- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.841
slm kızlar nasılsınız elimi yaktım ben az önce ne sakarım ya düdüklü tencerenin kapağını açamayınca elimle ittireyim dedim elim olduğu gibi içine girdiallahtan kızarıklık var sadece çok sızlıyo ama[/QUOTE
kız nettin sen yaa.ayyy içim cızz etti birden okuyunca .inşallah kötü olmaaz burda lak lak etmede buz koy elinee :mymeka:kaydirigubbakcemile
anladım canım.ben de bitirmek üzereyim 5 yaprak kaldı
ama açıkta kalan varsa alırız yine de
başlamışken bitirelim di mi
slm kızlar nasılsınız elimi yaktım ben az önce ne sakarım ya düdüklü tencerenin kapağını açamayınca elimle ittireyim dedim elim olduğu gibi içine girdiallahtan kızarıklık var sadece çok sızlıyo ama
koydum kuşum koydumsoğuk suda tutuyorum elimi şimdi sakarım işte :) deli gibi soğumasını beklemez inatlaşırsan düdüklüyle olacağı bu
evet başlamışken bitirmek lazım boşa gitmesin okunanlar alırız azar azar zaten 5 cüz kalmıştı
canım kaçıncı cüzler kaldı 24. cüz benimdi zaten gerisini de ver bana ben okurumda dağıtırım da. kadir gecesine kadardı değilmi
canım en son sen aldın gerisi duruyor 25-26-27-28-29-30..
eğer yapabilirsen çok seviniriz burdan haber verirsen bilgimiz oluropuyorumnanaktan
tamam canım geri kalanını hallederim inşallah sizede bilgi veririm kadir gecesi son değilmi?
slm hilalimm bildiğin gibiyiz herzamanki gibi.zaman geçmiyor diye zırkamaktayım sen nasılsın?işten çıkmışsın üzüldüm.allah hayırlısı neyse onu versin meleğim senin için :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?