Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım yüreğine, düşüncelerine yazmış ya ismini.. vuslata kavuşacağınız günün özlemini..
hediyesini göndermeye fırsat bulamasa da yüreği konuyor yüreğine.. gözleri gözlerinin hayalinde.. sana kavuşacağı günün heyecanı ile dalıyordur rüyalarına... canınız, sağlığınız iyi olsun, bu günler geçsin hayırlısıyla yeter ki.. her zaman güçlü ol canım.. bu günler hepimiz için su gibi geçsin inşallah..

bugün nasılımmm sizce???

tatlım çok masum ve duru bir fotoğraf.. nergisin de dediği gibi gözlerinde ki hüzün bulutları da eniştemiz gelince dağılacak, yerini yıldızlara bırakacaktır.. az kaldı tatlım yerimseniben

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben uzun zaman giremedim mafoldumben. cüzler kadir gecesine kadar bitsin inşallah ta duasını o mübarek gecede edelim.

Tatlım ALlah kabul etsin.. Allah razı olsun canım benim. Okumayı bilebilseydim paylaşmak isterdim... Rabbim öğrenmeyi nasip eder inşallah.. Düğünden sonra işten ayrılıcam o zaman artık inşallah..
Bende tüm askerlerimiz, şehitlerimiz, vatanımız, tüm müslüman kardeşlerim için dua ediyorum her zaman.. Rabbim kabul eder inşallah..
sevgiler canım,

kaderim nerelerdesin yaalmaz:
hiç gözükmüyon bak ben cüz ü okuyamamıştım sen okuyacaktın dimi unutmadın..
bende bugün yasin okuyacağım inşallh allah kabul etsin bide kadir gecesindede okumayı düşünüyorum canım

bu arada belki yarim yarın nete girebeilirim çavuşla çıkacaz o çok meraklısı dedi
bakalım bi umut ama ben genede çok sevindiiiiiiimkaydirigubbakcemile2
seni bi görsem yerer bana egooooooooooooooooooooooooooo

Askina varmi care
gönlümde bunca yare
sizliyor senin ugruna

Dağlarına dargınım
Yollarına yorgunum
Gözlerine sürgünüm yar

Sensizlik bana zulüm
kalbimde acan gülüm
yar gelmezse gelsin ölüm

Geceler boyu sürgün
Şu kalbim sana vurgun
Kanıyor senin uğruna

Dağlarına dargınım
Yollarına yorgunum
Gözlerine sürgünüm yar

Sensizlik bana zulüm
Kalbimde açan gülüm
Yar gelmese gelsin ölüm

Feryad eden bülbüller
Sazım yaralı teller
İnliyor senin uğruna

Dağlarına dargınım
Yollarına yorgunum
Gözlerine sürgünüm yar

Sensizlik bana zulüm
Kalbimde açan gülüm
Yar gelmese gelsin ölüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…