- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.681
Hayatımın ilk depüğünü yemek için sabırsızlnıorum bendeeeeeee delikafadulden
öyle valla canım doğru diosun..ama flavırın da söylediği gibi sorun bizimkilerde..öğrenciler soruo bana hocam nişanlınız 20 yaşında mıııııııı?? küçük mü sizden?? :roflol: :roflol:
evet teskerecidevre olmamıza az kaldı canım :lepi:o kadar belli oluyo mu yaaa :sm_cool:
cidden iyi değiliz o kesin de lazım arada böyle de :roflol: gel sen de canım katıl bize aaaa olmuyo böyle olumunekankayizsmile
kutlama yapıyoruz 89/3'leri depükleyip kavuşturuyoruz, sıra bize geliyo kıııızzz :sm_cool:
Didoooo segsummm benim
ahhh seninkidemi senden kucuk..öyle valla canım doğru diosun..ama flavırın da söylediği gibi sorun bizimkilerde..öğrenciler soruo bana hocam nişanlınız 20 yaşında mıııııııı?? küçük mü sizden?? :roflol: :roflol:
evet teskerecidevre olmamıza az kaldı canım :lepi:
sensin seksüüaklinialirimsmile
ahhh seninkidemi senden kucuk..
Benimkide benden kucukkk :)))) :lepi:
ben kaçıorum kızlarrrrrrr size iyi muhabbetler
yok babikimmmmm 20 yaşında deil ayol......... :roflol: hani askere gidenler 20 yaşında oluo ya hep ondan soruolar... delikafadulden
delikafadulden
baybaaaaayyyy görüşürüüüüzzzzz kod adı 03062008 naniknanik Şeniz kaydirigubbakcemile laelaelaelaelae :roflol:
kod adı 030608 iyi günner dilerrrrrrrrr.......:roflol:
anuwwwwwww herkes yaşını yazmış bende kusur kalmim bariiii kaydirigubbakcemile3 bende 22 yaşındayım lülülülülülü
vereliniortak :roflol:
vereliniortak :roflol:
flowerbcim senin adın mervemibilmiyorumkismile
hadi ben de kaçıyorum kızlar görüşürüz yarın ya da belki akşama aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
yok canım, begüm ben opuyorumnanaktan senin adın neydi?
yok canım, begüm ben opuyorumnanaktan senin adın neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?