Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

idare ederim bitanelerim...

hersey üst üste geldi bende biliyorsunuz...

esimle ayriliyoruz.. o karardan geri dönülmedi.. dönülmeyecek gibide.. o günden beri aramiyor ...

bide üstüne sag kasigima agri saplandi 4 gündür kivraniyordum..
hastaneye gittim önce apandis dediler sonrada böbreklerde sorun var dediler..
her ikiside temiz cikdi ama agrim hala cok siddetli fazla oturp yatamiyorum degisik posisyonlardayim anlicaniz o yüzden pek giremedim nette...

özLedim sizi kizLar ya.. ama burda galiba artik yerim yok.. safak saymiyorum artik.. safagim kac unuttum bile...

bana özel mesaj atan arkadaslara ilk basda gamzem ve muhurlukaderime cook ama cook tesekkür ederim :) seviyorum sizleri

inşallah canım benim çokm kızdım ne gerek var kendini bu kadar hırpalıyosun dedim üzerine düşeni yap gerisine karışma dedim ya hemen bitsin herşey yerli yerinde olsun die canı çıkıyo yapıyo bitiriyo bu sefer işi bitince boş boş duruyolar die laf gelio gidiyo üzerine düşmeyen başka işleri yapıyo kendini hırpalıyo sonrada böyle oluyo işte...

hadi yaa bende bi umutla birleştiler heralde vazgeçtilşer dedim ama olmamış yine napalım canım hayat devam ediyo acılarda sevinçlerde herşey bizim için senin utanıcak üzülücek pek bişeyin yok o üzülsün bence utansın yaptığından, ne demek canım benim iki kuru mesajla kalıyoruz işte onlarla yanında olmaya çalışıyuoruz başka bişey yapamıyoruz yapabilsek keşke...

biz de seni seviyoruz canım
yerim yok ne demek biz sadece şafak saymıyoruz ki hep aklımızdasın
her zaman yanındayız canım unutma olur mu
dilerim senin için bundan sonra herşey çok daha güzel olsun:1hug:

kendi işini yapıosa kime ne ,neye laf söylüyolar
aksine destek olmalılar birbirlerine
canım ya gerçekten askerlik sabır yeri
bitirmeden ne bize ne onlara rahat yüzü yok

kendi işini yapıosa kime ne ,neye laf söylüyolar
aksine destek olmalılar birbirlerine
canım ya gerçekten askerlik sabır yeri
bitirmeden ne bize ne onlara rahat yüzü yok

evet canım aynen öyle ama yarıladık sayılır zaman artık bitmeye doğru gidiyo bundan sonrası kolay inşallah hele bide izne gelip kafalarını bi toplasınlar zaten dönerken geriye çok bişey kalmıyo...

Gamze yıne gormedn bak...

gördüm kız hemen yaptım bak istersen mesajıma düzeltme saatine hemen yazdım canım

SeLaaammmm kizLaarrrrr

Özledinizmiiiii nen beni kaydirigubbakcemile3

hiç özlenmezmisin sen yaaa canımın içi kurban olurum sana yaa

ne demekmiş yerim yok alla alla yaaa..bizde mahkemenin şafağını sayarızz:roflol:

şaka bi yana seni çok seviyorum ildemcim canım benim.özel mesaj attımda naptım sanki.msn ye çağırdım gelmedinki.konuşacaktık işte aklındaki herşeyi.dinlerdim seni.istediğin herzaman dinlemeye dertleşmeyede hazırım bitanem hatta sen istemesende ben çok istiyorum seninle konuşabilmeyi dertleşmeyi..bi ara görüşelim lütfen kuzumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…