Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiç bişey yiyemedim ya...
iftardada bi tabak yemek yemiştim...

canım sahurda arayı kapat şimdi :) ben çaya ve tatlıya giriştim.. sahurda özellikle sütlü tatlılar tok tutuyor canım tavsiye ederim :)
ramazan boyunca yaptığım sütlü tariflerimi de paylaşıyorum, göz atabilirsin tatlım yerimseniben
iyi sahurlar canım

sevgiler,

N€RGıS;8921202 .!.:
sonbahar da geldi eylülü de bitircez inşallahh

ve yarılamaya da az kaldı

güzel bir gün olsun nergisim bir ay, bir mevsim daha bitti... sonbahar ayrılık mevsimi derler, benim vuslat mevsimim olacak...
canım su gibi geçsin son günlerimiz de inşallah.. a.s.

Son düzenleme:
kizLaarrr cok kötüyüm mafoldumben

demin msnde esimle görüsdüm ... hersey güllük güllistanlikdi
sonra kankasi aradi bunu biseyler konusdular benimkinin morali bozuldu iyicene
yarim saate yakin telefonla konusdu..
sonrada benim burdan cikmam lazim askim dedi..
enginin bana ihtiyaci var dedi.. askerden kacmayi bile düsünüyorum simdi dedi
noluo ya dedim nerden cikdi simdi bu dedim
enginin kiz arkadasi hamile kalmis bebegi aldiriolarmis kiz ondan ayrilmis dedi
cocuk yanliz kaldi dedi ölümden bahsediyor dedi..
aferim ona dedim senin asker oldugunu bile bile bunlari sana cok rahat anltyir ddm..
senin morale ihtiyacin var ama o tam tersini yapio sana dedim..
hem bisey olmaz ölümden bahsedene dedim
oda köpürdü tartisdik..
kendini yakarken bide beni düsün dedim..
bakcaz artik napcagima dedi..
izinini kullan ozaman dedim sadece tezkeren uzar ben seni 1 ay fazla beklerim olur biter dedim
bilmiom belki engin icin alirim izinimi dedi..

kizlaar kafayii yicemm yemin ederim
ben neler yasadim.. bebeklerimizi kaybettik bukadar ilgi görmedim
ben onun neyiyim yaa bana hicmisim gibi davraniyor
karisiyim ben onun sevgilisi degil..
hic degerim yokmus onu anladim ..
icim icimi yiyorum..

resmen kendisiyle bir benide yakacak..
ben her gün bir gün daha safakdan düserken
yarilamaya az kaldi diye sevincle beklerken o ne yapiyor
yok askerden kaccam yok izin kullancam..
dayanamiyorum artik bikkdiim mafoldumben

kusura bakma ildem yangına körükle gitmek istemezdim hiç ama bu saçmalığa dayanamam yaaa.ona ne kız hamile kaldıysa yaa o boku yerken düşünselerdi sonunu.elin kızının hamile kalma olayı bile senin bebeklerini kaybetmenden daha fazla önemli oluyo...ne bu yaa kocan şimdi burda olsaydı elimde olsaydı bi kaşık suda boğardım inan bana.olmaz yaa senin için kullansaydı iznini bebeklerimiz kaybettik karımın bana ihtiyacı var deseydi de izin alıp gelseydi.allah biliyo ya ildemcim aklımdan geçen yüzümdedir benim içimden geçen bişi var onuda burda söyliycem nolursun kızma gücenme bana .rabbim biliyo herşeyin en iyisini babaklerini kaybediyosun yaa belkide güzel rabbim biliyodur olmayacağını ondan bebek nasip etmiyodur.benim fikrim bu yani ne bu yaa sana hiç mi değer vermiyo o engin denen kişinin srtük kız arkadaşı kadardamı değerin yok yani.böyle devam edemezki olmaz yani bi süre sonra biter sen nereye kadar dayanacaksınki buna.işte bu yüzen dedim belkide allah ondan bebek nasip etmiyodur bebekte ortada kalmasın die.nolursun bak tekrardan özürdilerim yazdıklarım için.kırmak için yazmıyorum çok kötü sinirlendim sanki kendime yapılmış gibi oldum.sana bi lafım yok canım eşine diyorum hepsinide .çok kötü oldum ben yaaaaklava:mafoldumben

