Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet yaa darısı başımıza
sanada tepüğü bi vurayım artık:mymeka: sen giderken benim 14 gün kalacak git artıkkkk yaaaklava:

ne 460 gün, ne dağlar, ne denizler... gördünmü bak hiç birşey aramızda duramadı canım benim. duramazda.. az kaldı kavuşmamıza.. bak bitti günler gücümüzün karşısında.. eridi gitti.. huzurumuzdan tek zerre kaybetmeden hemde.. sevgimize sevgi, gücümüze güç katarak..özleminle, hasretinle.. kavuşacağımızı günü bekliyorum..

evet yaa darısı başımıza
sanada tepüğü bi vurayım artık:mymeka: sen giderken benim 14 gün kalacak git artıkkkk yaaaklava:

canım Allah bir mani çıkartmazda inşalla günümüzde çıkarız.. vallahi özleyeceğim burayı ama gamzecim itiraf edeyim önceleri ne kadar listeye girmek istiyordumsa da şuanda bir an evvel listeden çıkmak nasip olsun istiyorm :)

ay ne garip dimi.. önce listeye girmek için, plakalar için heyecanlanıyorsun, sonrada kendini ilk satırda görmek için.. listeden çıkıpta burada sadece ziyaretçi olabilmek için.. zemuszemus
son günlerin hasreti daha ağırmış.. derlerdi inanmazdım.. ha gayret..
vallahi ya alalım şu tezkereyi artık gamzecim..

Son düzenleme:

listeleride heycan olsun die ettim zatiii EKŞIINN olsun deyeee:1ninca:şakkıdı

amiiiiiinnn. darısı başınıza inşallah. rabbim sizleri de tez zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...:lepi:

off yaa bi zamanlar 55 rüya gibi geliyodu şimdi ise 9 rüya gibi oldu bana ..gözünaydın canım tek hanelerdesin artık

sağol canım darısı başınıza inşallah.16 eylül son günü. gece yola çıkacak inşallah. galiba bu durumda 9 günden fazla günüm kalmış gibi oluyor sanırım. neyse bir kaç gün farketmez çok fazla nasıl olsa benim yanıma gelemeyecek mafoldumben.

benim eşimde şırnakta asker. ve daha hiç görmediği 20 günlük bi kızımız var. bizimki 14 eylülde çıkacak inş. kocacım sağsalim yanımızda olur inş. Rabbim tüm yol bekleyenleri tez zamanda kavuştursun. bu son günler hiç geçmiyor.

canım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin kızınızı. son günler gerçekten zor oluyor ama yinede çok güzel...zemuszemus

nerdeydin gülüm bu zamana kadar senn.bizimle saysaydın ya şafağını.kızına allah uzun ömürler versin.babasına kavuşmayı nasip etsin bitmiş sayılır canım

ŞAFAK:254/KIBRIS
AY BU 200 LER NıE HıÇ BıTMıO YA TAKILDIM SANKı mafoldumben
CANIMIN ıÇı HERŞEYıM SENı ÇOK SEVıORUM AŞKIMMMMM :asigim:
ıNŞALLAH AYARLAYABıLıRSıNDE EKıM DE GELıRSıN ıZNE BıTANEM ÇOK ÖZLEDıM :sinifsinif:

turkbayragi SAFAK: 236 ARDAHAN turkbayragi

Coookk öZlediim coookkk mafoldumben

bu araLar deger verdiklerim beni terk etmek icin yemin etmis sanki mafoldumben

ßunaLim modundayim

amiiiiiinnn. darısı başınıza inşallah. rabbim sizleri de tez zamanda hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...:lepi:

amin canım benim.. a.s.

canım hem gözünüz aydın, hemde hayırlı tezkereler canım.. az kalmış şu son günlerin su gibi geçsin tatlım..
sevgi ve sabırlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…