Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pardon grafik diyecektimzemuszemus
evet işsizlikten...normalde bilgisayar programcılığı mezunuyum ben.evet kolay değildi...ama benim kısmetim bu işteymiş napalım!!!yaa bu koyuyolar yaa diyet yapanlar,bebek bekleyenler.ben de son 11 ayımı beklerken koymak istedim.

Ana sayfada sohbet bölümü var ...Orda takvım nasıl yapılır dıye ayrı bı konu acılmıs ..
Ordan bakıp sende yapabılırsın....

Hayırlısı bakalım aramıza hosqeldınn =)

ben jandarmayım arkadaşım.2004 mezunuyum,ilklerden.ilk olmak hep zordur malum!erkek egemenliğinde olan bir kuruma bayan olarak ve rütbeli olarak adapte olmak zor.ben şu an ikinci görev yerimdeyim.tuncelideyim.buraya da antalyadan geldim!neler yapıyorum sorusuna gelirsek...bizler genelde masa başı işlerindeyiz.ama tabi askerle her zaman iç içeyiz...ama askeriyenin işi oldukça ağır.mesai saatlerimiz uzun ve yorucu..

benim sevdigim de jandarma erdi bitirdik.erkeklerin içinde kadın olmak çok zordur eminim ki..
bakışları davranışları da çok farklıdır.severek mi yapıyosunuz onu mrk ettm Allah kolaylık versinnn

severek miii,valla çok göreceli bir soru???bazen çok bunalıyorum açıkcası...burda yapayalnızım.terör lanetiyle başbaşayız.11 ayım kaldı.şu an pek severek yaptığım söylenemz.ama çok gururluyum üniformamın içinde...en azından bu vatan için çalışıyorum diyorum!ama sevdiğinden ve ailenden uzak olmak çok zor.

evt yaaa kötü yerdeymişsin..
ben de sevdigimin kamuflajını giymiştim gerçekten gurur vericiyditurkbayragi

cicikız sana bişey sorucam.forum açabiliyormuyuz bizlerde?

forumda uygun bi bölümde topik açabilrsin cnm

senin eşinde askerde sanırım...nerde kendisi...allah tez zamanda kavuştursun dilerim

Bu soru kıme acaba anlayamadım ama benım ustume demıssın sanırım..

Evet asker esım, hakakrı cukurca da jandarma kısa donem..

Allah kolaylık versın.. gorev yerınde zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…