- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.661
Eğer çıkarsa ki inşallah çıkar. Bizimkiler içinde geçirli olur ondan şüphe yok
Ben okulda olcam bilmiyorumkismile
sankı dusucekmıs gıbı gelıyo basbakan bu kadar konusulmusken bısey yapmamak olma zdedıya ondan umıdım var bıde korkuyorum bızımkıler ıcın gecerlı olmaz dıyeebilmiyorumkismile
Bizimkiler geldikten sonra yasa yürürlüğe gircek gibi geliyor bana .. . Çok üzgünüm çoook
banada sankı hanı yasadan sonra askere gıdenlere denk gelıcek gıbı gelıyo ama insallah öyle olmazz
ay canımm alırsın gelınce haberlerı hemen ver numaranı telsımse mesaj atarım sana benn gerlısmelerııhihoyyyt
Ben öyle olacağını zannetmiyorum. Çünkü daha önce 15 aya düştüğünde herkese vurmutu
Oluurr sempatiksalakcinni Turkcelim ama ben kaydirigubbakcemile2
hehe o zaman cıkısı bekle canımm
selam kızlar ben geldım ama kımse yok sanırım :uhm:
slmmmmm bebeklerrrrr
yarın mutlu haberler duyarız inş.:teytey:
offf kizlar yaaa mafoldumben
bayadir fragmani cikiyo ya "güneydogudan öyküler , önce vatan" diye asker dizisi mafoldumbenmafoldumben
fragmani ilk gördügümde heyecanla bekliyodum da simdi durumlar degisti tabi mafoldumben
eve geldim annem onu izliyodu kapattirdim yine acti off ya mafoldumben hemde tam diyarbakira indi ucak yaa annem de tesadüfen diyo aa bak diyarbakir hava limani mafoldumben
ewet canım yaaa bende açtım bakıom ama bi yandan izleemek istiom onu bi yandanda istemiom kötü oluommmsende üzülme laydim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?