- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.121
ayy bende yakında katılıcam size aşkıcım kasımda gidiyor :sinifsinif:
ayy bende yakında katılıcam size aşkıcım kasımda gidiyor :sinifsinif:
Cnm selam ALLAH tez zamanda kavştrsun..
gözde nerdesinnnnnnnn sen geldinmi de eve gördünmü askerini nasıl geçti yemin töreni anlatsanaaaaakaydirigubbakcemile3delikafadulden
Ykkk kız askermleyım oteldeyım bol bol gezıozsmdı ımza atmaya gtdler ben gtmedm gelır brasdan ahh cnm yaaa karsmda gördm ya bayılıodum aglamktan bole bse olamazz bı dak yanndan ayrılmıom.ALLAH herkese nasip etsn cok grur verıcı.
Ykkk kız askermleyım oteldeyım bol bol gezıozsmdı ımza atmaya gtdler ben gtmedm gelır brasdan ahh cnm yaaa karsmda gördm ya bayılıodum aglamktan bole bse olamazz bı dak yanndan ayrılmıom.ALLAH herkese nasip etsn cok grur verıcı.
Cnm askerım ISPARTA da..Dua et düşmesin ıspartaya ben cok dua etdım ama ALLAHIM hyrlsını bura gördü.Fakat ınanılmaz zor şartlr.Ama gecıcek ALLAHIN iznyle.Gtmeye calş cnm ben askerm gtdıgı gun delırdm resmen aglamaktan ama yemne gtcem ıcın sakınlştm ve o gun gelmştı.şimdi ise yanndayım şaka gbı.Bi sekılde aılenle kons.nerede askerlik yapıyoor .. nişanlımısınız..yaa biz nişanı attık barıştık ama ailem bilmiyor nasıl gidicem yemin törenine :uhm:
tatlım senin adına çoooooooooookkk sevindimkaydirigubbakcemile3 çok morel olmuştur sana bende şimdi konuştum msnde onlarda otelde gecede konuştuk baya görümcem pcsini felan getirmiş netten bile görmek okadar mutlu ettiki beni seni düşünemiorummm bide güzel fotolar çekinmiş gösterdi çok güzeller görümcem göndericek postadanopuyorumnanaktan
Ayyyy ne gzel tatlımmmmm.Oh doya doya kons.kz ben arada dıom kı caglr şakamı dıom yanmdamasn ruyamı dıom bı gör yaaa of offfffffff.Kayınvalıdemler bugun yola ckıolr ben gtmıomsempatiksalakcinni
anammmmmmmmm sen nerde kalcannnn kızzzzkaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
Oteldeyım kızzzzz bgunde:)))Offf ayrılk cok zor olck
anammmmmmmm nişnlınla aynı odadamı kalıonnnnaklinialirimsmile yoksa ayrımıkaydirigubbakcemile3
2 oda tutduk balım ama( yapamıom kı onu 1 dak görmesem delıııryom resmen oyuzden hep yanındayım.opuyorumnanaktan
haklısın cnm hep yanlız odada uyuyamassınki korkarsın demiboşver sarıl uyuuuukaydirigubbakcemile3
Dimiiiiii amaaaohaoldumsmileŞeniz cnımmmm usta bellı oldumu ya kesn konsmak ıstemıom ama roket atarlrı hakarye vermsler 90a 2leribakalım bzmkı neresı olcak
yok tatlım belli olmadı ama bizimki sözde 90/3 lerden az kişiyi doğuya göndericem gaziemir dio bilmiomki 90/1 lerin yarıdan çoğu gitmiş 90/2 yarısı gitmiş hayırlısı olsun tatlım şans işi bu kaderlerinde ne varsa oraya düşerler hayırlısı olsunnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?