D
dadluizmirli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.741
şafak bugün 45 ama yarın kaç olur belli değil.. dün gece nöbetinde oturmuş bir ara, görmüş komutan. tutanak yazmış. 16 gün ceza yeme ihtimalimiz var diye aradı gece 1'de.. :gitme: bakıcaz artık.. uçak biletini almıştı.. umutlarımızla uçup gidecek.. mafoldumben
şafak bugün 45 ama yarın kaç olur belli değil.. dün gece nöbetinde oturmuş bir ara, görmüş komutan. tutanak yazmış. 16 gün ceza yeme ihtimalimiz var diye aradı gece 1'de.. :gitme: bakıcaz artık.. uçak biletini almıştı.. umutlarımızla uçup gidecek.. mafoldumben
Allah yardımcınız olsun daha yenisiniz ama günler cabuk gecicek inşallah hepimiz içinnşafak 444...günaydın herkeseeee
gelince bol bol öpücem ben de böle uzakten uzağa olmuyo :kedi: :kedi:Günaydın herkese şafak 344 Balıkesir'e aşkıma günaydın öpücükleri gönderiyorumopuyorumnanaktanzemuszemus
ne güzel yemin töreninde görüşeceksiniz ben yemin töreninden cok sonra görebilmiştim meleğimişafak 443turkbayragi
sabah yine sesini duyurdu banaopuyorumnanaktan
bugün çok iyi geliyodu sesi.iyileşmiş biraz daha.
çok özledim çok. 17 gün sonra inş yemin töreninde kavuşuyoruz bitanemleopuyorumnanaktan
ayy canım Allah yardımcısı olsun inşallah bi sorun cıkmazda dilediğiniz günde görüşürsünüz.şafak bugün 45 ama yarın kaç olur belli değil.. dün gece nöbetinde oturmuş bir ara, görmüş komutan. tutanak yazmış. 16 gün ceza yeme ihtimalimiz var diye aradı gece 1'de.. :gitme: bakıcaz artık.. uçak biletini almıştı.. umutlarımızla uçup gidecek.. mafoldumben
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
şafak.........260
mehtap.........91
sabır.....sabır.....
günaydın kısllaaarrrr nasılsınnn ben iim ama pek ii değilim işten ayrıldımmmm:çok üzgünüm:
ŞAFAK 183
MEHTAP 84
kendi isteyinle mi? yoksa krizden dolayı mı?
cnm ben planlama departmanında çalışıodum çok seviorum departmanımı bnm muhasebe departmanına geçmemi istediler bende kabul etmedim çıktımm...
herkse slmm bn yeni katıldm aranza=( bnmde sewdğim dün gtti askere şafak=454
herkse slmm bn yeni katıldm aranza=( bnmde sewdğim dün gtti askere şafak=454
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?