Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah kavuştursun canım
benim kocam hep kıbrıs çıkacak diyodu ama tunceli çıktı buna sevineyimmi üzüleyimmi bilimyorum ama demek ki hayırlısı buymuş evliyken daha bi zor Rabbim kimsenin gzünü yolda bırakmasın zaman hızla akıp geçsin herkes kavuşsun kocacısına nişanlıısna sevdiğine

benim şafak bitti ama ben yine burda olmaya devam edeceğim inşallah. sizin mutluluklarınızı da paylaşmak istiyorum en kısa zamanda... :1hug:

tatlım gözün aydın... kavuşmalara burada şahit olunca içimde ki tomurcuklar gül açıyor yine.. günler öylede böyle de geçiyor işte.. Allah bir daha ayrılık yaşatmasın tatlım.. darısı hepimizin başına olsun..

cnm sen istanbul'dan mı gittin?? vallahi öyle bir bilet bulsam hiç düşünmezdim. ben en düşük 450e bulmuştm.. üstüne taksi ücretleri ve diğer ulaşım ücretleri de düşündürdü tabi.. düğün yapıcaz eksik bitmiyor.. bütçe beni aştı... kendisi de yol aradığımı biliyordu buralara gelme, ben 2-3 gün izin alırsam gelicem dedi.. olmadı.. ne yapayım dayandım bende.. ama zor geldi.. napalım ya bitti işte günler.. sende benim gibi ekimi bekliyorsun :) ekimi bekleyen arkadaşlar epey var listede yahu.. bir de sonbahara ayrılık mevsimi derler, bizim vuslat mevsimimiz olacak.. azıcık daha sabır..
canım sen arasaydın keşke.. santrale not bıraksaydın. ben öyle yapıyorum notumu alınca arıyor zaten.. belki uyumuştur nöbettedir.. son günleri zaten daha esnek davranıyor komutanlar sen içini ferah tut.. benim ki gece nöbetinde otururken yakalandı geçenlerde, çok yorulmuş bi kaç dakika kimse yok diye dinleneyim demiş.. tutanak tuttular ama son günleri diye ceza vermediler.. sen içini ferah tutmaya çalış.. güzel haberlerini alırsın inşallah..
bak kurtuluyoruz bu karanlıktan.. köprülerin bile erişemedi, ummanların sahiplendiği adadan kurtuluyoruz az daha sabır..

şafak bugün 30

Son düzenleme:
şafak sayan arkadaşlar hepinizi allah kavuştursun tez zamanda inş.:Saruboceq:
ben de 2 gün öncesinde kadar şafak sayıyordum şimdi çok şükür şafak doğan güneş..
allah size de nasip etsin bugünü görmeyi..
kıbrısta askeri olan var mı? bnm eşim ordan geldi hala görüştüğü uzun dönem arkadaşlar var. bi durum olursa haber uçurabiliriz.. benim babam emekli asker ulaşmak zor olduğu durumlarda babamı devreye sokmuştum ben. acil bi durum olursa haber vermeniz yeter.

en büyük asker bizim asker turkbayragi

inş ama çok zor geçiyo hep bi endişe var içim de, gerçi hepsi bizimturkbayragi

öylemi adaşız demekhihoyyyt

inş ama çok zor geçiyo hep bi endişe var içim de, gerçi hepsi bizimturkbayragi

öylemi adaşız demekhihoyyyt

doğrudur zor geçer canım sayılı gün çabuk geçer deriz ama nasıl geçiyor bir biz biliriz
doğuda diye kendine dert etme sakın. rabbim koruyacaksa her şartta korur bişiy olacaksa yanındayken de olur.
benim eşimin arkadaşı da hakkariye düşünce üzülmüştük ama çok rahat askerlik yaptı döndü çok şükür. oralarda komutanlar daha insaflı..koruyup kolluyorlar daha babacanlar yani. merak etme sen

yani nickinden öyle tahmin ettim adın şeyma ise memnun oldum adaşım vereliniortak

canım biz de öyleyiz aslında tek izin var ve kullanmak zorundaydık
komutanla konuşup halledebilirmiş birkaç arkadaşı öyle yapmış
ama hala kararsız kasıma kadar çok bunalmazsam gelmiym dedi
ben mehtabı yine de sayayım bakalım nolcak :çok üzgünüm:

ebrucum senin durumlar karışık galiba yolunda gitmeyen bişey mi var:uhm:

amin allaha emanet hepsi evet haklısın olacaksa her yerde oluryerimseniben
bende memnun oldum arkadaşımvereliniortak

pembe betacım gözüm aydın arkadaşım.
o sevinci hiçbir sözcük anlatamaz bilirim 2 gün öncede ben kavuştum kocişime..
saatleri sayıyordum uçağa binecek gelecek diye..
tüm asker bekleyenlerin hasretiyle kucakla sevdiğini yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…