Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Safak =
████████████ 460√
██████████ 300√
████████ 200√
██████ 100 ----->>> Kocacimla $afagimiz 120
████ 81
██ 0 (DoĞaN GünEŞ)

ben katıldım kızlar, hepinizin katılımı gerekli bence de bu konuda.. allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ilerde hepimizin bebeklerini, allah korusun hepsini opuyorumnanaktan :Saruboceq:

sırnaşık şey büyük gün yarın hayırlısı d iyoruz o zaman :Saruboceq:

Her şey seninle güzel yolda yürümek bile
Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile
Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile
İçimdeki bu korku gözümdeki bu yaş bile

Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa
Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana

Her şey seninle güzel duyduğum bu ses bile
Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile
Her şey seninle güzel bu yağmur bu kar bile
Yüzümdeki gözyaşının izleri onlar bile

:asigim:

ben katıldım kızlar, hepinizin katılımı gerekli bence de bu konuda.. allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ilerde hepimizin bebeklerini, allah korusun hepsini opuyorumnanaktan :Saruboceq:
:Saruboceq:

evet canım gerçekten önemli bir konu, anneleri iş stresine mi yoksa erken doğan bebeklerinin üzüntüsüne mi düşecekler bilmiyorumkismile

kampanyaya diğer arkadaşlarıda davet ediyoruz vereliniortak

Annemi İstiyorum | Modapark

tatlıkısım ne oldu bugün

canımcım bir güzel konuştuk bizim sorunumuz sadece buluşma saatleri dedi 1-2 saat erken gelmeni istiyorum çok şey istemiyorum dedi bend ebenim ailem böle dedim benim sinirlendiğim tek konu verdiğin sözde durmaman ailem karışmıcak dedin ama haa aileni içine katıyorsun dedi bende bu kadarını beklemiyordum dedim
iyi tamam yine senin dediğin gibi olsun bir müddet böle buluşalım dedi ama buna bir çözüm bulmalıısn bişeyler yapmalıısn dedi
sana süpriz yapıcaktım ama sölim dedi annemle tanıştırmak istiyorum hafta sonu dedi sonra ama bunu söleidğimde senşin gelmiceini bildiğimden o gün sölemicem dedi gidicez tanışıcaksın dedi bend eya annen istemezse dedim oda istemese emin ol telefondada konuşmazdı istemiyorum derdi dedi böyle geçti konuşmamız canım

CANIM HERSEY GONLUNCE OLSUN NASIL ISTIOSAN OYLE OLSUN AMA HERSEY ZAMANLA RAYINA OTURCAK EMIN OLgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…