- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.961
hiç bişey yiyemedim ya...
iftardada bi tabak yemek yemiştim...
N€RGıS;8921202 .!.:sonbahar da geldi eylülü de bitircez inşallahh
ve yarılamaya da az kaldı
kizLaarrr cok kötüyüm mafoldumben
demin msnde esimle görüsdüm ... hersey güllük güllistanlikdi
sonra kankasi aradi bunu biseyler konusdular benimkinin morali bozuldu iyicene
yarim saate yakin telefonla konusdu..
sonrada benim burdan cikmam lazim askim dedi..
enginin bana ihtiyaci var dedi.. askerden kacmayi bile düsünüyorum simdi dedi
noluo ya dedim nerden cikdi simdi bu dedim
enginin kiz arkadasi hamile kalmis bebegi aldiriolarmis kiz ondan ayrilmis dedi
cocuk yanliz kaldi dedi ölümden bahsediyor dedi..
aferim ona dedim senin asker oldugunu bile bile bunlari sana cok rahat anltyir ddm..
senin morale ihtiyacin var ama o tam tersini yapio sana dedim..
hem bisey olmaz ölümden bahsedene dedim
oda köpürdü tartisdik..
kendini yakarken bide beni düsün dedim..
bakcaz artik napcagima dedi..
izinini kullan ozaman dedim sadece tezkeren uzar ben seni 1 ay fazla beklerim olur biter dedim
bilmiom belki engin icin alirim izinimi dedi..
kizlaar kafayii yicemm yemin ederim
ben neler yasadim.. bebeklerimizi kaybettik bukadar ilgi görmedim
ben onun neyiyim yaa bana hicmisim gibi davraniyor
karisiyim ben onun sevgilisi degil..
hic degerim yokmus onu anladim ..
icim icimi yiyorum..
resmen kendisiyle bir benide yakacak..
ben her gün bir gün daha safakdan düserken
yarilamaya az kaldi diye sevincle beklerken o ne yapiyor
yok askerden kaccam yok izin kullancam..
dayanamiyorum artik bikkdiim mafoldumben
kizLaarrr cok kötüyüm mafoldumben
demin msnde esimle görüsdüm ... hersey güllük güllistanlikdi
sonra kankasi aradi bunu biseyler konusdular benimkinin morali bozuldu iyicene
yarim saate yakin telefonla konusdu..
sonrada benim burdan cikmam lazim askim dedi..
enginin bana ihtiyaci var dedi.. askerden kacmayi bile düsünüyorum simdi dedi
noluo ya dedim nerden cikdi simdi bu dedim
enginin kiz arkadasi hamile kalmis bebegi aldiriolarmis kiz ondan ayrilmis dedi
cocuk yanliz kaldi dedi ölümden bahsediyor dedi..
aferim ona dedim senin asker oldugunu bile bile bunlari sana cok rahat anltyir ddm..
senin morale ihtiyacin var ama o tam tersini yapio sana dedim..
hem bisey olmaz ölümden bahsedene dedim
oda köpürdü tartisdik..
kendini yakarken bide beni düsün dedim..
bakcaz artik napcagima dedi..
izinini kullan ozaman dedim sadece tezkeren uzar ben seni 1 ay fazla beklerim olur biter dedim
bilmiom belki engin icin alirim izinimi dedi..
kizlaar kafayii yicemm yemin ederim
ben neler yasadim.. bebeklerimizi kaybettik bukadar ilgi görmedim
ben onun neyiyim yaa bana hicmisim gibi davraniyor
karisiyim ben onun sevgilisi degil..
hic degerim yokmus onu anladim ..
icim icimi yiyorum..
resmen kendisiyle bir benide yakacak..
ben her gün bir gün daha safakdan düserken
yarilamaya az kaldi diye sevincle beklerken o ne yapiyor
yok askerden kaccam yok izin kullancam..
dayanamiyorum artik bikkdiim mafoldumben
ildemcim askerlik erkeklerin beyin hücrelerini öldürüyor.. tecrübeyle çoğumuz tesbit etmişizdir.. şimdi arkadaşı yakınmıştır oda dayanamamıştır.. sen ise düşünceli olup ona sıkntılarını belli etmemiştin.. konuş ona anlat canım.. şimdi biranda mantıksız düşünceye girmiştir ama daha sonra inanıyorum yaptığı hatayı anlayacaktır.. tabi bu durumu ve düşüncelerini onunla paylaş, konuş.. yalnız çok hassas bir denge bu işte.. arkadaşını tanıyorsan onunla konuş istersen.. işte benim yapacağım bişey varsa ben yardımcı olayım de.. eşin günlerini yakmasın hiçç.. orta yolu bulacğınıza inanıyorum. moralini yüksek tut. canım ALlah yardımcınız olsun..
