- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.641
işte benimkiside o büyük çaplı operasyonun içinde canım.tuncelide hani diyolarya komandolar diye o komandolardan biride benim kocam işte .allahım yardım etsin yollarını açık etsin sevdiklerimiz yanında olsun ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
.Askerlik şereftir,gururdur.turkbayragiAsker anası,karısı,sevdiği olmak farklı bir duygu.Bize bu duyguyu doyasıya yaşatmayan,ellerimizi yüreğimizde yaşatan şerefsizler gün yüzü görmek nasip olmasın size.Tez vakitte Rabbim sevdiklerimizi sağ sağlim yanımızda eylesin.
Dün haber aldım ,oğlum mayın tarama operatörlüğü eğitimine alınmış.Dağıtımda kesin doğu görünüyor.İçim daralıyor,dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.senağlama
işte benimkiside o büyük çaplı operasyonun içinde canım.tuncelide hani diyolarya komandolar diye o komandolardan biride benim kocam işte .allahım yardım etsin yollarını açık etsin sevdiklerimiz yanında olsun ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AŞKIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
YOKLUĞUN GÜNEŞİ ÇIPLAK GÖZLE İZLEMEK KADAR ZOR GELİOR BANA.SENİ HER DÜŞÜNDÜĞÜMDE YANIMDA OLAMAMAN KOKUNU ÖZLEDİĞİMDE SANA SARILAMAMAK ÖYLE ACITIOR Kİ İÇİMİ...SEN GİTMEDEN ÖNCE ÖZLEMENİN BU KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLMEZDİM.VE BEN İLK DEFA ÖLÜMDEN KORKTUĞUM KADAR BİRİNİ KAYBETMEKTEN KORKUYORUM AŞK DENEN O GÜZEL DUYGUYU SENDE YAŞADIM.BANA BU AŞKI YAŞATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM KOCACIM :asigim:
ŞAFAK:260/KIBRIS
BUGÜN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ VE SEN YANIMDA YOKSUN CANIM ÇOK ACIYOR BİTANEM.31/08/2009 SENSİZ GEÇEN İLK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ AŞKIM mafoldumben
.Askerlik şereftir,gururdur.turkbayragiAsker anası,karısı,sevdiği olmak farklı bir duygu.Bize bu duyguyu doyasıya yaşatmayan,ellerimizi yüreğimizde yaşatan şerefsizler gün yüzü görmek nasip olmasın size.Tez vakitte Rabbim sevdiklerimizi sağ sağlim yanımızda eylesin.
Dün haber aldım ,oğlum mayın tarama operatörlüğü eğitimine alınmış.Dağıtımda kesin doğu görünüyor.İçim daralıyor,dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.senağlama
Oğlumun ılk dogum gunu yakın 23 eylulde, babamız burada olamayacak, yıl donumumuz, dogum gunum, bayramlar, yıl bası.. hıcbırınde olmayacak..
Ama onun sag salim olması yeter bana.. yeterkı gelsın Allah guzel omur versın bızlere, herseyın zamanı yıne gelır ınsallah..
Canım daha nice doğumgünleri,bayramlar,aybaşı yılbaşı beraber olursunuz inşalllah.İnsan sevdiğini herdaim yanında görmek ister,heleki gençliğin sevginin özlemin en doruk noktasında.Yaşanası güzel günlerin kısa bir molası olarak düşün,bu mola geçecek.Varsın dağın ardında olsun ama canı sağ olsun.
ablacım benim eşimde ıspartada yaptı acemiliğini ilk olarak kars sarıkamış çıktı ordan tunceliye geçti ısparta %90 doğuya gönderiyor üzmek istemem seni ama seninde kendini hazırlaman lazım yoksa kabullenemezsin vede daha zor geçer senin için şimdiden kendini hazırlaman lazım.benim eşimde mayın operatörü roketatarcı herşeyi yapıyo yani.önemli olan ne olduğu değil nasıl yaptığı söyle oğluna tüm eğitimlerine canı gönülden katılsın .herşeyi öğrensin doğuya çıkarsa eğer bu öğrenecekleri çok işine yarayacak inan bana ....eğer öğrenemezse o zaman tehlikededir bilmeden kendini koruyamaz.eğitimlerine çok önem versin.eşimin ayağı çıktı 15 gün boyunca çıkık şişmiş mosmor ayakla topallaya topallaya eğitimlere girdi. yatmadı öğrenmek için yatsaydı bilemeyecekti öğrenemeyecekti ve şimdi kendini koruyamayacaktı.gözünü seveyim söyle oğluna herşeyi öğrensin:Saruboceq:
Canım kafam karmakarışık ona ne diyeceğimi bilemedim.Sesi huzursuzdu.Bir daha ki konuşmamızda yazdıklarını aynen aktaracağım.Bilgilendirdiğin için sağolasın.Sizlerin yazdıklarınızı okuyunca inan içim acıyor,araya askerlik girince sevgi daha bi katmerleniyor.Allahım ne olur sevgileri gölgelenmesin,sağsağlim kocalarına,sevdiklerine kavuşsun diye dua ediyorumDuadan başka ne geliyor ki elden.
sen söylediklerini bana ilet benim iyi kötü bilgim var anlatırım sana merak ettiklerini ablacım duaların için çok sağol inşallah gelecekler kazasız...
Canımcım en başta aksi gitti herşey.Oğlum akdeniz anemisi taşıyıcı.Doğduktan 2 yıl sonra teşhis konulabildi.Dalakta dönem dönem problem yaşıyor.Spor yapamaz çok çabuk yorulur,sık sık burun kanamaları var.İlk yoklamada söyledi,askeri hastaneye gönderdiler.Hemoglobin istedi dr ama çıkmadı(çıkmayacağı besbelli idi)Git paşa paşa yap askerliğini diyerek savmış başından.Teslim olduktan sonra orda da sormuşlar yine söylemiş rapor getir yoksa askeri mahkemeye çıkarsın demişler.Askerdeki kişiye ben nasıl rapor alırım bir de raporluk bir hastalık değil ki. Doktorunu aradım olması gereken tahlillerini söyledi ilettim.Refüze edildim diye aradı ama daha hastaneye sevk edilmedi.İnan koştura koştura gitti askere kaytarmak için demedi oğlum söylemese bir dert söyledi tam dert oldu.Bir de bu durumumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?