- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.941
ay canım son 10 içindesin.. ne mutlu sana yahu.. tez zamanda gözaydınlığına da kavuşman temennisiyle darısı başımıza.. az kaldı az kaldı ha gayrettt.... :)
bugün komşu il kocaelindeyiz :) şafak 41
hepinize iyi gecelerrr zemuszemus
evet yaa darısı başımıza
sanada tepüğü bi vurayım artık:mymeka: sen giderken benim 14 gün kalacak git artıkkkk yaaaklava:
canım Allah bir mani çıkartmazda inşalla günümüzde çıkarız.. vallahi özleyeceğim burayı ama gamzecim itiraf edeyim bir an evvel listeden çıkmak nasip olsun istiyorm :)
ay ne garip dimi.. önce listeye girmek için, plakalar için heyecanlanıyorsun, sonrada kendini ilk satırda görmek için.. listeden çıkıpta burada sadece ziyaretçi olabilmek için.. zemuszemus
vallahi ya alalım şu tezkereyi artık gamzecim..
listeleride heycan olsun die ettim zatiii EKŞIINN olsun deyeee:1ninca:şakkıdı
ay canım son 10 içindesin.. ne mutlu sana yahu.. tez zamanda gözaydınlığına da kavuşman temennisiyle darısı başımıza.. az kaldı az kaldı ha gayrettt.... :)
bugün komşu il kocaelindeyiz :) şafak 41
hepinize iyi gecelerrr zemuszemus
off yaa bi zamanlar 55 rüya gibi geliyodu şimdi ise 9 rüya gibi oldu bana ..gözünaydın canım tek hanelerdesin artık
benim eşimde şırnakta asker. ve daha hiç görmediği 20 günlük bi kızımız var. bizimki 14 eylülde çıkacak inş. kocacım sağsalim yanımızda olur inş. Rabbim tüm yol bekleyenleri tez zamanda kavuştursun. bu son günler hiç geçmiyor.
benim eşimde şırnakta asker. ve daha hiç görmediği 20 günlük bi kızımız var. bizimki 14 eylülde çıkacak inş. kocacım sağsalim yanımızda olur inş. Rabbim tüm yol bekleyenleri tez zamanda kavuştursun. bu son günler hiç geçmiyor.
canım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin kızınızı. son günler gerçekten zor oluyor ama yinede çok güzel...zemuszemus
nerdeydin gülüm bu zamana kadar senn.bizimle saysaydın ya şafağını.kızına allah uzun ömürler versin.babasına kavuşmayı nasip etsin bitmiş sayılır canım
amiiiiiinnn. darısı başınıza inşallah. rabbim sizleri de tez zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?