Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merabaaa canlaaarrrrrrrr delikafadulden
ho$geldin grimsi naber canim opuyorumnanaktan

aman canim ya bo$ver konu$maya bile degmez O alsanaalsanasmile
iyi geceler tatlim sana , askerinli güzel güzel rüyalar :asigim:

amin cnm cümlemizi olumunekankayizsmile
:Saruboceq:

iim tatlim ayni valla askerim bugun teslim oldu iste knstk nette cok guzel gecti konusmamiz sen nasilsinnopuyorumnanaktan
sevindim canim güzel gecmesine , dagitim iznine gelince de görüsürsünüz zemuszemus
bende ayni iste ya nolsun , cok sIKICI geciyo günlerim boshayallersmile kendimi biraz böyle boslukta hissediyorum

İyiyim ladycim sen nasılsın :1hug:
Rabbim daima iyiligini versn canim
ayni i$te biraz bo$luktayim gibi his var boshayallersmile

hayirlisi olsun cnm uzulme demekki karsina daha iileri cikicak belkide kaderinde baska birri var belki daha cok mutlu olucaksin sakin kotu dusunupde uzme kendiniopuyorumnanaktan

laydm siz ayrıldınız mı ohaoldumsmile

cok kari$Ik canim benim hikayem
4bucuk sene cikmi$tik ayrildik , bi zaman sonra tekrar konu$maya ba$ladik , bari$mayi cok istedi fln
herneyse biraz zaman gecti i$te askere gitti , 2 hafta öncede ben artik hakkimizda ne olcaksa olsun dedim , tek basina haber almadan beklemek eziyet gibiydi
O da $uanda olumlu birsey bekleme, askerden sonra oturup konusalim bu konuyu , $imdi askerim ne olur ne olmaz belli degil fln dedi
basit bahaneler canim iste , kisacasi istemiyor beni , böylece 3 aylik asker yoluma da nokta konuldu canim

Amin canım sağol hepimiz için inş.

Gönlünü ferah tut gülüm.. Çok yakın güzel günlerin inş
:1hug:

hayirlisi olsun cnm uzulme demekki karsina daha iileri cikicak belkide kaderinde baska birri var belki daha cok mutlu olucaksin sakin kotu dusunupde uzme kendiniopuyorumnanaktan

Rabbim böyle uygun görmüs canim
sagol tatlim olumunekankayizsmile hayirlisi buymus demekki napalim gecer elbet bu günlerde

öle deme cnm yaaa istemese isteiom derdi ama istemiom dememiş kiii asker psikolojisi işteeee başka ololarrryerimseniben

Amin..
in$allah hepimizin güzel günleri cok yakin olur canim cok tsk ederim olumunekankayizsmile
hayirlisi böyleymis demekki

Canım sen tanıdıgım kadarıyla cok duzgun birisin, yurekten inanıyorum ki gönlune gore biri çıkcak karşına ve cok mutlu olcaksın inşAllah olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…