- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.761
ŞAFAK.242/KIBRIS
OFFFFFF YA ŞU 200LERE SİNİR OLDUM BİTMEDİ GİTTİ YAAAAAA mafoldumben
CANIMIN İÇİ GÖZ BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİORUM HEP SÖLÜORUM AMA OLSUN YİNE SÖLÜCEM SENİ ÇOK SEVİORUM AŞKIMMMMMM opuyorumnanaktan
ŞAFAK.242/KIBRIS
OFFFFFF YA ŞU 200LERE SİNİR OLDUM BİTMEDİ GİTTİ YAAAAAA mafoldumben
CANIMIN İÇİ GÖZ BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİORUM HEP SÖLÜORUM AMA OLSUN YİNE SÖLÜCEM SENİ ÇOK SEVİORUM AŞKIMMMMMM opuyorumnanaktan
benim şafak bitti ama ben yine burda olmaya devam edeceğim inşallah. sizin mutluluklarınızı da paylaşmak istiyorum en kısa zamanda... :1hug:
bitiyo şükür yaa 43 bugün allahın izniyle canım seninki daha sıkı yerdeymiş anladığım kadarıyla biz bu kadar zorluk çekmedik iki haftada mutlaka çıktı çarşı iznine yok yaa uçak biletleri ben gidiş gelişi 135 TL ye aldım pegasustan sabah 7 de gittim alşam 9 da döndüm thy de felan çok pahalı bide kısmet ya denk geldi anneleri gidecekti benimki gibi gidiş dönüş aynı güne denk gelmedi bi daha doğru söylüyorsun walla canım işkencemiz bitecek az daha sabır dün akşamda aramadı benim aşkım cezamı aldı bilmiyorum telefonu yakalatmıştı çok moralim bozuk ondan haber alamayınca canım çok yanıyo
cnm sen istanbul'dan mı gittin?? vallahi öyle bir bilet bulsam hiç düşünmezdim. ben en düşük 450e bulmuştm.. üstüne taksi ücretleri ve diğer ulaşım ücretleri de düşündürdü tabi.. düğün yapıcaz eksik bitmiyor.. bütçe beni aştı... ne yapayım dayandım bende.. ama zor geldi.. napalım ya bitti işte günler.. sende benim gibi ekimi bekliyorsun :) ekimi bekleyenler arkadaşlar epey var listede yahu.. bir de sonbahara ayrılık mevsimi derler, bizim vuslat mevsimimiz olacak.. azıcık daha sabır..
canım sen arasaydın keşke.. santrale not bıraksaydın. ben öyle yapıyorum notumu alınca arıyor zaten.. belki uyumuştur nöbettedir.. içini ferah tut.. kurtuluyoruz bu karanlıktan.. köprülerin bile erişemedi, ummanların sahiplendiği adadan kurtuluyoruz az daha sabır..
canım kıbrısa bilet için pegasus havayollarına bak. orda ercan hava alanına bilet bulmak kolaydı şimdi ne alemdedir bilmiyorum. bir de sevgiline söyle dönüş biletini şimdiden alsın her teskere alacağı zaman bilet kalmıyor..
ben eşime almıştım 2 ay önceden teskeresi için 15 eylül tarihine vergiler dahil 170 tl idi.
senağlamasenağlamaşafak 346 şırnak\çakırsöğüt:çok üzgünüm:
bende sevgilimin biletini aldım 75 tl ye Ankara ya kıbrıs türk hava yollarından pegasus ta bulamadık 31 ekime 1 kasımda vardı orda beklemesin bi gün daha geç kavuşmayalım diye internetten araştırın ucuz bilet mevcut asker için daha ucuz oluyor
ooo akannehir baya iyi almışsın şanslı kız seniii alkisalkisalkis
neredeyse yarı yarıya olmuş
inş ama çok zor geçiyo hep bi endişe var içim de, gerçi hepsi bizimturkbayragiüzülme bitanem vatan borcu bu :teselli:
gurur duyuyoruz onlarla sayılı gün çabuk geçecek inş kavuşacaksınız.
dualarımızla sağ salim gelecekler...turkbayragi
buarada adaşız canım kaydirigubbakcemile2
günaydın sanada opuyorumnanaktangünaydın kızlaropuyorumnanaktan
şafak.....243
mehtap......76 IĞDIRkaydirigubbakcemile
bir kaç saat sonra çıkıyor askeriyeden otobüse binecek çok mutluyum....:sm_cool:
inş ama çok zor geçiyo hep bi endişe var içim de, gerçi hepsi bizimturkbayragi
öylemi adaşız demekhihoyyyt
walla balım aynı sorun bizdede var.eğerki sizin az kaldıysa bence kullanmasın dahada kötü oluyo gidişi en azından 1 ay erken gelir senin ki
ama bizde hiç öle değil ustabirliğine gittikten sonra tek izin kullanıcakmış ve hepsinide 1 kerede kullancakmış mecburen bu olayda kötü bizim için ama nişanlanma söz konusu olduğu için mecburen gelecek canım off off ya 25 gün düşünsene o kadar zaman burda olcak sonra ben onu 5 ay bidaha nasıl bekliyeceğim yaa tamda alışmışken püffffff:gitme:
amin allaha emanet hepsi evet haklısın olacaksa her yerde oluryerimsenibendoğrudur zor geçer canım sayılı gün çabuk geçer deriz ama nasıl geçiyor bir biz biliriz
doğuda diye kendine dert etme sakın. rabbim koruyacaksa her şartta korur bişiy olacaksa yanındayken de olur.
benim eşimin arkadaşı da hakkariye düşünce üzülmüştük ama çok rahat askerlik yaptı döndü çok şükür. oralarda komutanlar daha insaflı..koruyup kolluyorlar daha babacanlar yani. merak etme sen
yani nickinden öyle tahmin ettim adın şeyma ise memnun oldum adaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?