- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.361
şaka bi yana özledim seni canımm...güzel duaların için sağol bitanemm.allah razı olsun rabbim sizede temelli kavuşmayı nasip etsin.benim şafak 51 oldu yaaa ama hala burdayım hala bitmedi yanii..bi daha şafak sayarsın sen nasılsa :roflol:beklerizz herzmannnbuyrunnnnnnnnn
Hiç bitmeyecek gibiydi.. Cok güzel bi rüyaydi uyanmak istemedim ama malesef uyandim senağlama
Simdi 1 sene daha beklicez senağlama
gezdik tozduk geri geldik
hasretlik cok zor be gamze geldigimden beri okadar kotuyumki...
amiinnn sende cok sagol guzel dualarin icin gamzem.. 51gunde akip gider su gibi insallah..
evet ben yine safak sayarim :) ama simdiden baslamak istemiyorumicime dokunuyo.. temmuz 2010 gelsin yeter 10 aycik kalmis azcik kalmis bak.. :1no2: kendimi avutuyorum istee :1no2: daha cooookk varrr
AMANIN 1 seneee mii..çokmuş bee seneye yaza yanii....neyse canım üzülme yaa bak şükret herzaman hiç olmazsa bi sevdiğin vede seni sevenin varr.varlığı yeter ayrı kalmak engel değilki sevdaya.... birgün gelecek hiç ayrılmamak üzere kavuşacaksınız inşallah sizde...şimdi şafak kaç bacım tekrar ne zaman gelicen bbaşla saymaya yaww azalt günlerii hemen :dance:
amiinnn inşallah canımm ikimizinkide akıp geçsin su gibi...
aman ne zırlak karısın yaaa zırlama bakk 2 ay geçmiş bilemmm alla alla yaa asker beklerkene bu kadar zırlamadıydın sennn ....askerlik tehlikeliydi şimdi bi tehlikenizde yok hiç olmazsa için rahat...ben gibi yüreğin ağzında yaşamıyossunn mafoldumben:gitme:
he ya cok malesef. ama olsun dedigin gibi onun varligi yetiyo. sagolsun beni hic yalniz birakmadi 4 senedir. varligini hep hissettirdi. haklisin ayri kalmak engel degil sevdaya.. aksine sevdamizi yuceltiyo.. ama zor geliyo insan yaninda oldugu gunleri özluyo gözlerinin icine bakipta huzur bulmayi özluyo.. tek beklentim o zaten.. bir gun ayrilmamacasina kavusmak.. tek tesellim o..
30 hazirana kac gun var? safak o iste yinedu ben bi hesapliyimde. az cok 300 falandir heralde :1shok: annaeemm nasil bitecek oooooo
haklisin giz. cok sukur halimize. ama varya ben gercekten senin kadar guclu bi kadin gormedim yav. bu topice geldiigm gunden beri butun zorluklara ragmen ne acilar yasasanda hep dimdik ayakta durmak icin elinden geleni yapiosun basariyosunda.. valla takdir edilesi bi insansin helal olsun alkisalkisalkis
ben saydım bilemm 293 günn şafak:roflol:
üzülme canımmmm doğmayan güneşi doğmayan günmü varrr ee doğupta batmayan varmı sankiii..bitmeyen şafakta yok hayatımm .bitecek elbette sen niye gelip gidip duruyonn
niyemi gelip gidip duruyom :gitme: gurbetlik iste :sinifsinif: napa
allahım kimseyi hasretlikle sınamasınnn düşmanımı bilee...hasretlik ölümden zor ..mafoldumben
AMIINNNNNN
neyse gamzem ben kaciyorum yaticam babam sahura uyandirmaya gelir birazdan uyumadigimi gorurse kizar.
tekrar gorusuruz.
Allaha emanet olun. iyi gecelerrrrrrr optum kocamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?