Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim ben çıkıyorum geç oldu baya uykum geldi. tabi uyuyabilirsem korkuyorum valla ya yine sallanırsak diye mafoldumben

BENDE ÇOK ÖZLEDİM CANIMİKİ BUÇUK ÜÇ AYDIR YÜZÜNÜ GÖREMİYORUM RÜYAMDA GÖRDÜĞÜÜMLE YATİNMEYE ÇALIŞIYORUM RABBİM RÜYADADA OLSA CANLI CANLI GÖSTERİYO YA ONADA ŞÜKÜR. BENDE ÇIKIYORUM BİTANEM ALLAH,A EMANET OL SENDE BİLİYOSUNDUR AMA YİNEDE SÖLİM 7 AYETEL KÜRSİ OKUYUP SAĞINA SOLUNA ÖNÜNE ARKANA YUKARI AŞAĞI Bİ DE ENSON TAMAMEN ETRAFINA OKUYUP ÜFLE BİŞİ OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE ALLAH'A EMANET OL CANIM ALLAH RAHATLIK VERSİN HAYIRLI GECELER...opuyorumnanaktan

BENDE ÇIKIYIM ARTIK ÇOK YORULDUM ıı GECELER PEMBECıM SENı YANLIZ BIRAKMAK ıSTEMEZDıM AMA GÖZLERıM BAYA Bı AĞRIDI BU AKŞAM NEDENSE YARIN TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ ıNŞALLAH KENDıNE ıı BAK CANIM ALAHA EMANET OL ÖPÜYORUM KOCAMANopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım sağol. Amin darısı başınıza inşallah..
Ben bitiriyorum çok şükür. :lepi:

inşallah canım inşallah rabbim bi daha ayırmasın senide bizleride inşallah döndükleri zamanda sevgileri ve sevgilerimiz hep böyle taze kalsın daim olsun inşallah sevgi bitmediği sürece ömür boyu beklesen seviyorum bekliyorum dersin ama döndükten sonra iş değişirse ben bunca zaman bunun içinmi bekledim dersin öyle dedirtmasin allahım ömür boyu inşallah...

amiiin canım benim...a.s:1hug:

[ı]ö.n.e.m.l.i[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]cüz alanlar okuyup o[/ı][ı]kumadıklarıyla ilgli bilgi verirlerse sevinirim kadir gecesine çok az kaldı.lütfen haber verin ona göre bişi düşünelim bizde.teşekkür ederim herkese[/ı]

Pembişim çıkmak zorundayım ben ateşim yükseliyor iyice benim .duramayacağım ben artık.öptüm canım görüşürüzz

ayy kıyamam bende merak ediyodum nie yoksun die Allah şifa versin
bu cüz işi ne ben ramazan hatmini bitirdim yeni bi tane okumayi düşünüyom okumassam banada verebilirsiniz

ayy kıyamam bende merak ediyodum nie yoksun die Allah şifa versin
bu cüz işi ne ben ramazan hatmini bitirdim yeni bi tane okumayi düşünüyom okumassam banada verebilirsiniz

canım askerlerimiz ve şehitler için hatim yaptık aramızda. kadir gecesi dualanacak inşallah. şimdilik bir tane hatim bitti. ikinci yapılırmı bilmiyorum...

ben geldim yalnız bir başımaa
siz mışıl mışıl uyuyun bakımmmmirmirmirmir
benim cüzler de bitti gamzecim,kadercimopuyorumnanaktan
16-17-18 almıştım
Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…