özlem nasıl bu kadar sakinsin canımmm allah aşkına .ben olsam varya o engin midir ne haltsa arardım sayardım ağzıma geleni .o haltı yerken düşünseydi.askerdeki adam ona ne yapsın.evli barklı artık eskisi gibi olamaz karısının yuvasının derdi varken onun uçkur davalarıylamı uğraşacak.bu kız bebeklerini kaybetti .asker bekliyo.bi başına nelere göğüs geriyo .bebeklerini kaybettiğinde bile bi tepki vermedi.hayırlısı olsun dedi geçti.madem izin alabiliyo izin alıp gelseydi karısınınn ona ihtiyacı vardı.elin uçkuruyla uğraşacağına birazcıkta bu güzelim karııyla uğraşsın yazık bu kızada yaa....sinirle yazdım yazdıklarım sana değil kızgınlığımdan üzerine alınma olurmu ?olaya çok kızdımmmklava:
canım ben doğrudur demiyorum ki eşiin yaptığına.. bir hata yapmış..(en büyük hata ise arkadaşının, kim bilir nasıl bir acitasyon uyguladı) sözler henüz lafta kalmış, kendini bilmeden konuşmuş.. bunu belki bu akşam farkedebilir, yarın farkeder.. eşininde nasıl bir ortamda olduğunu bilmiyoruz ki.. askerlik nice mantıksızlıkları yaşatıyor erkeklere.. önemli olan farkedebilmesini sağlamak.. şimdi eşi asker olmasa bende buradan arkadaşımızı fişeklerim.. yalnız eşi asker.. kendisi zor günleri tek başına aşmaya çalışıyor.. çok duygusal bir dönem geçirmesi de gayet olası. şuanda kavga gürültü ile bu durumu çözemez bence.. hemde uzaktan uzağa hiç çözmez.. mübarek aylardayız.. daha olgun düşünmemiz gerekir.. arkadaşımzın kendini daha yanlız hissedip, dahada moralini bozmasına sebep olamam.. değerini ben yargılayamam.. bu değeri yargılamak, sorgulamak dahi sarsar insanı çünkü.. ben yine güçlü ol ve moralini bozma diyeceğim.. önce yapması gerekenleri mantık ile yapmalı, konuşmalı bence.. keskin sirke ancak kendi küpüne zarar verir..
zor bunu yaşamak.. umutlarını tüketme.. düzeleceğine, bu günleri atlatacağına inancım sonsuz.. sevgiler,
canım mesajımdada dedim kızgınlığım sana değil yazdıklarımda sana değildi o kadar sakin karşılıyosunki olayı nasıl bu kadar sakin olabiliyosun die sordum sadece geri kalanı sana değildi.sinirimden yazdığım şeylerdi.sadece baştaki nasıl bu kadar sakin olabiliyosun sorusu sanaydı.sen beni yanlış anladın özlemim üzerine alınma diyede yazdım zaten.bende hiç istemezdim fişeklemeyi ama sinirden kudurdum aynı şeyi bana yapsa ddaha beter ederdim eşimi ben walla.daha basit bi olay olsa bende teselli ederdim.geçer hallaolur derdim ama kendimi tutamadım bu konuda maalesef.normalde böyle değilim hep destek olurum ama bu sefer tutamadım kendimi elimde değil çok kızdım walla
canım ben kendimi ifade edemedim sanki... işte burada o kadar samimiyiz ki birbirimize karşı, kendimiz yaşıyoruz acıyı sanki... mutluluk haberleri ile de seviniyoruz.. aynen, kızmakta haksız değilsin tatlım.. hepimiz aynı duygular ile kızıyoruz , içerleniyoruz şuanda.. şu zor günleri hepimiz inşallah güzellikle, iyilikle, güçle yaşar, bitiririz inşallah..
sevgiler tatlım, a.s.
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?