Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy canımm gelsın askerlerımız allahın ıznıyle benmde hep oyle herseyden aklıma gelıoo ve hıııc cıkmıo hep onu dusunmekten calısamıoorum vala ama bıtıcekk emınım :Saruboceq:

sorma cnm ya elele tutuşanlar felan gözüme acayip ilişiyor mafoldumben özellikle pazar günleri oldukça agresif oluyorum :1ninca:

Aynennnn cnmmm... Bende nefret ediyorum.. karsimda biri olsa kalsin diyorum.
Ama telefondada oyle diyemiyorum sinirlenip sesimi yukseltiyorum..
Insallah birdaha öyle yapmam bilmiyorumkismile
baktım ben öyle yapınca sevgilim üzülüyor sesi filan düşüyor
o yüzden daha dikkatli davranmaya başladım sende kendini frenleyebilirsin biraz daha böyle ya da içinden 5 e kadar say hemen geçiyor

baktım ben öyle yapınca sevgilim üzülüyor sesi filan düşüyor
o yüzden daha dikkatli davranmaya başladım sende kendini frenleyebilirsin biraz daha böyle ya da içinden 5 e kadar say hemen geçiyor
Ayyy aynen canim ya... bende yapmamaya calisiyorum..
bundan sonra 5'e kadar saycam sinirlendigim zaman..
Yazik günah ya...

Hosgeldin Qizzzzz

ayy cnm senı coook ıı anlıoorum ılk bır hafta yıne coook zooor olur ama alısacaz cnm sabredıcezz oooof ooof :teselli:

yine ktm de şimdi telefonu var mesajlaşabliyoruz ama karakola gidince kötü olucak :sinifsinif:

Cnm ben kac gunr depresyondayım gözmden yas aka aka tukendı valla.3gundr yanındydm ayrılk mahvetdı benı..Bizim şafak karanlık...

sorma ya ugurda 15 gun kaldı bı alıştım kkı off mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…