Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın canım nasılsın

flowerb eoshera nasılsınız kızlar

daha iyim çok şükür iyileşiyorum canım.. bi yandan mutluyum düşününce sevinice maaşallah şafak 104 bi yandan da dün gece nişanlımla konuştuk izin durumu karışık her an yollayabilirler dedi, bi de beraber nöbet tuttugu arkadaşı telefonla yakalanmış, benimkinden şüphelenmiş komutan aramız pek iyi değil gözüne pek görünmüyorum dedi.. canım sıkıldı dün gece yaa, inşallah başına bela olmaz, söyleyemem de benim değil onun diye nolucak bilmiyorum dedi :çok üzgünüm:

günaydın canıımmm opuyorumnanaktan

günaydın burcum yaa dün gece sırf derdini anlayabilmek yardmcı olabilmek için yatamadım, kafama takıldı..:bbo: naptın ne düşündün ?:uhm:

günaydın mervecim çok kötüyüm çokmafoldumben sen nasılsın canım

canım begümüm ya dün sürekli konuştun mu konuşsana deyip durdu bende çok sinirli konuşamam hadi biatenm anneni çek konuş hem niye korkuyordunki baban duyacak diye sonunda duymucak mı zatenn diyo yok konuşamam dedim mesaj felan atmadı bir daha
ailen önümüzü tıkadı bişey yapamıyoruz ya diyormafoldumben

kızlar bizim ilişkimiz bitiyor galiba :gitme:

Noldu ki yaa.. Ben geçmişe bakmadımmm kafamçokkarıştı
Tatlım bi durr öle hemen bitçek diil yaa

Noldu ki yaa.. Ben geçmişe bakmadımmm kafamçokkarıştı
Tatlım bi durr öle hemen bitçek diil yaa

canım ailemden dolayı bu bölümde konum var buraya yazmıyım dedim herkes düşüncesini oraya yazsın diye konu açtım

bu gidişle biticek dedi artık bişey de dedi
doldum artık iyice ya devam ya tamam de dedimafoldumben

olur mu öyle canım ya çocuk oyuncağı mı bu iş, anlayışlı olması gerekiyor onun da.. sana destek olması gerekiyor, bi yandan da onun sana sırt çevirmesi olmaz ki o zaman sen kim için ne için kiminle savaşacaksın? senin hemen ailenle konuşmanı ve herşeyin yoluna gireceğini düşünmesi çok saçma.. nasıl hemen olsun ki bunlar yanii.. zaten o daha yeni geldi çok sağlıklı düşünüp eski hayatına hemen adapte olabildiğini sanmıyorum bence ani kararlarla yanlış yapmayın..bilmiyorumkismile

Okudum tatlım kaanın sağlıklı düşündüğünüü sanmıyorum..Sırf sennle görüşmek için yada sana kızdığı için söylemiştir bunu.. yoksa o değilmiydi ev olmadan evlilik istemiyorum diyen.. Hiç merak etme o da sakinleşsin değişicektir düşüncesi..

destek ol diyorum ben senin hep arkandayım ne dersin diyo herşeyi göze aluıyorum diyor
anlamıyor beni

face şifrresinide değiştirmiş ya

destek ol diyorum ben senin hep arkandayım ne dersin diyo herşeyi göze aluıyorum diyor
anlamıyor beni

Canım ya face dedin ben snei eklemiştim facede baya oluyoo yeni açtım facemi.. kafamçokkarıştı

Sıkma canını tatlım seni gerçekten istiyorsa seni beklemek ve anlamak zorunda..

Canım ya face dedin ben snei eklemiştim facede baya oluyoo yeni açtım facemi.. kafamçokkarıştı

Sıkma canını tatlım seni gerçekten istiyorsa seni beklemek ve anlamak zorunda..

tekrardan ekle kbl edim seni canım

sonunda dicemki tamam yani bunu istiyor benden anlaşılan bu kadar sabırsızlık olazki ailesi haklı tabiki benim isteklerimde olucak sonuçta herkes yüzünün akıyla çıkmak ister

ayrılırsak ailen istemezse dedim oda sabahtan beri ailemden konuşuyoz benle mi evlencen ailemle mi dedi ben kafamda planlamışsam o olucaktır ailem karışamaz bana dedi

anlamıyor beni

bence bugünkü konuşmada alınan karar çok sağlıklı olmaz canım biraz daha zaman geçseydi, o kendine gelseydi sen sakinleşseydin öyle konuşup karar verseydiniz olmaz mı? bugün bi karara varmayın sonra yine sen üzüleceksin..

Tatlım ark. onayı bekliyor yazıyor..

Öyle tek başınada onunla olmuyor kusura bakmasın.. Aile çokk önemli bi çiftin mutluluğu için gerçekten payı var ailenin..

tatlıkısım noluo yaaaa sakın birden karar vermeyim sonradan pişman olcağınız bişiy yapmayın biraz sakın olun aşkın daha sivil hayata alışamadı bi de şimdi içinde sana karşı özlem var normal olarak hep senin yanında olmak istio ama oda anlayacaktır senn durumunu cnm biraz sabırrrrr sadece sabırrrrrr sabretmekten bende nefret ediorum ama malesef çoğu kez her durum da sabretmemiz şart oluyorrr :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…