- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.601
pardon grafik diyecektimzemuszemus
evet işsizlikten...normalde bilgisayar programcılığı mezunuyum ben.evet kolay değildi...ama benim kısmetim bu işteymiş napalım!!!yaa bu koyuyolar yaa diyet yapanlar,bebek bekleyenler.ben de son 11 ayımı beklerken koymak istedim.
Astsubay olma fikri nerden çıktı peki=)turkbayragi
teşekkürler bayanlar...umarım arkadaş oluruz ve konuşuruz...dedim yaa,hayatta beni bu yola sürükledi.
severek miii,valla çok göreceli bir soru???bazen çok bunalıyorum açıkcası...burda yapayalnızım.terör lanetiyle başbaşayız.11 ayım kaldı.şu an pek severek yaptığım söylenemz.ama çok gururluyum üniformamın içinde...en azından bu vatan için çalışıyorum diyorum!ama sevdiğinden ve ailenden uzak olmak çok zor.
cicikız sana bişey sorucam.forum açabiliyormuyuz bizlerde?
senin eşinde askerde sanırım...nerde kendisi...allah tez zamanda kavuştursun dilerim
ben jandarmayım arkadaşım.2004 mezunuyum,ilklerden.ilk olmak hep zordur malum!erkek egemenliğinde olan bir kuruma bayan olarak ve rütbeli olarak adapte olmak zor.ben şu an ikinci görev yerimdeyim.tuncelideyim.buraya da antalyadan geldim!neler yapıyorum sorusuna gelirsek...bizler genelde masa başı işlerindeyiz.ama tabi askerle her zaman iç içeyiz...ama askeriyenin işi oldukça ağır.mesai saatlerimiz uzun ve yorucu..
severek miii,valla çok göreceli bir soru???bazen çok bunalıyorum açıkcası...burda yapayalnızım.terör lanetiyle başbaşayız.11 ayım kaldı.şu an pek severek yaptığım söylenemz.ama çok gururluyum üniformamın içinde...en azından bu vatan için çalışıyorum diyorum!ama sevdiğinden ve ailenden uzak olmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?