ildemcim askerlik erkeklerin beyin hücrelerini öldürüyor.. tecrübeyle çoğumuz tesbit etmişizdir.. şimdi arkadaşı yakınmıştır oda dayanamamıştır.. sen ise düşünceli olup ona sıkntılarını belli etmemiştin.. konuş ona anlat canım.. şimdi biranda mantıksız düşünceye girmiştir ama daha sonra inanıyorum yaptığı hatayı anlayacaktır.. tabi bu durumu ve düşüncelerini onunla paylaş, konuş.. yalnız çok hassas bir denge bu işte.. arkadaşını tanıyorsan onunla konuş istersen.. işte benim yapacağım bişey varsa ben yardımcı olayım de.. hiç değilse oda yaptığını bu sözlerde anlasın diye.. eşin günlerini yakmasın hiçç.. orta yolu bulacğınıza inanıyorum. moralini yüksek tut. canım ALlah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:

özlem nasıl bu kadar sakinsin canımmm allah aşkına .ben olsam varya o engin midir ne haltsa arardım sayardım ağzıma geleni .o haltı yerken düşünseydi.askerdeki adam ona ne yapsın.evli barklı artık eskisi gibi olamaz karısının yuvasının derdi varken onun uçkur davalarıylamı uğraşacak.bu kız bebeklerini kaybetti .asker bekliyo.bi başına nelere göğüs geriyo .bebeklerini kaybettiğinde bile bi tepki vermedi.hayırlısı olsun dedi geçti.madem izin alabiliyo izin alıp gelseydi karısınınn ona ihtiyacı vardı.elin uçkuruyla uğraşacağına birazcıkta bu güzelim karııyla uğraşsın yazık bu kızada yaa....sinirle yazdım yazdıklarım sana değil kızgınlığımdan üzerine alınma olurmu ?olaya çok kızdımmmklava:

Şafak 28 "GİRESUN"

SonnnnNn 4 Hafta:kedi:

artık ne yıllar ne aylar sadece haftalar aşkım sadece haftalar
bitiyo balımmm
Allah nazarlardan saklasın bizi

turkbayragi

selam kızlarrr...gamzecigimi ararken bu topicte buldum selam hepinizeopuyorumnanaktan
şimdi diiceksiniz şafak kaç.daha hiç başlamadı ki.henüz gitmedi.ama ben şimdiden çok üzülüyorum.birkaç ay sonra gitmek istiyor tecilini bitirip:çok üzgünüm:hem bian önce yapıp gelmesini istiyorum hemde onsuz nasıl duracagım kafayı yicem...napalım artık Allah geçici ayrılıklar versin dimi ama.
gamzemm nerelerdesin bakiyim kız topice ugramıyon kaç gündür canım benimŞeniz

bu arada ildem arkadasımızın yazısını okudum çok üzüldüm..ildemcim sakin ol canım...
katlanılması çok zor bir durum...yani orada eşi dururken arkadası için böyle şeyler yapmaya çlışması insanı deli eder bende olsam çok ama çok kızarım..bütün düşüncesizlik o arkadası denecek afedersin densizde...asker adama öyle şeyler denirmi yaa.git kendin hallet işini...herdaim senin peşine mi koşcak bu adam saçmalık.
kimbilir telefonda eşine nasıl gaz verdi de böyle düşünüyor eşin.intahar edecekmiş etttt tövbe yarabbim yaaaaa..milleti niye rhatsız ediyonki yani.
bence sen eşinle sakin kafanla bi konuş canım.bu konuyu hallaetmeye bak ama kavga etme sakın orada psikolojileri farklı olur şimdi zaten o yüzden böyle saçmalıklar yapmaya kalkıyor yani...hele bi gelsin Allahın iziniyle herşeyi halledersiniz..sıkma canını gülüm sen.:teselli:

ildemcim allah sabır versin sana cnm gamzenin söylediklerine kelimesi kelimesine katlıorum
cnm ki bu durum öle sakin davranıp halledilecek bi durum değill eşin çok düşüncesiz davranıo
cnm...sen neler çektin bebeklerini kaybedince ki hala durumu atlatmış değilsinnn...allah sabır versin
cnm....:teselli:

