Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN=388

ŞAFAK=44 MALATYAYA SELAM OLSUN:içelim:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
BEBEĞİM SIKILDIK BUNALDIK İYİCE YORULDUK....
RUHUMUZDAKİ TÜM GÜCÜMÜZÜ SÖMÜRÜP BİTİRİYOR BUU ASKERLİK..
BİZSE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YAN YANA EL ELE OLAMASAKTA
YÜREK YÜREĞE DİRENİYORUZ ONA....AZ KALDI BEBEĞİMM ASKERLİK BİZİ DEĞİL BİZ ONU YENECEĞİZ SABIR GÜLÜM SABIRRR

ALLAHIMA EMANETİMSİN

MUHAMMEDİM

şafak 122 :çok üzgünüm:
gel artık gel çok yoruldum

BİSMİLLAHHHHakannehir DU KIZ DAHA YORULMAK İÇİN ÇOK ERKEN YENİ GİTTİ ŞİMDİDEN NE YORULMASIYMIŞ BUUU...SEN ŞİMDİDEN YORULURSAN NASIL BİTECEK BU ASKERLİK BİDE 15 AY OLAYDI HALİNİ DÜŞÜNEMİYORUM BİLE ..GÜÇLÜ OL KIZM YAA SALMA KENDİNİ :mymeka:BENİM MSN AÇILMIYO SORUN VAR MSN YE GİREMİYORUM O YÜZDENN

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Şafak 122................

Bıtecek gunler Allahın ıznıyle sag salımm...

BİTECEK İNŞALLAH CANIM ÜZÜLME NOLURSUN BAK BENDE SEN GİBİ DİYODUM HEP BAZI ZAMANLAR GELDİ TAMAM DEDİM BİZ BİTİREMİYCEZ BU ASKERLİĞİ BİTMEYECK AMA ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM BEN BİTMİYO DİYE SIZLANIRKEN BİLE ZAMAN GEÇİYORMUŞ MEĞER....İNŞALLAH SENDE BU GÜNLERE GELİRSİN.:Saruboceq::Saruboceq:

şafak 256
kıslar bayramın 2.günü nişanlımın yanına gidiyorum
kayınpederim kıyamadı üzülmeme kayınvalidemle gidiyoruz ama olsun
aşkımı görücemmmm

şafak 256
kıslar bayramın 2.günü nişanlımın yanına gidiyorum
kayınpederim kıyamadı üzülmeme kayınvalidemle gidiyoruz ama olsun
aşkımı görücemmmm

OLSUN ÖRÜCEN SONUÇTAA ONA ŞÜKÜR BEN OCAK AYINDAN BERı YÜZÜNÜ GÖRMEDıM NE GERÇEKTE NEDE NETTE HıÇ Bı ŞEKıLDE GÖREMEDıM SESıNı BıLE DUYAMIYORUM ADAM GıBı..YÜZÜNÜ GÖRMEK HAYAL SESıNı DUYMAK SERAP OLDU BENıM ıÇıN...mafoldumbenmafoldumbenıZıNEDE GELEMEDıı.DAĞLARDA SÜRÜNÜYOO CANIM KOCAMM...SEN GıT GÖR BEN YAPAMIYORUM BARı SEN YAP CANIMM.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN:Saruboceq:

Son düzenleme:
çokkkk karıştı herşey çok allahım bana yardım et bişeyleri yapayım derken bozmak hiç istemiyorum
birilerinin yüzünden ben mutluluğumdan olmak istemiyorum korkuyorum
üzülüyorum içten içe ama işte pis bi inat uğruna bu hale geldik biz şimdi kim bilir ne yapıyordur canım 2 gündür konuşmuyoz öfff oda bi ses seda vermiyo bana ben istedim çünki
ama ne bileyim bi çağrı bi msj beklerdim sanırım oda bana kızgın ne olcak böle bilmiyorum :1no2:

ŞAFAK.242/KIBRIS
OFFFFFF YA ŞU 200LERE SıNıR OLDUM BıTMEDı GıTTı YAAAAAA mafoldumben
CANIMIN ıÇı GÖZ BEBEĞıM SENı ÇOK SEVıORUM HEP SÖLÜORUM AMA OLSUN YıNE SÖLÜCEM SENı ÇOK SEVıORUM AŞKIMMMMMM opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…