Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

a.s. inşallah tatlım.. güneşi görmemize az kaldı yerimseniben

evet olması gerekenleri çok güzel dile getirmişsn.. inşallah eşi bu durumu farkedebilmek için çok geç kalmaz..

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm sadece buraya içimi dökebilirim
7.5 sene çıkıp kavuşmak için deliler gibi çırpındığımız askerde yokluğundan krizlere girdiğim 2 senelik kocamla canımın canı can bildiğim insanla ayrılık aşamasındayız bugün aileler geldi sözde sorun çözmek için ama babası sadece beni suçlayınca bende susmadım ve işler sarpa sardı.olmuyor diye sarılıp saatlerce ağladığımız tedaviler gördüğümüz ve uğruna çırpındığımız bebeğimiz bu evliliği kurtaramayabilir.kk da süper mutlu çift biz ayrılık aşamasındayız sanki kötü bir kabustayım dua edin benim için sizin dularınız kabul olur ALLAHın izniyle

gamzeee merveee sswweett nerdesiniz

Gamzeeemm veee kizLarr
okadar hakklisiniz kii... Gamzem kizmadim sana kelimen kelimesine hakklisin ve dogru diyiosn..
ßen ßeßeklerimizi kaybettigmde telefonda ona nsl söyleyecegimi on kere düsündüm.. hatta demicekdm.. anlattim iki gözüm iki cesme..
hic tepki vermedi.. belki beni üzmemek icin bilemem ama cok sasirdm..
kac kez canima kiymak istedim bi ben bilirim.. bir hafta boyunca sakinlesdiriciyle ruh gibi dolasdim evde..
dil ucuyla bana acaba izin verirmi komutan gelsemmi yanina ne diosun dedi..
yok gelme dedim bosver iyim dedim..

anasinii sattigimin (k.bakmayin kizlar ) züppesi icin askerden kaccam yok izinimi kullancam dio ya

Aradi konusduk telefonla agsima geleni saydi,.
nasil devam etcez seninle böyle dedim.. basina buyruk davranislar sergelemeye basladin dedim..
evli degilmisiz gibi davraniyorsun artik farkindamisin dedim
her gün arayan beyfendi haftada bir ariyo oldu.. nöbettende düsdü artik..
aksamlari vakti oluo kendisi demisdi..
kntr. yokdur diyecegim ama olamaz.. kart aldigi zaman 4-5 birden alio .. yani imkansiz bitmesi..
ablasiyla konusdum.. bizi her gün ariyor dedi.. basimdan kaynar sular döküldü,,,
iyicene degersizlesdim gözünde ...

askerden geleyim seninle konuscaklarim var zaten dedi..
buz gibi bir ses tonuyla..

kizlar banada birseyler oluyor.. insan kocasindan sogurmu ???
belki beni kinayacaksiniz ama ben artik ona olan askimdan süphe duyuorum..
alev alev yanan kalbim buz kesdi ..
belkide gamzemin dedigi gibi yüce rabbim biliyor sonumuzun hayir olmiyacagini..
ve bebeklerime bu aciyi yasatmak istemedi ve ondan kaybettim onlari...
zaten evliligim ilerlesede ben artik cocuk istemiyorum.. canim 2 kez cok yandi
önce kendimi büyütecegim dana 19. yasindayim daha sonra bakacagim isteyip istemedigmi..

hepisinise ilginiz ve desteginiz icin cok teskkür ederim..
gercek dostluklr edindigm tek yer burasi... sagolun kizlarrr...
minnetarim size

canim seninle tanismiyoruz ama gercekden üzüldm okuyunca
bende esim askerdeyken bebeklerimi düsürdüm..
ve suan bizde sarsintidayiz evlilik konusunda.. her an bitti diyebilirr o derece..
ve 8.ay daha asker.. anliya biliorm seni..
dualarim seninlee cnm.. üzülme bebegini düsün olurmu... o melek herseyi hissedio annesi :ecrin_bebek:

bilmioom balparem.. moralim cok bozuk...
eger bidahaki tel,görüsmesinde aklini basina toplamassa yemin ederim bittirecegim..
okadar kolaymi diyeceksiniz.. ama bende insanim dayanamiyorum artik

