- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.981
a.s. inşallah tatlım.. güneşi görmemize az kaldı yerimsenibenevet yaa ondan bu kadar kızdım üzerime alındım zaten burdaki herkes içn aynı şey geçerli hepside değerli benim için hepinizde aynısınız ayırmam hiçbirinizi sizin derdiniz benim derdim sevincinizde sevincim.inşallah rabbim yardımcımız olurda atlatırız
bu konuda gamze çok haklı nerdeyse benim aklımdan geçenleri yazmışş evlilik çoçuk oyuncağı değil önemli olan sen ve eşin.. Arkadaşlar akrabalar her zaman ikinci planda olmalı bence ..Üstelik senin başına da daha yakında böyle bi olay geldii senin yanında olması gerekirken izinini onu düşünmeden askerdeyken dertleriyle boğan arkadaşının yanında olmamalı Bence izin kullanmasına asla izin verme onu sen bekliyorsun sen sabrediyorun o düşüncesiz arkadaşı engin değil.....
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm sadece buraya içimi dökebilirim
7.5 sene çıkıp kavuşmak için deliler gibi çırpındığımız askerde yokluğundan krizlere girdiğim 2 senelik kocamla canımın canı can bildiğim insanla ayrılık aşamasındayız bugün aileler geldi sözde sorun çözmek için ama babası sadece beni suçlayınca bende susmadım ve işler sarpa sardı.olmuyor diye sarılıp saatlerce ağladığımız tedaviler gördüğümüz ve uğruna çırpındığımız bebeğimiz bu evliliği kurtaramayabilir.kk da süper mutlu çift biz ayrılık aşamasındayız sanki kötü bir kabustayım dua edin benim için sizin dularınız kabul olur ALLAHın izniyle
gamzeee merveee sswweett nerdesiniz
güzel bir gün olsun nergisimbir ay, bir mevsim daha bitti... sonbahar ayrılık mevsimi derler, benim vuslat mevsimim olacak...
canım su gibi geçsin son günlerimiz de inşallah.. a.s.
kızlar noluyo nazar mı değdi size yaa
ildem sonuna kadar haklısın da niye böyle oldu bitanem
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm sadece buraya içimi dökebilirim
7.5 sene çıkıp kavuşmak için deliler gibi çırpındığımız askerde yokluğundan krizlere girdiğim 2 senelik kocamla canımın canı can bildiğim insanla ayrılık aşamasındayız bugün aileler geldi sözde sorun çözmek için ama babası sadece beni suçlayınca bende susmadım ve işler sarpa sardı.olmuyor diye sarılıp saatlerce ağladığımız tedaviler gördüğümüz ve uğruna çırpındığımız bebeğimiz bu evliliği kurtaramayabilir.kk da süper mutlu çift biz ayrılık aşamasındayız sanki kötü bir kabustayım dua edin benim için sizin dularınız kabul olur ALLAHın izniyle
gamzeee merveee sswweett nerdesiniz
bilmioom balparem.. moralim cok bozuk...
eger bidahaki tel,görüsmesinde aklini basina toplamassa yemin ederim bittirecegim..
okadar kolaymi diyeceksiniz.. ama bende insanim dayanamiyorum artik
kavga ettikkkk...
etimi koparıyolar sanki duyuyor ama anlamıyorum bakıyorumda görmüyorum çok kötüyüm...
daha doğrusu o içindekileri kustu ben ağladım sadece....
canım çok acıyor...
Gamzeeemm veee kizLarr
okadar hakklisiniz kii... Gamzem kizmadim sana kelimen kelimesine hakklisin ve dogru diyiosn..
ßen ßeßeklerimizi kaybettigmde telefonda ona nsl söyleyecegimi on kere düsündüm.. hatta demicekdm.. anlattim iki gözüm iki cesme..
hic tepki vermedi.. belki beni üzmemek icin bilemem ama cok sasirdm..
kac kez canima kiymak istedim bi ben bilirim.. bir hafta boyunca sakinlesdiriciyle ruh gibi dolasdim evde..
dil ucuyla bana acaba izin verirmi komutan gelsemmi yanina ne diosun dedi..
yok gelme dedim bosver iyim dedim..
anasinii sattigimin (k.bakmayin kizlar ) züppesi icin askerden kaccam yok izinimi kullancam dio ya
Aradi konusduk telefonla agsima geleni saydi,.
nasil devam etcez seninle böyle dedim.. basina buyruk davranislar sergelemeye basladin dedim..
evli degilmisiz gibi davraniyorsun artik farkindamisin dedim
her gün arayan beyfendi haftada bir ariyo oldu.. nöbettende düsdü artik..
aksamlari vakti oluo kendisi demisdi..
kntr. yokdur diyecegim ama olamaz.. kart aldigi zaman 4-5 birden alio .. yani imkansiz bitmesi..
ablasiyla konusdum.. bizi her gün ariyor dedi.. basimdan kaynar sular döküldü,,,
iyicene degersizlesdim gözünde ...
askerden geleyim seninle konuscaklarim var zaten dedi..
buz gibi bir ses tonuyla..
kizlar banada birseyler oluyor.. insan kocasindan sogurmu ???
belki beni kinayacaksiniz ama ben artik ona olan askimdan süphe duyuorum..
alev alev yanan kalbim buz kesdi ..
belkide gamzemin dedigi gibi yüce rabbim biliyor sonumuzun hayir olmiyacagini..
ve bebeklerime bu aciyi yasatmak istemedi ve ondan kaybettim onlari...
zaten evliligim ilerlesede ben artik cocuk istemiyorum.. canim 2 kez cok yandi
önce kendimi büyütecegim dana 19. yasindayim daha sonra bakacagim isteyip istemedigmi..
hepisinise ilginiz ve desteginiz icin cok teskkür ederim..
gercek dostluklr edindigm tek yer burasi... sagolun kizlarrr...
minnetarim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?