- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.621
Canım peki sen hiç aradınmı bi uydu telefonunu 0562 ile başlıyo da arasammı aramasammı tereddütte kaldım
arkadaşlar bir kampanyadan bahsetmek istiyorum sizlere.
prematüre doğan, erken doğum yapan çalışan annelerin doğum izni süresi ile ilgili.
aşağıda ki adreste yer alan yazıyı okuyup sizde kampanyaya destek olabilirsiniz.
Annemi İstiyorum | Modapark
ben katıldım kızlar, hepinizin katılımı gerekli bence de bu konuda.. allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ilerde hepimizin bebeklerini, allah korusun hepsini opuyorumnanaktan :Saruboceq:
:Saruboceq:
ben geldim kızlarrr
tatlıkısım ne oldu bugün
canımcım bir güzel konuştuk bizim sorunumuz sadece buluşma saatleri dedi 1-2 saat erken gelmeni istiyorum çok şey istemiyorum dedi bend ebenim ailem böle dedim benim sinirlendiğim tek konu verdiğin sözde durmaman ailem karışmıcak dedin ama haa aileni içine katıyorsun dedi bende bu kadarını beklemiyordum dedim
iyi tamam yine senin dediğin gibi olsun bir müddet böle buluşalım dedi ama buna bir çözüm bulmalıısn bişeyler yapmalıısn dedi
sana süpriz yapıcaktım ama sölim dedi annemle tanıştırmak istiyorum hafta sonu dedi sonra ama bunu söleidğimde senşin gelmiceini bildiğimden o gün sölemicem dedi gidicez tanışıcaksın dedi bend eya annen istemezse dedim oda istemese emin ol telefondada konuşmazdı istemiyorum derdi dedi böyle geçti konuşmamız canım
Mutlu & Hayırlı akşamlaarrrr herkeeesseeee
canım her aksam oldugu gıbı yıne ıkımız kaydirigubbakcemile3varızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?