Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın hepinize bişey sorucam bayram izinlerinden haberiniz varmı yada yeni gidenleri bayram iznine gönderirlermi çok merak ediyorum :teselli:

merhaba canım. benim nişanlım 15 gün önce gitti. 18 eylülde yemin töreni var ve 2 gün sonrada bayram. orda konuşmuşlar. eğer 1aylık olursa acemiliği dağıtım izni olacak zaten bayramda ve bizle dönecek. ama 2buçuk aylık olursa acemiliği ve ailesi yemin törenine gittiği için,törenden sonra askerlik izinlerinden kullanıp bayramda 1 hafta bizimle olacak. ama bu heryerde aynımıdır bilmiyorum.

şafak 445turkbayragi

Teşekkür ederim canım cevabın için benimkide 12 sinde gidenlerden fakat acemiliği 3 aymış 3 ay sonra dağıtımı olucakmış yedek subay 12 ay yapıcak çünkü,iyşallah gelir ne güzel bir hafta gelme düşüncesi bile iyşallah bayrama gelirler:1hug:

aramıza sık sık gel arada bi uğramakla olmaz .gelki dertlerin azalsın paylaşalım sıkıntını .merak ettiğin olursa gene sorabilirsin
Canımsın desteğin için sana minnettarım.İnşallah bugünlerde geçecek.Benimki anne hassasiyeti,konu çocuklarım olunca ne metanet nede makul mantık çerçevesinde düşünmek mümkün olmuyor.Birde daha çok yeni belki zamanla alışıp,daha sakinleşeceğim.Eminim sıkıntılı ,endişeli bekleyişler sona erecek ,güzel mutlu günler hepimizin olacak.
449..........Canım,kanım,sütüm,gözümün nuru,ruhum özlemim bidenecik oğlum......

şafak 47 ve bugün mardin'deyiiizzzzzzzzz....
tam 388 günü bitirdik.. sabırla, güçle, sevgimizle.. su gibi geçsin son günlerimiz..
seni çok özledim canım...

Son düzenleme:
Ne güzel 388 gün bitirmişsin, sabırla Allah bizede göstersin bu günleri azaldığını sabretmek ve beklemek çok zor iyşallah 47 günde çar çabuk geçer

çok teşekkür ederim.. masal gibi geçti.. ben bile inanamıyorum.. o kadar çok heyecanlıyım ki.. daha burada 400leri saydığım günleri hatırlıyorum.. daha gitmeden ağladığım günleri hatırlıyorum.. geçmeyecek sanıyordm.. ama Allah sabır veriyor.. güç veriyor.. Çok şükür en güzel şekilde geçirdik günlerimizi.. bir an bile hissetmedim yokluğunu.. Rabbim hissettirmesin..
Sİzlere de inşallah canım.. Hayırlı tezkereler olsun..

Yorumlarınızı okudum okadar beğendimkii..Nekadar içten yazmışsınız sanırım oğlunuz asker.. Ahh ne zordur demii anaların yürekli taş bağlar..Benimde eşim asker..:gitme: Türküler ne de güzel dile getiriyor değilmi ; büyüttüm besledim asker eyledim diye.. Asker annelerine sonsuz bi saygım sevgim var.. Allah sağ sağlim askerinize biricik oğlunuza kavuşmayı nasip etsina.s.

Canım elbette güçlüsün ama en güçlü diye birşey yok çünkü senin yaşadığın sana çok büyük benim yaşadığım bana çok büyük bir başkasınınki ona çok büyük.. Bana göre ben çok güçlüyüm bir diğer arkadaşıma göre o çok güçlü.. Kolay değil sevdalılardan ayrılmak ama sabrediyoruz hepbirlikte kazasız belasız kavuşcaz Allahın izniyle..

offf bu PKKnın Allahım yanına bırakmasın
sevdiğim karakola gidiyo.. üst düzey güvenlik amaçlı
dualarımız hep askerlerimizle
sağsalim dönsünler inş.

noldu kız içerledinmi?

offf bu PKKnın Allahım yanına bırakmasın
sevdiğim karakola gidiyo.. üst düzey güvenlik amaçlı
dualarımız hep askerlerimizle
sağsalim dönsünler inş.

kuzum benimki 1 haftadır karakolda zaten daha 3 hafta daha orda kalacakmış belki dahada uzun kalabilirmiş...karakol baskınlarına karşı önlem alıyolarmış akılları sıra .karakolun içini asker doldurmakla mı alınacak önlemeler sanki.o şekilde ancak daha fazla şehit olur başkada bişi olmaz benceklava:.saçmalık resmen.azıcık günümüz kaldı hala görevdeler .offfff offfmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:

çok haklısın Gamzecimmafoldumbenmafoldumben
1 ayımız kalmış ne işimiz var karakolda tamam yine sınırdaydı ama bölüğündeydimafoldumbenmafoldumben
sağsalim dönsün gelsinler [AMİNNN]
:Saruboceq::Saruboceq:

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GıTTı AZI KALDI

alkisalkisalkisDıYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 83 didosh ♥ ♥

♥ ♥ 135 arora ♥ ♥

♥ ♥ 138 senem81 ♥ ♥

♥ ♥ 138 charm ♥ ♥

♥ ♥ 139 kk- delisi ♥ ♥

♥ ♥ 140 coralblue ♥ ♥

♥ ♥ 141 cemre81 ♥ ♥

♥ ♥ 149 extreme ♥ ♥

♥ ♥ 156 Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 157 dsh ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 167 meltemre ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 172 çitlembik ♥ ♥

♥ ♥ tekirdağ 176 mysticgirls ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 184 moon_ 610 ♥ ♥

♥ ♥ 189 candy67 ♥

♥ ♥ 195 umutefe ♥ ♥

♥ ♥ 222 zuzu88 ♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

AYCAAAAAAAA=11 BİLECİĞE SELAM :hooray: :hooray:

DAMLA_06=14 BOLUYA SELAM

BOSHAYALLERBUNLAR=14 BOLUYA SELAM

PEMBE-BETA=14 BOLUYA SELAM

JOEYFUN=16 BURSAYA SELAM

AZRADİLAN=18 ÇANKIRIYA SELAM

DADLUİZMİRLİ=33 İÇELE SELAM

BIDIŞŞŞ=33 İÇELE SELAM

ÖZLEMİM=46 MARAŞA SELAM

İZMİRPERİSİ= 53 RİZEYE SELAM

MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM=59 TEKİRDAĞA SELAM

ESPERANZA=59 TEKİRDAĞA SELAM

MERVİSHH=71 KIRIKKALEYE SELAM

NİL88AY=72 BATMANA SELAM

DESUDEM=77 YALOVAYA SELAM

APRİL09=80 OSMANİYEYE SELAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…