Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canm.. Rabbim tüm askerlerimizi korusun, yakınlarına sabır ve güç versin..
antalya mesafe yakınlığından ve denk gelmesinden ucuz fiyat bulabilmişsinn.. bana malesef denk gelmedi hiç.. artık gerekte kalmadı çok şükür.. benim nişanlımda biletini aldı.. 17 ekimde sabah burada olacak.. o kadar çok heyecanlıyım ki anlatamam..
ceza durumu umarm olmamıştır, son günlerde biraz daha toleranslı davranıyorlar.. numarasını da aradığında istersin artık.. bende sesini duyamazsam, ulaşamazsam ızdırap çekiyorum.. o yüzden yanında ki arkadaşlarının bile cepleri vardı bende. ama sürekli yerimiz değiştiğinden güncelliğini çabuk yitiriyor :)

canm gözün aydın.. darısı hepimizin başına olsun inşallah.. Allah ayrılık yaşatmasın bir daha.. askerin kıbrısın neredesindeydi? 30 gün sonra bizde kıbrısta bitirdik askerliğimizi diyeceğim inşallah.. ama 30günümüz var daha

çıkış gününü kesinleştirdiği gün aldı biletini nişanlm.. cebimde kalsın da gelmenn sevincini yaşayayım bari diyordu..şimdi her gece rüyam da onu havalimannda karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum.. son gece herhalde uyku tutmayacak geldiği saati kimseye de söylemedik.. sadece ben olacağım opuyorumnanaktan :sm_cool:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı inşallah sizlerin başına olsunopuyorumnanaktan rabbim yardımcınız olsun.:lepi: şafağım bitti ama ben yine burda olacağım inşallah sizin mutluluklarınızı da paylaşmak isterim. sositosositodoğan güneş partisi yaparız arkadaşlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythepinizi çok seviyorum.a.s dualarım sizinle ve askerlerimizle... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ŞaFaK 17 "ÇANAKKALE"

ömrüüüüümm..
azıcık daha sabır diyorum sadece!
artık öyle az kaldı ki
içim dışım kıpır kıpır desem yeridir..
14 aydır hiç bi şekilde yüzünü göremeyen ben nasıl durucam ayakta
bayılırsam öpüp beni ayıltır mısınnaniknanik
sabırLaaa önce Ekim'in 4ünü sonradaa 5ini bekliyoruuuum
hadi canımın içiopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyythihoyyyt

walla sorma balım bugün 3.gün hala konuşmuyoruz küs değiliz sadece ben aramamasını söyledim biraz takıldığım sorunlar varda onunla ilgili bişeyleri anlatmak için yaptım ama ondanda bi ses seda çıkmayınca bu seferde üzülüyorum bilemiyorum ne yapsam arasammı aramasam mı beklesemmi yoksa bu 3 gün boşa gidecek:sinifsinif:

oleyyyyyyyyyyyyy
sonunda bitti konuştuk kızlar çok şükür hasret bitti ya off ne kadar zormuş 3 gündür bile sesini duymamak seni çok seviyorum aşkım beni affet ne olur
GELDE ARTIK ŞU NıŞANI YAPALIM YAWWkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…