- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.341
heh heh süper yaa çuval hee...:roflol:
ben geldim kaçtım geldim:) gamzecim bu son koyduğun süper benim olsun bu...
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:beğenemedim ben yaaaaaaaaasositosositosositososito
ayyy olmuşşşş kızzzz
ben yaptım bile ama gamzem yazıyı yanlış yazmış yaw...:))):1rolleyes:
gamze bu normaldir :mymeka:
gamze gel nan yazmaa öğretim sanaaaşakkıdılülülülülülü
olsun canım ı yaparız yarın belki kabul eder
hadi gidin artık yaw kış kış bende kaldım sizin yüzünüzden yaa hadi siz çıkın bende çıkıyım tekrar ellerine sağlık gamzem bi ara anlatırsın nası yaptığını ii geceler size öptüm kocaman nanaktan...
Selam güzeller güzeli topic baskani hemserim Gamzee :)
nasilsin bakalim? hersey yolundami? Muhammedin nasil?
coook uzun zaman oldu girmeyeli. safagin 51 olmus masallah :) Rabbim dogan guneside gostersin bir an önce insallah.
Ben sevdigimle dolu dolu cok guzel 2 ay gecirdim.. ve o 2 ayin sonunda yine ayriyiz isteve yine özlem hasret basladi
30 hazirandan 25 agustosa kadar Türkiyedeydim sevdigim yaninda
25 agustostan beride yine ayriyim ondan :'( onu cok özledim alismak okadar zor ki...
Oooof..
Neyse Allah hepinize sabirlar versin asker guzelleri. Tez zamanda kavustursun insallah..
Selam güzeller güzeli topic baskani hemserim Gamzee :)
nasilsin bakalim? hersey yolundami? Muhammedin nasil?
coook uzun zaman oldu girmeyeli. safagin 51 olmus masallah :) Rabbim dogan guneside gostersin bir an önce insallah.
Ben sevdigimle dolu dolu cok guzel 2 ay gecirdim.. ve o 2 ayin sonunda yine ayriyiz isteve yine özlem hasret basladi
30 hazirandan 25 agustosa kadar Türkiyedeydim sevdigim yaninda
25 agustostan beride yine ayriyim ondan :'( onu cok özledim alismak okadar zor ki...
Oooof..
Neyse Allah hepinize sabirlar versin asker guzelleri. Tez zamanda kavustursun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?