Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kiz kac ki senin safagin.. Askerin bilmiyomu.. hesaplataydi bari..

kız o da saymak istemioooo o hiç şafak saymazki ben yüzlere düşmeden şafak sayıp moralimi bozamam dio o benden de beter yaniii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama silüsüm 22 şubat 1haftada dağıtım izni kullandık o kadar [/QUOTE]

Benimkinin de silüs tarihi 22 şubatt bizde bi hafta izin kullandık şafak 213 diye hesaplıyorum doğrumu yanlışmı bilmem ama sonuçta o civarlarda bişey olumunekankayizsmile.

Benimkinin de silüs tarihi 22 şubatt bizde bi hafta izin kullandık şafak 213 diye hesaplıyorum doğrumu yanlışmı bilmem ama sonuçta o civarlarda bişey olumunekankayizsmile.
[/QUOTE]

:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

Kiz kac ki senin safagin.. Askerin bilmiyomu.. hesaplataydi bari..

kız o da saymak istemioooo o hiç şafak saymazki ben yüzlere düşmeden şafak sayıp moralimi bozamam dio o benden de beter yaniii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama silüsüm 22 şubat 1haftada dağıtım izni kullandık o kadar [/QUOTE]

canım askerin izin kullanmaz ise şafağın; 190
bütüün izinleri kullanırsa ; 213 ben öyle hesapladım.

günaydın arkadaşlara.s.

Hoşgeldinnn

canım askerin izin kullanmaz ise şafağın; 190
bütüün izinleri kullanırsa ; 213 ben öyle hesapladım.

213 mü buna da şükürrrrrr son 13 o zaman 200lerin bitmesine opuyorumnanaktan

Hmmmm programdan hesaplasanaaaaa

yaa bu program bı ben bılmıom sulus tarıhı 2 temmuz ama 8 temmuzda askere gttı dedıklerıne gore 2 gun askerlıkten sayılıomus ne bılım 3 gunde ıznını 7 gun kullandı 3 gun verılmıomus ızınden mazaret ıznı bısı olursa dıe ole hesapladımda 351 cıkıo bnımkınıde bı hesaplayın allah rızası ıcın yahuuuCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…