- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.661
mehtap nedir ?
Günaydın hepinize bişey sorucam bayram izinlerinden haberiniz varmı yada yeni gidenleri bayram iznine gönderirlermi çok merak ediyorum :teselli:
mehtap nedir ?
merhaba canım. benim nişanlım 15 gün önce gitti. 18 eylülde yemin töreni var ve 2 gün sonrada bayram. orda konuşmuşlar. eğer 1aylık olursa acemiliği dağıtım izni olacak zaten bayramda ve bizle dönecek. ama 2buçuk aylık olursa acemiliği ve ailesi yemin törenine gittiği için,törenden sonra askerlik izinlerinden kullanıp bayramda 1 hafta bizimle olacak. ama bu heryerde aynımıdır bilmiyorum.
şafak 445turkbayragi
Canımsın desteğin için sana minnettarım.İnşallah bugünlerde geçecek.Benimki anne hassasiyeti,konu çocuklarım olunca ne metanet nede makul mantık çerçevesinde düşünmek mümkün olmuyor.Birde daha çok yeni belki zamanla alışıp,daha sakinleşeceğim.Eminim sıkıntılı ,endişeli bekleyişler sona erecek ,güzel mutlu günler hepimizin olacak.aramıza sık sık gel arada bi uğramakla olmaz .gelki dertlerin azalsın paylaşalım sıkıntını .merak ettiğin olursa gene sorabilirsin
şafak 47 ve bugün mardin'deyiiizzzzzzzzz....
tam 388 günü bitirdik.. sabırla, güçle, sevgimizle..
seni çok özledim...
Ne güzel 388 gün bitirmişsin, sabırla Allah bizede göstersin bu günleri azaldığını sabretmek ve beklemek çok zor iyşallah 47 günde çar çabuk geçer
.Askerlik şereftir,gururdur.turkbayragiAsker anası,karısı,sevdiği olmak farklı bir duygu.Bize bu duyguyu doyasıya yaşatmayan,ellerimizi yüreğimizde yaşatan şerefsizler gün yüzü görmek nasip olmasın size.Tez vakitte Rabbim sevdiklerimizi sağ sağlim yanımızda eylesin.
Dün haber aldım ,oğlum mayın tarama operatörlüğü eğitimine alınmış.Dağıtımda kesin doğu görünüyor.İçim daralıyor,dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.senağlama
çok zor ablacım be allah şifasını versin inşallah.dr lar hep böyle işte katarmak için sanıyolar ama onlarda o kadar haklıki o kadar çok kişi varki kaytarmak için yapmadığını bırakmayan....neyse revize edilmişse eğer hastaneye sevk edilmesi o kadarda önemli değil sonuçta revize oldu diye kağıdı vardır .revize olmak kötü bişi değil önemli aslında.insan neresi vücuduna sağlığına uygunsa orda yapmalı askerliği o şekilde yapmalı...kaytarmak için yaptı demedim sakın yanlış anlama beni.eğitimler çok önemli dedim .derdi atlatmışsınız artık revize dedilerse revizedir gerisini düşünme takma olur onlar zamanla.revize olduğuna göre düz piyade olarak yapacak askerliğini artık revize olmasaydı büyük ihtimalle komando olacaktı.böylelikle doğuya çıkma olasılığıda düştüü baya bi....ama genede kesinlikle çıkmaz demiyorum herşeye hazırlıklı olmalısın.bak ben 20 yaşındayım henüz sen yeni geldin bilmiyorsun beni tanımıyorsun çekmediğim kalmadı benim bilir beni kızlar burdaki en güçlü kişi diyolar benim için.bende güçlü olduma inanıyorum öyle olmasaydım eğer dayanılacak dert değil.sen benden büyüksün senin daha da güçlü olman lazım.aramıza sık sık gel arada bi uğramakla olmaz .gelki dertlerin azalsın paylaşalım sıkıntını .merak ettiğin olursa gene sorabilirsin
Canım elbette güçlüsün ama en güçlü diye birşey yok çünkü senin yaşadığın sana çok büyük benim yaşadığım bana çok büyük bir başkasınınki ona çok büyük.. Bana göre ben çok güçlüyüm bir diğer arkadaşıma göre o çok güçlü.. Kolay değil sevdalılardan ayrılmak ama sabrediyoruz hepbirlikte kazasız belasız kavuşcaz Allahın izniyle..
offf bu PKKnın Allahım yanına bırakmasın
sevdiğim karakola gidiyo.. üst düzey güvenlik amaçlı
dualarımız hep askerlerimizle
sağsalim dönsünler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?