Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;8814655 .!.:
safak 240
cok şükür rabbim eylüle gectikk:kedi:

ay evet nergiscim yaaa allahın izniyle bu ayıda bitircezzz...:Saruboceq:
bnmki 23 aralık 2008de gitti ve bi hafta snr yılbaşıydı daha dün gibi hep diodum şu 2009 bir an önce bitsin diye..allah yardım ediyo 2009un bitmesinede 3-4 ayımız kaldı iştee Şeniz 2009 biticek snr zaten plaka sayıcaz allahın izniyle:lepi:

ayyy walla ne güzel yazmıssın canımm biticek inşallah zaten gündüzlerde kısalıyo daha cabuk gecicek zaman inşallahh kaydirigubbakcemile5

benim doğum günümde gitmiş o günü hatırlıyorum.. telefonda konuşup hasret gidermiştik.. izni 21inde bitmişti zaten.. pastamızı yemiştik.. inşallah bu sene beraber geçireceğiz..
canım az kalmış seninde.. su gibi geçsin günleriniz.. gelsin askerin sonra dursun zaman.. ayrı geçen her anın hasretini giderin.. sevgiler,

N€RGİS;8814846 .!.:
ayyy walla ne güzel yazmıssın canımm biticek inşallah zaten gündüzlerde kısalıyo daha cabuk gecicek zaman inşallahh kaydirigubbakcemile5

evet gündüz çabuk geçer akşamda dizi izleriz oda öle geçerkaydirigubbakcemile3 snr bi bakmışız sevgililerimiz gelmişşş...

evet gündüz çabuk geçer akşamda dizi izleriz oda öle geçerkaydirigubbakcemile3 snr bi bakmışız sevgililerimiz gelmişşş...

:kedi: her gece bi dizi zaten ayy gececek walla bu zaman bahara yarım yanımda olacak inşallah :lepi: canım senin askerin hangi ayda gelecek kısmetse? benim ki nisanın sonunda inşallah

sağol cnm bnm inş öle olsunnn bizde hep gittiğinden beri ayrı geçirceğimiz özel günleri sayıyoduk..ilk 2009a girerken ayrıydık ...snr 14 şubatta ama o bana hiç hissettirmedi acemi birliğinde ankaradaydı o zaman bana çiçek göndermiş cnm bnm yaaa...aslında o öle yapınca hem daha çok buruldum hemde çok sevindimm...06.04.2002 bizim tanışma yıldönümümüz onuda ayrı geçirdik..şırnaktaydı o zaman ...gece tam saat 12de çok güsel bi msj attı bana ...hep özel günleri benden önce o kutlardı ama askerdeyken fırsatı olmaz yapamaz diodum ama yaptı yine bnm aşkımm...10 mayıs onun doğum günüydü o zman ayrıydık yine ama 22 mayısta izne geldi onuda o zaman kutladık...2 haziran bnm doğum günüm o zman yanımdaydı sevgilim... iznini doğum günüme denk getirsin diye 23 mayısta kardeşinin düğünü vardı ondan bi gün önce geldi yoksa bnm doğum günümde yanımda olamıcaktııı:asigim:şimdi önümüzde ramazan bayramı,kurban bayramı,yılbaşı ve bitane daha sevgililer günü kaldı...ama sevgilim kurban bayramında yanımda olcak allah nasib ederse:teytey:
onuda ayrı geçirmemiş olcaz inş...:Saruboceq:
snr önümüzde bi tek sevgililer günü kalıo oda ondan ayrı geçirdiğim son sevgililer günü olur inşallah...:Saruboceq:
böle yapınca sanki daha çabuk geçio gibi gelio bana :asigim:
çok seviorum ben onu yaaa:asigim:
allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun:Saruboceq:

amin canım.. insan ne çok istiyor sevdiği ile paylaşmayı her güzelliği.. birlikte geçen her anın, her hatıranın kıymetini ölçemiyoruz bile.. yine gönülden paylaşabiliyoruz, seslerini iyi aldığımızda yüreğimize su serpiliyor.. ama hasret zorluyor bizleri işte.. bu son hasret, son ayrılık olsun.. Rabbim inşallah bir daha hiçbirimize ayrılık yaşatmasın.. sevgiler canım,

Son düzenleme:

amin cnm bnm amin öle olur inş:Saruboceq:

=( benimde sevgilim gittii hemde çookkk uzaklaraa bugün 6.gün ve ne zaman gelicegi tam belli değil =( en az 3 ay an fazla 6 ay yok bizimki askerlik değil kaptan kendisi....çok özledim tatlımııııııııııı =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…