Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kocacımın usta birliğini yeri belli olacaktı aramadı içimde çok büyük bi sıkıntı var senağlama

canım benim yaa ii yere düşmüşdür inşalah eğer doğuya düştüysede Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim burnu bile kanamadan yapıp dönmeyi nasip etsin inşallah,ya sen böle deyince aklıma nişanlımın beni arayıp doğutya düştüm deyişi geldi ufff gerçekten çok kötü bi gündü benim için üzülme canım benim alnında ne yazıyosa o olur isterse doğuda teröristlerin tam içine düşsün alnında yazmadıkça hiçbişey olmaz merak etme canım içini ferah tut...:teselli::teselli:

zaten doğuda tuncelide
tunceli sınırları içinde kalacak yeri değişebilir sadece malesef tunceliye mahkum oldu evet Rabbim ne yazmışsa o olacak
inşaallah hayırlı bi ömür yazmıştır

zaten doğuda tuncelide ordan ayrılıcak tunceli sınırları içinde kalacak yeri değişebilir sadece malesef tunceliye mahkum oldu

hadi yaa olsun ama üzülme bak gamzeninkide ordaydı bak neler neler atlattı orda ama bitiyo işte çok şükür geliyo rabbim sanada banada tüm asker yolu bekleyenlerede nasip etsin o günleri görmeyi...

mühürlü kaderim benim nasılsın canım ya uzun zamndır yoktun?

CANIM BENİM YAA KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ CEVAP VERİYORUM AMA PC BAŞINDA DEİLDİM HAYATIM EVET YOKTUM CANIM NET KAPALIYDI İKİ GÜN ÖNCE AÇTIRABİLDİM,İİ BE GÜLÜM NOOLSUN ŞAFAK SAYIYORUZ GİDERKEN SADECE ŞAFAK SAYIYODUM GELİRKEN YANIMDA MEHTABIDA GETİRDİM MEHTAPTA SAYIYORUM ARTIK....sositososito

canım ya bitsin artık şu şafaklar yaaaa.bende mehtabı bekliorum ama bakalım olacakmı ekimde gelmeyi düşünüo eşim inşallah gelir.allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bacım az kaldı kaydirigubbakcemile5

ŞAFAK:248/KIBRIS
CUMARTESİ KOCACIMLA NETTEN GÖRÜŞCEM SONUNDA ÇARŞI AÇILDI ÇOK ŞÜKÜR zemuszemus
SENİ SEVİORUM CANIMIN İÇİİİİİİİİİİ opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…