- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.501
arasaydın ya canım gizli mi kullanıyo telefonu
ama o müsait olsa seni aradı muhakkak üzülme olur mu
çok çalışıyo her işi ona yüklüyolar demiştin
o hasta olmasın da kim olsun,inşallah hemen iyileşir
idare ederim bitanelerim...
hersey üst üste geldi bende biliyorsunuz...
esimle ayriliyoruz.. o karardan geri dönülmedi.. dönülmeyecek gibide.. o günden beri aramiyor ...
bide üstüne sag kasigima agri saplandi 4 gündür kivraniyordum..
hastaneye gittim önce apandis dediler sonrada böbreklerde sorun var dediler..
her ikiside temiz cikdi ama agrim hala cok siddetli fazla oturp yatamiyorum degisik posisyonlardayim anlicaniz o yüzden pek giremedim nette...
özLedim sizi kizLar ya.. ama burda galiba artik yerim yok.. safak saymiyorum artik.. safagim kac unuttum bile...
bana özel mesaj atan arkadaslara ilk basda gamzem ve muhurlukaderime cook ama cook tesekkür ederim :) seviyorum sizleri
esimle ayriliyoruz.. o karardan geri dönülmedi.. dönülmeyecek gibide.. o günden beri aramiyor ...
her ikiside temiz cikdi ama agrim hala cok siddetli fazla oturp yatamiyorum degisik posisyonlardayim anlicaniz o yüzden pek giremedim nette...
özLedim sizi kizLar ya.. ama burda galiba artik yerim yok.. safak saymiyorum artik.. safagim kac unuttum bile...
bana özel mesaj atan arkadaslara ilk basda gamzem ve muhurlukaderime cook ama cook tesekkür ederim :) seviyorum sizleri
inşallah canım benim çokm kızdım ne gerek var kendini bu kadar hırpalıyosun dedim üzerine düşeni yap gerisine karışma dedim ya hemen bitsin herşey yerli yerinde olsun die canı çıkıyo yapıyo bitiriyo bu sefer işi bitince boş boş duruyolar die laf gelio gidiyo üzerine düşmeyen başka işleri yapıyo kendini hırpalıyo sonrada böyle oluyo işte...
kendi işini yapıosa kime ne ,neye laf söylüyolar
aksine destek olmalılar birbirlerine
canım ya gerçekten askerlik sabır yeri
bitirmeden ne bize ne onlara rahat yüzü yok
evet canım aynen öyle ama yarıladık sayılır zaman artık bitmeye doğru gidiyo bundan sonrası kolay inşallah hele bide izne gelip kafalarını bi toplasınlar zaten dönerken geriye çok bişey kalmıyo...
canlarım ben kaçıyım artık hepinizi öpüyorum kocaman kendinize ii bakın Allaha emanet olun ii geceler...opuyorumnanaktan
Gamze yıne gormedn bak...
SeLaaammmm kizLaarrrrr
Özledinizmiiiii nen beni kaydirigubbakcemile3
nen var kuzumm
az kaldı azcık daha sık dişini :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?