canım ben doğrudur demiyorum ki eşiin yaptığına.. bir hata yapmış..(en büyük hata ise arkadaşının, kim bilir nasıl bir acitasyon uyguladı) sözler henüz lafta kalmış, kendini bilmeden konuşmuş.. bunu belki bu akşam farkedebilir, yarın farkeder.. eşininde nasıl bir ortamda olduğunu bilmiyoruz ki.. askerlik nice mantıksızlıkları yaşatıyor erkeklere.. önemli olan farkedebilmesini sağlamak.. şimdi eşi asker olmasa bende buradan arkadaşımızı fişeklerim.. yalnız eşi asker.. kendisi zor günleri tek başına aşmaya çalışıyor.. çok duygusal bir dönem geçirmesi de gayet olası. şuanda kavga gürültü ile bu durumu çözemez bence.. hemde uzaktan uzağa hiç çözmez.. mübarek aylardayız.. daha olgun düşünmemiz gerekir.. arkadaşımzın kendini daha yanlız hissedip, dahada moralini bozmasına sebep olamam.. değerini ben yargılayamam.. bu değeri yargılamak, sorgulamak dahi sarsar insanı çünkü.. ben yine güçlü ol ve moralini bozma diyeceğim.. önce yapması gerekenleri mantık ile yapmalı, konuşmalı bence.. keskin sirke ancak kendi küpüne zarar verir..
zor bunu yaşamak.. umutlarını tüketme.. düzeleceğine, bu günleri atlatacağına inancım sonsuz.. sevgiler,

Son düzenleme:

canım mesajımdada dedim kızgınlığım sana değil yazdıklarımda sana değildi o kadar sakin karşılıyosunki olayı nasıl bu kadar sakin olabiliyosun die sordum sadece geri kalanı sana değildi.sinirimden yazdığım şeylerdi.sadece baştaki nasıl bu kadar sakin olabiliyosun sorusu sanaydı.sen beni yanlış anladın özlemim üzerine alınma diyede yazdım zaten.bende hiç istemezdim fişeklemeyi ama sinirden kudurdum aynı şeyi bana yapsa ddaha beter ederdim eşimi ben walla.daha basit bi olay olsa bende teselli ederdim.geçer hallaolur derdim ama kendimi tutamadım bu konuda maalesef.normalde böyle değilim hep destek olurum ama bu sefer tutamadım kendimi elimde değil çok kızdım walla

ildemcim bende aynen gamzeye katılıyorum ne olur bizi yanlış anlama ama herşeyden önce sen sen sen ve gine sen olmalı ne demişler önce canım cananım diye
çok düşüncesizce davranıyo bence aklını başına toplasın kişisel fikrim bu kendine ii bak canım

canım ben kendimi ifade edemedim sanki... işte burada o kadar samimiyiz ki birbirimize karşı, kendimiz yaşıyoruz acıyı sanki... mutluluk haberleri ile de seviniyoruz.. aynen, kızmakta haksız değilsin tatlım.. hepimiz aynı duygular ile kızıyoruz , içerleniyoruz şuanda.. şu zor günleri hepimiz inşallah güzellikle, iyilikle, güçle yaşar, bitiririz inşallah..
sevgiler tatlım, a.s.
iyi akşamlar

Son düzenleme:
bu konuda gamze çok haklı nerdeyse benim aklımdan geçenleri yazmışş evlilik çoçuk oyuncağı değil önemli olan sen ve eşin.. Arkadaşlar akrabalar her zaman ikinci planda olmalı bence ..Üstelik senin başına da daha yakında böyle bi olay geldii senin yanında olması gerekirken izinini onu düşünmeden askerdeyken dertleriyle boğan arkadaşının yanında olmamalı Bence izin kullanmasına asla izin verme onu sen bekliyorsun sen sabrediyorun o düşüncesiz arkadaşı engin değil.....

Son düzenleme:

evet yaa ondan bu kadar kızdım üzerime alındım zaten burdaki herkes içn aynı şey geçerli hepside değerli benim için hepinizde aynısınız ayırmam hiçbirinizi sizin derdiniz benim derdim sevincinizde sevincim.inşallah rabbim yardımcımız olurda atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…