Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tesekkur ederim cnm.. genelde 22 falan diyolar... :)) sukurler olsun

ahhh annemmmmm ben de 84lüyümmm 26 bitio 27ye gircem ben de üzülme :teselli: :teselli: boşver en güzel yaşlar..git gide güzelleşioruz,olgunlaşıoruz.. aklinialirimsmile :roflol:

abowww :1shok: mafoldumben:mymeka:mafoldumben

Deyzeler çoğaldııı :1ninca:
Şaka şakaaaaa laelaelaelaelae
Taamm babykemm üzülme sennn :teselli:

sağolun kızlar..iyiyim çok şükür..sadece fena halde özlem var..

yaş meselesi açılmış sanırım.ben de 24 yaşındayım...

benle yaşıtsın sen de o zaman kaydirigubbakcemile5
özlemden biz de delirdik bugün zaten sçamalama günümüz ama iyi geldi deşarj olduk, saolun kızlar ya iyi ki varsınız opuyorumnanaktan

ay kızlar kendimi çok küçük çok çtır hissettim ablalarım benimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen kaçlısın canım? bizimkilerde sorun geç gittiler askere, senin yaşta değil :roflol:

seneye bakalım allah nasip kısmet ederse..benim de pek olgunlaştığım söylenemez..ya ben bi de öğretmenim düşünebiliomusun? bu kırıklıkla hem de :roflol: :roflol: :roflol:
Anowww :))) boyle ogretmen olurmu beaaa :)
ne guzel iste.. bizim yastakilerimiz moruk gibi oluyorlar.. hic sevmem :)))

tabii benim dedigim resimden birebir görsek bizde deriz 20 kesin kaydirigubbakcemile3
ben de 86'lıyım ama kim görse 16-17 diyo deliriyorum yaaa dışarda :roflol:
Ne guzel isteeeee vallaha... illerde cok mutlu olursun :)

daha tam 20 liğim ben canım 90 doğumluyum :kedi::kedi::kedi:

89/4 tertiplerim sıyırdınızmı sempatiksalakcinni

o kadar belli oluyo mu yaaa :sm_cool:
cidden iyi değiliz o kesin de lazım arada böyle de :roflol: gel sen de canım katıl bize aaaa olmuyo böyle olumunekankayizsmile
kutlama yapıyoruz 89/3'leri depükleyip kavuşturuyoruz, sıra bize geliyo kıııızzz :sm_cool:

Hayatımın ilk depüğünü yemek için sabırsızlnıorum bendeeeeeee delikafadulden

öyle valla canım doğru diosun..ama flavırın da söylediği gibi sorun bizimkilerde..öğrenciler soruo bana hocam nişanlınız 20 yaşında mıııııııı?? küçük mü sizden?? :roflol: :roflol:

Ne guzel isteeeee vallaha... illerde cok mutlu olursun :)

herkes öyle diyo da şu anda zorlanıyorum bi de dış görünüşüm böyleyken kendim de bi o kadar olgunum arkadaşlarım hiç yaşıtım olmadı hayatım boyunca hep kendimden büyüklerle takıldım hala da öyle :roflol:

daha tam 20 liğim ben canım 90 doğumluyum :kedi::kedi::kedi:

e işte bak dogru tahmin ettim kaydirigubbakcemile3 sorun bizimkilerde tatlım sen de değil biz geç kaldık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…