- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.281
evet canım yavaştan kaçayım ben yrn görüşürüz yine, iyi geceler opuyorumnanaktan
sevgilim_benim nasilsin canim
Merabaaa canlaaarrrrrrrr delikafadulden
ho$geldin grimsi naber canim opuyorumnanaktanMerabaaa canlaaarrrrrrrr delikafadulden
aman canim ya bo$ver konu$maya bile degmez O alsanaalsanasmileallah korusun canııım o nası laf öyle..deme sen öyle şeyler..dünyanın hali belli olmaz ama inşallah senin değerini anlıycak ve sana sonuna kdr hissettirecek biri çıksıın karşına opuyorumnanaktan o zaman o hiç aklına bile gelmez işte, sen üzme canını, herkes layiğini bulur olumunekankayizsmile
zararın neresinden dönülse kardır kaydirigubbakcemile5
:Saruboceq:amin cnm cümlemizi olumunekankayizsmile
hepinize iyi geceler kızlaaarrrr (angelgozde, gdogan, Grimsi_, Lady_cici, sevgilim_benim ) ben kaçıyorum a.s.
sevindim canim güzel gecmesine , dagitim iznine gelince de görüsürsünüz zemuszemusiim tatlim ayni valla askerim bugun teslim oldu iste knstk nette cok guzel gecti konusmamiz sen nasilsinnopuyorumnanaktan
Rabbim daima iyiligini versn canimİyiyim ladycim sen nasılsın :1hug:
sevindim canim güzel gecmesine , dagitim iznine gelince de görüsürsünüz zemuszemus
bende ayni iste ya nolsun , cok sIKICI geciyo günlerim boshayallersmile kendimi biraz böyle boslukta hissediyorum
Rabbim daima iyiligini versn canim
ayni i$te biraz bo$luktayim gibi his var boshayallersmile
laydm siz ayrıldınız mı ohaoldumsmile
sevindim canim güzel gecmesine , dagitim iznine gelince de görüsürsünüz zemuszemus
bende ayni iste ya nolsun , cok sIKICI geciyo günlerim boshayallersmile kendimi biraz böyle boslukta hissediyorum
Rabbim daima iyiligini versn canim
ayni i$te biraz bo$luktayim gibi his var boshayallersmile
hayirlisi olsun cnm uzulme demekki karsina daha iileri cikicak belkide kaderinde baska birri var belki daha cok mutlu olucaksin sakin kotu dusunupde uzme kendiniopuyorumnanaktan
cok kari$Ik canim benim hikayem
4bucuk sene cikmi$tik ayrildik , bi zaman sonra tekrar konu$maya ba$ladik , bari$mayi cok istedi fln
herneyse biraz zaman gecti i$te askere gitti , 2 hafta öncede ben artik hakkimizda ne olcaksa olsun dedim , tek basina haber almadan beklemek eziyet gibiydi
O da $uanda olumlu birsey bekleme, askerden sonra oturup konusalim bu konuyu , $imdi askerim ne olur ne olmaz belli degil fln dedi
basit bahaneler canim iste , kisacasi istemiyor beni , böylece 3 aylik asker yoluma da nokta konuldu canim
Amin canım sağol hepimiz için inş.
Gönlünü ferah tut gülüm.. Çok yakın güzel günlerin inş :1hug:
öle deme cnm yaaa istemese isteiom derdi ama istemiom dememiş kiii asker psikolojisi işteeee başka ololarrryerimseniben
Amin..
in$allah hepimizin güzel günleri cok yakin olur canim cok tsk ederim olumunekankayizsmile
hayirlisi böyleymis demekki
angelgozde'cimmm beni hiç görmüyosunnn fisfisfis
yok gözdecim ya isteyecek insan askerde de istemezmi sonucta
hayirlisi böyleymis napalim :) ALLAH büyük
cnm bi yandan da ehliyet sınavım için netten test çözüom kusura bakma ya görmemişim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?