- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.781
şaFak 430
sevdiğine kavuşan ve kavuşmasına az kalmış arkadaşlar bizim için dua edin artık olurmu :gitme::sinifsinif:
ŞAFAK 168
MEHTAP 69 BAYBURT'A SLMMM:teytey:hihoyyyt:lepi:
dualarımız onlarla canımmm
hepsi bizim askerimiz turkbayragi
biz kavuştuk darısı sizin başınıza inş.:Saruboceq:
antalyadan gittim 23 mayısta uçukla 40-45 dk sürüyor yolculuk o dönemde iş için antalyadaydım yani benim gidişimde tamamen şans oldu denk geldi kısmet işte cnm yaa evet ekim 31 benim bayramım:) canım nasıl arayayım ya hiç numarası yok bende ceple 7/24 msjlaşıyorduk telefonu yakalatınca günde 2 kez arıyordu hiç aklıma gelmedi numara istemek ulaşabileceğim hiç bi numara yokkorkum telefondan dolayı ceza alması (( umarım almamıştır yaa aldıysa daha geç gelecek off 417 gün geride kaldı bi gün bile haberleşmeden geçmemişti az kaldı kurtuluyoruz ama habersiz çok zor alalh doğuda yapanlara operasyona giden askerlere de bekleyenlerine de sabır versin çok zor gerçekten çok zoor ...:teselli:
şafak sayan arkadaşlar hepinizi allah kavuştursun tez zamanda inş.:Saruboceq:
ben de 2 gün öncesinde kadar şafak sayıyordum şimdi çok şükür şafak doğan güneş..
allah size de nasip etsin bugünü görmeyi..
kıbrısta askeri olan var mı? bnm eşim ordan geldi hala görüştüğü uzun dönem arkadaşlar var. bi durum olursa haber uçurabiliriz.. benim babam emekli asker ulaşmak zor olduğu durumlarda babamı devreye sokmuştum ben. acil bi durum olursa haber vermeniz yeter.
en büyük asker bizim asker turkbayragi
canım kıbrısa bilet için pegasus havayollarına bak. orda ercan hava alanına bilet bulmak kolaydı şimdi ne alemdedir bilmiyorum. bir de sevgiline söyle dönüş biletini şimdiden alsın her teskere alacağı zaman bilet kalmıyor..
ben eşime almıştım 2 ay önceden teskeresi için 15 eylül tarihine vergiler dahil 170 tl idi.
canım biz de öyleyiz aslında tek izin var ve kullanmak zorundaydık
komutanla konuşup halledebilirmiş birkaç arkadaşı öyle yapmış
ama hala kararsız kasıma kadar çok bunalmazsam gelmiym dedi
ben mehtabı yine de sayayım bakalım nolcak :çok üzgünüm:
ebrucum senin durumlar karışık galiba yolunda gitmeyen bişey mi var:uhm:
bu güzel duyguları yaşamak inşallah en kısa zamanda tüm teskere güzellerine nasip olur... alkisalkisalkis
canım hayırlı olsun
darısı başımıza
papatyaa88;
canım benim erkek arkadaşım denizlide asker sen ordansın sanırım
istanbuldan denizli ne kadar sürüyo acaba gitmek istesem nasıl olur turkbayragi
şafak 69 u da en yakın zamanda görmen dileğiyle canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?