Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba canim nasilsin opuyorumnanaktan

selam canim Allaha $ükür i$te iyi olmaya cali$iyorum , bi öyle bi böyle yani boshayallersmile
sen nasilsin tatlim

idar ediyoruz tatlım yaa bazen özlemden delirip ağlayarak geliyorum buraya dertleşmeye bazen de daha sakin gün sayarak kaydirigubbakcemile3 senden naber nasılsın?nası gidiyo?

idar ediyoruz tatlım yaa bazen özlemden delirip ağlayarak geliyorum buraya dertleşmeye bazen de daha sakin gün sayarak kaydirigubbakcemile3 senden naber nasılsın?nası gidiyo?

anliyorum canim ya bende de öyle oluyodu guclubacismile ama az kaldi sabret bu günlerde bitecek
nolsun canim ya aklimdan cikarmaya calisiyorum iste , ama son günlerde pek basarili degilim bu konuda boshayallersmile

anliyorum canim ya bende de öyle oluyodu guclubacismile ama az kaldi sabret bu günlerde bitecek
nolsun canim ya aklimdan cikarmaya calisiyorum iste , ama son günlerde pek basarili degilim bu konuda boshayallersmile

sabrede ede deliricez zaten canım yaa.. senin durum da zor tatlım yaa ne desem boş, hiç bişey bi işe yaramaz böle durumlarda bilirim, hayırlısı denebilir ancak :teselli: :bbo: olumunekankayizsmile

ho$geldin canim opuyorumnanaktan
hb tatlimmmmopuyorumnanaktan

aynen öyle tatlım napalım günleri geçiriyoruz işte ...ben de sabah 6da kalkıp işe gidicem ama yatamadım bi türlü uykum yok, kaçayım birazdan yoksa kalkamıycam sabah :gitme:

ozaman sen uyu tatlim uykusuz kalma dinç olman lazim erken kalkicaksanboshayallersmileopuyorumnanaktan

evet cnm yaaaa çok seviom ben aşkımı :kedi:
Rabbim nazarlardan korusun gözdecim

sabrede ede deliricez zaten canım yaa.. senin durum da zor tatlım yaa ne desem boş, hiç bişey bi işe yaramaz böle durumlarda bilirim, hayırlısı denebilir ancak :teselli: :bbo: olumunekankayizsmile
haklisin canim tabi ama baska care de yok boshayallersmile
ahh dicek bisey yok canim bitti gitti iste , dedigin gibi hayirlisi buymus demekki olumunekankayizsmile Rabbim geri kalan ömrümde hic bi sekilde karsima tekrar O'nu cikarmaz ins. :Saruboceq: hani bi laf vardir ya "ne ölüme gelsin ne dirime" yerimseniben

sevgilim_benim nasilsin canim

allah korusun canııım o nası laf öyle..deme sen öyle şeyler..dünyanın hali belli olmaz ama inşallah senin değerini anlıycak ve sana sonuna kdr hissettirecek biri çıksıın karşına opuyorumnanaktan o zaman o hiç aklına bile gelmez işte, sen üzme canını, herkes layiğini bulur olumunekankayizsmile
zararın neresinden dönülse kardır kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…