çok çok üzüldüm canım yaa sorun her neyse inşallah kısa zamanda üstesinden gelirsiniz
aşkla evlenmişsiniz,hayata gelmeye hazırlanan bi bebeğiniz var
aileler bunu nasıl görmezden gelebiliyo
Allah yardımcınız olsun canım:teselli:

bilmioom balparem.. moralim cok bozuk...
eger bidahaki tel,görüsmesinde aklini basina toplamassa yemin ederim bittirecegim..
okadar kolaymi diyeceksiniz.. ama bende insanim dayanamiyorum artik

canım benim haklısın herşeyi sen düşünemezsin tabi ki
açıkçası ben de kızdım arkadaşıyla olan duruma,o gelse sayılı izin günlerinde ne yapabilir ki onun için,izne gelecekse senin için gelmeli
anladığım kadarıyla buna ihtiyacınız da var sen gelmesini iste hem ikinize de iyi gelir belki

kavga ettikkkk...
etimi koparıyolar sanki duyuyor ama anlamıyorum bakıyorumda görmüyorum çok kötüyüm...

daha doğrusu o içindekileri kustu ben ağladım sadece....

canım çok acıyor...

aklımda sorularrr...
yalnızlık bunaldım elim ayağım bağlı aylardır aman o üzülmesin ama canı sıkılmasın diye susuyorum...
hiç bi derdimi paylamşıyorum onunla beni düşünsün istemiyorum....

ama o ilk fırsatta ağzına geleni söyledi bana hiçmi düşünmüyor beni anlamıyorum.

aradım onu yatıyormuş...
konuşcak hiç bişey bulamadım sustum bende 5 dkka geçti...konuşmıcanmı dio ne konuşym aşkm dedim.
hep benmi konuşucam ne bu hiç bişey konşmuyosun bu kadarmı sıkıldın diyo
ne sıkılması dedim abartma
bu arada bağırarak konuşuyor...
dedim farkındamsn bilmiyorum ama bütün gün uyuyor bütün gece oturuyorum yaptığm hiç bişey yok evden dışarı adım atmıyorum....dedim ne anlatıyım sana dedim.
çık sana çıkma diyenmi var git gez ne oturuyon bişeyler konuş benle diye bağırmaya başladı...
sonra en son annemlere ne zmn gttn söylesene dedi...
1 aya yakın dır dedim.ben sizinkilere ayda birmi geldim ezgi
dedi ananeme ne zmn gttn dedi.
senle beni bir tutma dedim...
bağırıyorum artık bende yalvarırım üzerime gelme diye....

3saattir ağlıyorum çok bunaldım

kavga ettikkkk...
etimi koparıyolar sanki duyuyor ama anlamıyorum bakıyorumda görmüyorum çok kötüyüm...

daha doğrusu o içindekileri kustu ben ağladım sadece....

canım çok acıyor...

neler oluyor böyle yaa topik kan ağlıyo resmennn.onlar sıkılıyo bunlaıyo tamam ama bizde en az onlar kadar sıkıldık bunaldık ne bu eziyet yaaa..üzülme nolursun canım yaa düzelir inşallah.kıyamam :teselli:

geldiğinde ne konuşacakmış çok merak ettim yaaa....sinir etti ama hem suçlu hem güçlü ama.....sende çok küçükmüşsün daha be meleğim.ben sanıyorum 25 falan .bendende küçüksün meğerse.bu yaşta ne bebeği canım daha kendin bebeksin...bencede bundan sonra bebek düşünme en azından bi 5 sene düşünme daha hayırlı olur..seninki kaç yaşında canım merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…