbayragi…421 sevgilim_benim…turkbayragi

turkbayragi…422 _kvsr_...turkbayragi

turkbayragi…422 umursuna…turkbayragi

turkbayragi…422 mesutugba…turkbayragi

turkbayragi…422 mmeerraall…turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:cagla22==>aşkısıyla beraber:lepi:
:lepi:melisam09===>05:lepi:
:lepi:wbluebluew===>67:lepi:

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

kvsrcim sen askerinle görüştünmübilmiyorumkismile

hiç bekledim gibi olmadı.törenden sonra ailesiyle buaraya gelcekti akşam gelmeiş gelene kadar hiç haber vermedi eve gelince nete girmiş hemen beni ondan sonra aradı ben geldim diye çok soğuktu ama farkettim bişeyler arkadaşlarıyla dışarı çıkmış bana hiç msj atmadı biraz önce gelmiş msj attı napıyon diye çok soğuk ama neyse bikaç msjdan sonra zorda olsa alıştım dedi askerde..ssende alışıca bigün çünkü uzun süre göremicen beni dedi.niye dedim bilmem dedi sonra uykum var benim uyucm dedi bida karşılık vermedi çok kötüyüm kızlar şoktayım şuanda

allah allah neden öle bişi yaptıki cnm anlamadım askerlik psikolojisi desem ne güzel çıkmş ailesini görmüş seni görmüş mutluluktan uçması lazım hayırlısı olsun cnmopuyorumnanaktan

allah allah neden öle bişi yaptıki cnm anlamadım askerlik psikolojisi desem ne güzel çıkmş ailesini görmüş seni görmüş mutluluktan uçması lazım hayırlısı olsun cnmopuyorumnanaktan

beni görmedi hiç ailesi gitti sadece törene..onun için biray boyunca şafak saydım burda biande değişti noldumu şaşırdım Allahım sabaha kadar aklımı oynatmasam ii

seni nette gördümü yoksa görmedimi cnm anlayamadım ben orasınıbilmiyorumkismile

görmedi canım evine geld.gelir gelmez beni aramak yerine pcnn başına geçmiş..ondan sonta tlden aradı beni ben geldim eve diye ama soğuktu konuşurken zaten oanda anladım bişeyler oldunu..önceden hiç böyle değildi çünkü...Allahım çıkmazdayım..

eve geldiğinde nete girip konuşabilirdiniz demi cnm hiç buluşalım felandamı demedi aaa ağzım açık kaldı valla yzık deilmi sana dört gözle aramasıını bekliosun hergün böylemi karşılığı olcaktıboshayallersmile

hiç bişey demedi..ayrılık rüzgarları esiyo sanki..uzun süre beni göremicen demesinden anladım zaten..ayrılık göründü bize sebebi ne henüz anlamış değilm bianda ters dönemez biinsan..Allahım nasıl biliyosa öyle yapsın sevgimi koydum ben biray boyunca karşılığı bu demekki çok yazık...listede de işim olmaz bundan sonra haketmeyen biinsan için şafak saysam nolucak iletirsin canım biara lady listeden çıkarsın beni..ii gecelr

ahhhh ahhhh bu listede az mı adım yazdı neyse ki kurtuldum sonunda :teytey:

tatlım sebebini sor suhal et ayrılacaksanda öyle ayrıl öle kuru kuruya ayrılık nerde görülmüş derdi neymiş öğren bi bakalım hemen pes etme sakın yazık deilmi sana :1hug:

tatlım sebebini sor suhal et ayrılacaksanda öyle ayrıl öle kuru kuruya ayrılık nerde görülmüş derdi neymiş öğren bi bakalım hemen pes etme sakın yazık deilmi sana :1hug:

yarın ortaya çıkar canım derdi şimdi uyucam dedi..yarın düzelir inşallah diyorum.ama bişey değişmicek gibi..ben yatıyorum canım senide tuttum ii gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…