Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gamze bu normaldir :mymeka:
gamze gel nan yazmaa öğretim sanaaaşakkıdılülülülülülü

sen bugünm bana ne çatıp durunn bakem biii klava:yolarım tavuk gibi seni walla el içine çıkamannn sonraa.. ben i yazdım program y yapmış i yi kabul etmemiş ben ne yapıveremm :mymeka::dilcikar:

Selam güzeller güzeli topic baskani hemserim Gamzee :)
nasilsin bakalim? hersey yolundami? Muhammedin nasil?
coook uzun zaman oldu girmeyeli. safagin 51 olmus masallah :) Rabbim dogan guneside gostersin bir an önce insallah.
Ben sevdigimle dolu dolu cok guzel 2 ay gecirdim.. ve o 2 ayin sonunda yine ayriyiz iste ve yine özlem hasret basladi
30 hazirandan 25 agustosa kadar Türkiyedeydim sevdigim yaninda
25 agustostan beride yine ayriyim ondan :'( onu cok özledim alismak okadar zor ki...
Oooof..
Neyse Allah hepinize sabirlar versin asker guzelleri. Tez zamanda kavustursun insallah..

olsun canım ı yaparız yarın belki kabul eder
hadi gidin artık yaw kış kış bende kaldım sizin yüzünüzden yaa hadi siz çıkın bende çıkıyım tekrar ellerine sağlık gamzem bi ara anlatırsın nası yaptığını ii geceler size öptüm kocaman nanaktan...

GİT LENN ZORLAN MI TUTUYOZZ SENİİİ:dilcikar:

oo kimler gelmişşş canımın içi gözümün nuru salihammm ....kurban olsun gamzen sana yaa....sefan olsun gülümmm gezdin tozdun gene bize kaldın tabiii :dilcikar:

şaka bi yana özledim seni canımm...güzel duaların için sağol bitanemm.allah razı olsun rabbim sizede temelli kavuşmayı nasip etsin.benim şafak 51 oldu yaaa ama hala burdayım hala bitmedi yanii..bi daha şafak sayarsın sen nasılsa :roflol:beklerizz herzmannnbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…