- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.521
Şafak 22 "EDİRNE"
bıktıııım valla bıktıııııııııııım
3 gün çalışıp 10 gün bozuk duran şu askeriye telefonlarından bıktım yaa
ne bu be
azcık günümüz kaldı birbirimize ihtiyacımız var
telefonlar engel olur.. komutanlar engel olur.. yollar dağlar amaaaaaan
Ekim geleydi kurtulaydık şu dertlerden
aşkıım çoook özledin be çooooook
geliver EKİM geliver
gamzecim beni mehtap listesinden çıkar canım gelmicek sercan bişeyde istediğğm gibi olsa nolur sanki yaa...
ii akşamlar kızlar nasılsınız benim bugün moralim çok ama çok bozuk aşkımla konuştuk bugün nette çok kötüydü ağlıcaktı nerdeyse abisiyle babası kavga etmeiş babsı sercanı aramış resti çekmiş bilet millet almıyorum bak başının çaresine falan filan demiş resti çekmiş aramıcam diyo bidaha aramam kolay kolay onları diyo ya sercanın ne suşçu var ne istiyolar benim aşkımdan yaa bu çocuk asker böyle yapılırmı üstelik hiç bi suçu kabahati yokken onada çekmiş resti daha konuşmam para mara isteme ondan çarşıya çıkmam nete girmem sadece sigara paramı karşılarım aldığım maaşla yeter dedi hiçbişeylerini istemiyorum dedi ağlıyodu nerdeyse çok kötüyüm kızlar yaa çocuk mahfolmuş şafağı mehtabı sil dedi mehtabı anladımda şafağı nie siliyorum dedim askerliğimi uzatıcak bişey yapabilirim dedi çok fenayım dedi yalvardım resmen keşke yanına gidebilsem yaa keşke yaa lanet olsun yaa....senağlamasenağlama
saolun kızlar babsı çok düşüncesiz çocuklarına düşümnen bi baba deil en ufak bişeyde çocuklarını dışlayan birisi büyük abisi görüşmüyo zaten babaylada diğer abisi çekti gitti daha görüşmem diyo sercanda öyle diyo beni yedielr dedi bi deri bi kemik kaldım psikolojim altüst oldu dedi ona üzülüyorum tek derdim o izne gelmesini bıraktım düşünmüyorum o üzülmesin yeterki ama olmuyo işte olmuyo...
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
ODAMDAYIM YASTAYIM
PC MİN BAŞINDA HAYAL KIRIKLIKLARINDAYIM
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM
MUHAMMEDİM YOK YANIMDA
BİLDİĞİM GÜZELLİKLERDEEEEE
PARAMMM PARÇAAAAAA
PARAMMM PARÇAAAAA
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?