Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 32 "ISPARTAAA"

Sensiz geçen 400. günüm..mafoldumben
neler yaşamadım ki neler yaşamadık ki..!
neler yaptırdı bu hasret bize?
400 gün dile kolay kalbe çok zor..

bu yolda söz verdik pes etmek yakışmaz aşkımıza
isteme hadi al beni yine kendine
gitme tut ellerimi
SAYALIM YİNE GÜNLERİ..

gözlerini çoook özledim:asigim:

şafak 443turkbayragi
sabah yine sesini duyurdu banaopuyorumnanaktan
bugün çok iyi geliyodu sesi.iyileşmiş biraz daha.
çok özledim çok. 17 gün sonra inş yemin töreninde kavuşuyoruz bitanemleopuyorumnanaktan

şafak bugün 45 ama yarın kaç olur belli değil.. dün gece nöbetinde oturmuş bir ara, görmüş komutan. tutanak yazmış. 16 gün ceza yeme ihtimalimiz var diye aradı gece 1'de.. :gitme: bakıcaz artık.. uçak biletini almıştı.. umutlarımızla uçup gidecek.. mafoldumben

Son düzenleme:

cok az kalmıs belki gözlerini korkutmak için 16 gün demişlerdir. 1-2 günle yada hiç cezasız da kurtulabilir. komutanın o anki durumuna baglı

canım inşallah gerek görmezler de zamanında kavuşursunuz

şafak 444...günaydın herkeseeee
Allah yardımcınız olsun daha yenisiniz ama günler cabuk gecicek inşallah hepimiz içinn
Günaydın herkese şafak 344 Balıkesir'e aşkıma günaydın öpücükleri gönderiyorumopuyorumnanaktanzemuszemus
gelince bol bol öpücem ben de böle uzakten uzağa olmuyo :kedi: :kedi:
şafak 443turkbayragi
sabah yine sesini duyurdu banaopuyorumnanaktan
bugün çok iyi geliyodu sesi.iyileşmiş biraz daha.
çok özledim çok. 17 gün sonra inş yemin töreninde kavuşuyoruz bitanemleopuyorumnanaktan
ne güzel yemin töreninde görüşeceksiniz ben yemin töreninden cok sonra görebilmiştim meleğimi((
ayy canım Allah yardımcısı olsun inşallah bi sorun cıkmazda dilediğiniz günde görüşürsünüz.
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
şafak.........260
mehtap.........91

sabır.....sabır.....
alkisalkisalkis az kaldı canım sabırrr

merhaba kızlar;sizler eşlerinizi beklerken benimde eşim beni bekliyo malesefkafamçokkarıştı

bende tuncelide görevliyim...bende şafağımı tutuyorum!!!

ah cnmya üzüldüm senin adına.:teselli: inş az kaldığı için ceza vermez.

cnm ben planlama departmanında çalışıodum çok seviorum departmanımı bnm muhasebe departmanına geçmemi istediler bende kabul etmedim çıktımm...

nie istemediği,anlamadığı biyerde çalıştırmak isterlerki insanı. nerde daha verimliyse orda çalışmalı... bu ara çok var bu bnm işyerimde. inş bana dokunmazlar die dua ediyorum bende.:Saruboceq: bnm mesleğim bu.ben başka bölümde yapamamki dimi..
kndni üzme dicem ama saçma biliyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…