Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlar aşkım aramadı bugün dün çok hastaydı acaba reviremi kaldırdılar hergün mutlaka arıyodu bugün aramadı yavrum benim yaa geçen gün kolları mosmor omuştu ateşlenmişti dört gün serum yemişti kalkıp serumla beni arıyodu bişi belli etmeden konuşuyodu sonradan söledi revirdeydim serni serumluyken aradım die acaba yine öylemi oldu yaa içim sızlıyo yaa aşkım benim yaaa....mafoldumben

idare eder canım nsenden naber sonunda karşılaşabildik senle naptın konuştunmu memetle doğrumuymuş hesap...

evet canım doğruymuş aynı gidiyoruz aşkımla,fazla sayıyosun diye kızıyodu yaa:icecream:
bayadır çarşımız yoktu ya ekimde başlıcak sanırım ama artık çıkmasam mı dedi
çıkınca iyi güzel herşey eğleniyo da karakola dönünce kötü oluyomuş ne diym ben buna şimdi:sm_confused:

canım telefon kullanıyodunuz siz ulaşamadın mı

ii o zaman canım sevindim bizimki tam tamına doğrumu çıktı yani ama siz heralde dönüşte yol iznini çıkarmıyosunuz sercanla konuştum mardin iki gün yol verir o zaman 18 mayısta teskere alır dedi yoluda hesaba katıyomusunuz...

canım sonlara doğru netleşir dedi mehmet de
19-20-21 bu üçünen biri olcak sanırım dedi
ben çarşı olayına üzüldüm biraz çok masumdu yaa çıkmasam mı artık dedi
dönüşü çok zor oluyomuş demek ki baya kötü hissediyo

hayır canım ulaşamadım mesaj çektim eltime iftara gittim onu söyledim mesaj iletildi ama cevap vermedi onada...

arasaydın ya canım gizli mi kullanıyo telefonu
ama o müsait olsa seni aradı muhakkak üzülme olur mu
çok çalışıyo her işi ona yüklüyolar demiştin
o hasta olmasın da kim olsun,inşallah hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…