Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım yaa çok yoğun bugün toplantı,eğitim,mailler,.. deliricem kafamçokkarıştı
senden naber nasılsın? bi konuşamadık bugün yahuu nazar değdi naniknanik
heyaaaa.. uzuldummm haaa.. patronuna kizacam.. cok yormayin uleynnnnnnn diye :mymeka:

Bana Özge de kuşum kaydirigubbakcemile3
Nasılsın babykecikk
Anoww kiz senmisin bilmiyorumkismile:roflol:

heyaaaa.. uzuldummm haaa.. patronuna kizacam.. cok yormayin uleynnnnnnn diye :mymeka:

Anoww kiz senmisin bilmiyorumkismile:roflol:

ay valla ben de kaçıcam yakında çığlık ataraka, nefes alamıorum bazen wc'ye gidemiorum vallaaa :roflol:
naber nasıl gidiyo şekerim var mı bi sorun?
miden nasıl?aldın mı ilacı?

flower'cım hoşgeldin :1hug:

hoşbuldum canııımmmmopuyorumnanaktan

ayy saolun kızlar mutlu olduuum, ne güzel karşılama yaptınız bana kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan a.s. :sm_cool:

Flowercum.. dün cok sükür kusmadim.. migdm bulandi ama zorladim kendimi yapmamak icin..
Ilaci almadim eczaneden. :) orada ilac beni bekliyo zaten.. rahatsizlanirsam alirim :)
Askerim'de iyi cok sukur.. dun baya yormuslar melegimi..
Sen nasilsin askerin nasil?

sinirseldir senin de canım allah korusun daha kötü bişey olsa dün öyle olmazdı yerimseniben
evet yaa dün konusmustuk, bizimkilerin de cezası var ptesinden beri, hiç bahsetmedi dün nişanlım, onun da canı çıkıyodur kesin kafamçokkarıştı allah yardımcıları olsun, biran önce hayırlısıyla bitirip gelsinler :Saruboceq:

ben geldimmmm en son ucuyorduk ne zaman konduk yere yaaa hadi yine ucalım mı ????

hoşgeldiinn.. uçmaya devam da işler yoğun arada konuyorum ben masama :roflol:
şafak 102 yihhhuuuu :sm_cool:

iim sen nasılsın ?

Herkesin derdi farklı işte canm bende evde oturmaktan sıkıldım kaydirigubbakcemile3

:roflol: ee hep öyledir zaten iştekiler evdekilere, evdekile riştekilere özenir :roflol:

''0"dan başlarsın yaşama,
"1"bakmışsın girivermiş hayatına,
"2"de bir özlersin,
"3"günlük ayrılık ölüm gibi gelir,
"4"gözle beklersin,
......"5"vakit namazdan daha bağlısındır,
"6"üstü insandır halbuki,
"7"kat göklerde hissettirir kendini,
"8"köşesindir mutluluktan,
"9"doğurursun beklemekten,
"10"u seversin,
o' nu çooooooooooooooooooook seversin.
İşte hayat bu dersin
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aaayy süpermiş bu yaaa opuyorumnanaktan :asigim: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…