- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.881
bugün şafak 43 Kütahya..
az önce bana sürpriz yaptın, gönderdiğin birbirinden güzel güllerle karşıladım bugünü. kucakladım, kokladım.. çok sevindim çok.. sanki senin ellerinden aldım yine.. hasretin giderilmiyor ama sevgin her an dolup taşıyor yüreğimde.. seni çok seviyoruum... opuyorumnanaktan
anam nasıl yapıyorlar bu sürprizleri yaww.nasıl fırsat buluyolarr ....benimkinin hiç bişekilde fırsatı olmuyor.offf kıskanççç oldummm galibaaa:umursamaz::kedi::dilcikar:
canım senin eşinde bir gelsin nice çiçeklerden çok daha güzel günler seninle olacak.. nice güzellikler sizi bekliyor.. az kaldı az daha sabır tatlım.. a.s.
canım bunlar senin için yerimseniben
valla canım benimkinin kardeşleri benim çalıştığımın kurumun bir alt sokağında çalışıyorlar.. çiçekler de iki alt sokaktaki çiçekçi ile geldi, yerimseniben yoksa nasıl yapsın, nasıl fırsat bulsun.. bugünler geçsinde başka hiçbirşey önemli değil.. bir geçsin yeter ki..
N€RGİS;8896831 .!.:safak 237 bekle beni gamze geliyom listene 1 hafta sonraaa
bekliyorum nergisimmm başımın üstünde yerin var meleğimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile:içelim:
bugün nasılımmm sizce???
N€RGİS;8897538 .!.:herzamanki gibi cok güzel ama gözlerde hüzün var bi gelse de enişte o gözler ışık sacsa
gel teskere gelllllllllla.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?