Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım az kaldı yarıladıkmı gerisi çabucak gelir inşallah oohh senin mehtap çok yakınmış benimki kasımın 23 ünde gelicek sen nasılsın canım nası gidiyo hayat...

MÜHÜRLÜ KADERİM BU ARADA TESKERE TARİHLERİ YAKIN KIZ EŞİMDE 18 MAYISTA GELCEK İNŞALLAH :Saruboceq:

evet canım teskerelerimiz çok yakınmış ama sen benden bi gün önce kavuşcan kocişine ben seni bayram ederken ya bu zaman bana inatmı geçmiyo bugün diye ah vah edip durcam:)kaydirigubbakcemile3

valla çok kortum ben yaa 4.5 şiddetineymiş konya haberlerine bak nettenmafoldumben

hadi yaa bayada olmuş kız ayyyy sen koru Rabbim yaa çok korkuyorum ben depremden deprem olcak söylentileri çıktığı zaman geceleri uyuyamaz olmuştum psikolojim bozulmuştu ölcem ölcem deyip duruyodum off yaa sen koru Allahım nolur yaa geçmiş olsun canm...

evet canım teskerelerimiz çok yakınmış ama sen benden bi gün önce kavuşcan kocişine ben seni bayram ederken ya bu zaman bana inatmı geçmiyo bugün diye ah vah edip durcam:)kaydirigubbakcemile3

kız allah emi seni allahtan 1 gün var kaydirigubbakcemile3 ogünlerde gelcek canım inşallah hayırlısıyla gelsinler :Saruboceq:

AMİN canım Rabbim beterinden korusun inş. elektrikler falanda gitti çok korktum valla :sinifsinif:
Ama nişanlımda duymuş hemen aradı canım benim bugün çok şükür 4 kere aradı beni zemuszemus

AMİN canım Rabbim beterinden korusun inş. elektrikler falanda gitti çok korktum valla :sinifsinif:
Ama nişanlımda duymuş hemen aradı canım benim bugün çok şükür 4 kere aradı beni zemuszemus

ayy duyar duymaz aklına ilk sen düşmüşsündür ne güzel yaa dört kere aradı demek,benimkide hergün arıyo bu aralar ii yiz benle hiç dereleşmezdi bu aralar baya baya dertleşmeye başladı hoşuma gidiyo yaa aşkım benim hasta oldu ama sesi mesi değişmiş hep çok soğukmuş...mafoldumben

inşallah tez zamanda iyileşir benimkinin de çok kısılırdı sesi Ama buaralar iyi hamdolsun şimdi çok rahat yazıcı olunca rahatladı pazar günü de inş çarşı izni var zemuszemus

inşallah tez zamanda iyileşir benimkinin de çok kısılırdı sesi Ama buaralar iyi hamdolsun şimdi çok rahat yazıcı olunca rahatladı pazar günü de inş çarşı izni var zemuszemus

inşallah canım benimkininde iki haftada bi üç haftada bi oluyo izni ama ben istemiyorum bi tek hapis gibi olduğu için çıksın gezsin biraz kafa dağıtsın die istiyorum ama içim hiç rahat olmuyo o izne çıktığı zaman bazen arada ağzından kaçırıyo herkez kötü kötü bakıyo falan diyo bide oralar baya karışık bu aralar çok korkuyorum o yüzdem ama elden ne gelir Allahıma emanet ondan ötesimi var...

Rabbim inşallah dünya hayatını bizim için bir Ramazan-ı Serif eyleyip kıyamet sabahınıda hakiki bir bayram eylesin. HAYIRLI GECELER. Allaha emanet olun hakkınızı helal edin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…