- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.401
Saol babykem herkes ayrılmamı istiyor bir insan eşin bile olsa seni bu kararla zorluyamıyoz diyorlar gelsinde sanırım bittiğini sölücem.
daha kesın deılmı hmmmm anladım cnm hadı hayırlısı :hulya:Kasım -tatlicadiarzu- ama kaçı olur bilmem..dünde yazmıştım mayısta gitsin diye tecil bızdurduk mayıs olmadı ağustos dedik olmadı eylül dedik kasıma kaldık kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: Yihaaaaaaaaaaaaa:lepi: :lepi:
muhteşem bi duygu olsa gerekkkk :teytey:
İncimmm hayırlısı olsun kuşum Allah kavuştursunnn:Saruboceq:
:teytey:kaydirigubbakcemile2 süppppeeerrrr
Sağolunn kızlarrrrabowww hey maşşallah be ne kalmış kız anam seni de tepüklüyoz he(41 kere)
Günaydin cnmmm.. nasilsingünaydın arkadaşlar a.s.
şafak 350 turkbayragi
Canim herkezin dedigine bakma.. Bizim dediklerimizi sadece bi dusun...Saol babykem herkes ayrılmamı istiyor bir insan eşin bile olsa seni bu kararla zorluyamıyoz diyorlar gelsinde sanırım bittiğini sölücem.
Evet cnm.. 1 ay once cekilmis askimla birlikte.. niyeki bilmiyorumkismilebabykem bu resimdeki sen misin tatlım
Saol babykem herkes ayrılmamı istiyor bir insan eşin bile olsa seni bu kararla zorluyamıyoz diyorlar gelsinde sanırım bittiğini sölücem.
Günaydin cnmmm.. nasilsin
Canim herkezin dedigine bakma.. Bizim dediklerimizi sadece bi dusun...
Ondan sonra karar ver.. karar senin canim.. Mutlu olmani istiyoruz..
Ve daha cok mutlu olabilecegini biliyoruz...
Evet cnm.. 1 ay once cekilmis askimla birlikte.. niyeki bilmiyorumkismile
Evet cnm 13 kasim 28 yasima giriyorum..aboww kız sen 28 yaşındamıydın çok küçük gösteriyon maşşallh
Canim yemin ederim..
Karistirdin sen.. daha sen yeniyken hesapladim.. ama bu aralarda degil cicim..:1no2:
Neyse 10 saat surmesin bu konu.. :lepi:
Safagini biliyorsun ya simdi.. ona bak sen cano olumunekankayizsmile
Evet cnm 13 kasim 28 yasima giriyorum..
Tesekkür ederim cnm.. ya$ini gostermiyon,:içelim: hep derler zaten..
Tamam gözdecim...
Sey soracaktim.. listeyi benden almak istermisin cnm?
Evet cnm 13 kasim 28 yasima giriyorum..
Tesekkür ederim cnm.. ya$ini gostermiyon,:içelim: hep derler zaten..
şafak 120 turkbayragi
Artıkk kesinleşmiş bi şafağımm varrrr
Şafakk 38 delikafadulden
hihoyyytalkisalkisalkis:lepi:laelaelaelaelae :teytey:
Insallah. allah hepimize askimizla beraber uzun saglikli bir omur verir insallahmaşşallah canım darısı başımıza o yaşlara gelebilcez mi bakalım
Yok cnm sorun falan yok, ama geceleri fazla girmiyorum.. erken uyuyorumolur cnm ama neden sen yapmıosun kiiiii bi sorun mu oldu :uhm:
kaydirigubbakcemile3Sensin citirrrrrr olumunekankayizsmileçıtır babykeeeaklinialirimsmile
hg canımmm naber?
Iyi fikir, koyup silersiniz gene.. yenilerde geldi.. merak ettim bende vallahaagüzel hatunlar resimlerinizi koyunda bi görekbayanssulusmile
güzel hatunlar resimlerinizi koyunda bi görekbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?