- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.421
canım ya bitsin artık şu şafaklar yaaaa.bende mehtabı bekliorum ama bakalım olacakmı ekimde gelmeyi düşünüo eşim inşallah gelir.allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bacım az kaldı kaydirigubbakcemile5
kızlar deprem oldu burda yaaa
evet canım az kaldı yarıladıkmı gerisi çabucak gelir inşallah oohh senin mehtap çok yakınmış benimki kasımın 23 ünde gelicek sen nasılsın canım nası gidiyo hayat...
canım korkutma beni yaa ne deprami yaa töğbe bismillah,nasıl peki çok sallandınızmı...
GÖZÜNAYDIN CANIM BENİM....:teytey::hooray:
MÜHÜRLÜ KADERİM BU ARADA TESKERE TARİHLERİ YAKIN KIZ EŞİMDE 18 MAYISTA GELCEK İNŞALLAH :Saruboceq:
valla çok kortum ben yaa 4.5 şiddetineymiş konya haberlerine bak nettenmafoldumben
evet canım teskerelerimiz çok yakınmış ama sen benden bi gün önce kavuşcan kocişine ben seni bayram ederken ya bu zaman bana inatmı geçmiyo bugün diye ah vah edip durcam:)kaydirigubbakcemile3
hadi yaa bayada olmuş kız ayyyy sen koru Rabbim yaa çok korkuyorum ben depremden deprem olcak söylentileri çıktığı zaman geceleri uyuyamaz olmuştum psikolojim bozulmuştu ölcem ölcem deyip duruyodum off yaa sen koru Allahım nolur yaa geçmiş olsun canm...
kız allah emi seni allahtan 1 gün var kaydirigubbakcemile3 ogünlerde gelcek canım inşallah hayırlısıyla gelsinler :Saruboceq:
AMİN canım Rabbim beterinden korusun inş. elektrikler falanda gitti çok korktum valla :sinifsinif:
Ama nişanlımda duymuş hemen aradı canım benim bugün çok şükür 4 kere aradı beni zemuszemus
inşallah tez zamanda iyileşir benimkinin de çok kısılırdı sesi Ama buaralar iyi hamdolsunşimdi çok rahat yazıcı olunca rahatladı pazar günü de inş çarşı izni var zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?