- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.321
günaydın kızlar nasılsınızmafoldumben
günaydın canım nasılsın
flowerb eoshera nasılsınız kızlar
günaydın canım nasılsın
flowerb eoshera nasılsınız kızlar
günaydın canıımmm opuyorumnanaktan
günaydın burcum yaa dün gece sırf derdini anlayabilmek yardmcı olabilmek için yatamadım, kafama takıldı..:bbo: naptın ne düşündün ?:uhm:
Günaydın burcucumm hoşgeldinn.. iyiyimm benn sen nasılsın ?
günaydın mervecim çok kötüyüm çokmafoldumben sen nasılsın canım
canım begümüm ya dün sürekli konuştun mu konuşsana deyip durdu bende çok sinirli konuşamam hadi biatenm anneni çek konuş hem niye korkuyordunki baban duyacak diye sonunda duymucak mı zatenn diyo yok konuşamam dedim mesaj felan atmadı bir daha
ailen önümüzü tıkadı bişey yapamıyoruz ya diyormafoldumben
kızlar bizim ilişkimiz bitiyor galiba :gitme:
Noldu ki yaa.. Ben geçmişe bakmadımmm kafamçokkarıştı
Tatlım bi durr öle hemen bitçek diil yaa
günaydın mervecim çok kötüyüm çokmafoldumben sen nasılsın canım
canım begümüm ya dün sürekli konuştun mu konuşsana deyip durdu bende çok sinirli konuşamam hadi biatenm anneni çek konuş hem niye korkuyordunki baban duyacak diye sonunda duymucak mı zatenn diyo yok konuşamam dedim mesaj felan atmadı bir daha
ailen önümüzü tıkadı bişey yapamıyoruz ya diyormafoldumben
kızlar bizim ilişkimiz bitiyor galiba :gitme:
canım ailemden dolayı bu bölümde konum var buraya yazmıyım dedim herkes düşüncesini oraya yazsın diye konu açtım
bu gidişle biticek dedi artık bişey de dedi
doldum artık iyice ya devam ya tamam de dedimafoldumben
olur mu öyle canım ya çocuk oyuncağı mı bu iş, anlayışlı olması gerekiyor onun da.. sana destek olması gerekiyor, bi yandan da onun sana sırt çevirmesi olmaz ki o zaman sen kim için ne için kiminle savaşacaksın? senin hemen ailenle konuşmanı ve herşeyin yoluna gireceğini düşünmesi çok saçma.. nasıl hemen olsun ki bunlar yanii.. zaten o daha yeni geldi çok sağlıklı düşünüp eski hayatına hemen adapte olabildiğini sanmıyorum bence ani kararlarla yanlış yapmayın..bilmiyorumkismile
destek ol diyorum ben senin hep arkandayım ne dersin diyo herşeyi göze aluıyorum diyor
anlamıyor beni
face şifrresinide değiştirmiş ya
Canım ya face dedin ben snei eklemiştim facede baya oluyoo yeni açtım facemi.. kafamçokkarıştı
Sıkma canını tatlım seni gerçekten istiyorsa seni beklemek ve anlamak zorunda..
destek ol diyorum ben senin hep arkandayım ne dersin diyo herşeyi göze aluıyorum diyor
anlamıyor beni
face şifrresinide değiştirmiş ya
tekrardan ekle kbl edim seni canım
sonunda dicemki tamam yani bunu istiyor benden anlaşılan bu kadar sabırsızlık olazki ailesi haklı tabiki benim isteklerimde olucak sonuçta herkes yüzünün akıyla çıkmak ister
ayrılırsak ailen istemezse dedim oda sabahtan beri ailemden konuşuyoz benle mi evlencen ailemle mi dedi ben kafamda planlamışsam o olucaktır ailem karışamaz bana dedi
Herkese Günaydınnn İyi Haftalarropuyorumnanaktan
keyifler nasıL??
Herkese Günaydınnn İyi Haftalarropuyorumnanaktan
keyifler nasıL??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?