Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bugun hakkarı de 4 sehıt verılmıs bombalı saldırıdan...

ooff off.. sag salım donsun ınsallah, bu ve dıgerlerınden...

evet duydum canım çok üzücü bu mübarek günlerde .....umudumuzu kesmeyelim gücümüzü kırmayalım kırılırsa zaman hiç geçmez .dayanmak zorundayız başka çaremiz yok rabbim duyacaktır sesimizi eminim ben kocalarımızı bize bağışlar inşallah:Saruboceq:

Dualarım hep boyle canım, Allah tum bekleyenlerı kavustursun, zor ama umıtsızlıkle gecmıyor evet..
Inanıyorum bende, sag salım gelecekler Allahın ıznıyle, Allah buyuk....

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GıTTı AZI KALDI

alkisalkisalkisDıYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 84 didosh ♥ ♥

♥ ♥ 136 arora ♥ ♥

♥ ♥ 139 senem81 ♥ ♥

♥ ♥ 139 charm ♥ ♥

♥ ♥ 140 kk- delisi ♥ ♥

♥ ♥ 141 coralblue ♥ ♥

♥ ♥ 142 cemre81 ♥ ♥

♥ ♥ 150 extreme ♥ ♥

♥ ♥ 157 Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ 158 dsh ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 168 meltemre ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 173 çitlembik ♥ ♥

♥ ♥ tekirdağ 177 mysticgirls ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 185 moon_ 610 ♥ ♥

♥ ♥ 190 candy67 ♥

♥ ♥ 196 umutefe ♥ ♥

♥ ♥ 223 zuzu88 ♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
1 eylul de bu serefsızlerın ateskesı bıtecekmıs.... Allah sonumuzu hayır etsın..

Karakollarda guvenlık onlemlerı ust duzeye cıkarılmıs ama ne kadar kım bılır.... Tuncelıde buyuk caplı operasyon baslatılıyormus..

Pkk 1 eylul sonrası ıcın hazırlıktaymıs.. Allah belalarını versın şerefsızlerın..

Gamzemmm sağoll bitanesin senn =)) Benımkı tekırdağda ama dıgerıyle aynı yazılmıs ...
Şimdi uğraşma yarın aksam yaparken öyle yazarsınn =))

Ademden kesin talimat geldii ..Böyle saycaksınn beni çıldırtma dedii =)

Bende hep oğlum olsun istiyorumm ...Gerçi sağlıklı olsun en önemlisi bu ama =) Gönlümde küüçük kaanım yatıyoo =)

Bende ılk oglum olsun ıstedım balım, ıkıncı kız olsun dedım hep..

Allah gonlumuze gore verdı, ıkıncı ıse daha var bıze kalırsa nasıp saglıklı olması en onemlısı..

Evlat hıcbırseye benzemıyor.... Allah guzel gunlerını gostersın.. ınsallah senınde gonlune gore olur.. Tum ısteyenlerın..

işte benimkiside o büyük çaplı operasyonun içinde canım.tuncelide hani diyolarya komandolar diye o komandolardan biride benim kocam işte .allahım yardım etsin yollarını açık etsin sevdiklerimiz yanında olsun ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…