Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

GAMZEM BENİM 124 DEĞİL 104 MÜŞ BEBEEEEM AŞKIM YANLIŞ HESAP YAPION DİYE FIRÇALADIkaydirigubbakcemile3
YANİ 10GÜN ÖNE GEÇTİK OLEYYY BEEE:sm_cool:

şafak 19 ama ben sesini bile duymak istemiyorum.. heyecan = 0
suçunu da anlamış nasıl olmuşsa.. dün telefonda 'gelince hepsinin acısını çıkartırsın şimdi günde 5 dakika bile olsa sesime katlan' diyor..

Son düzenleme:
neden cnm ne oldu:uhm:

hayırdır canım yaa :uhm:

canlarım teşekkür ederim ilgniz için.. ama ben önemsemeyeceğim artık.. bir tek benimkini vuruyor şu askerlik psikoloji nedense.. dün kardeşleriyle, yeğenleriyle beraberdim.. oradayken beni aradı.. saçma sapan şeyler.. tavırlar.. her zaman yapıyorsun bari kendi akrabalarının yanında yapma.. sürekli bozuk ve dengesiz psikoloji içerisinde.. düzelecek herşey diye umut ettikçe, iyi niyet gösterdikçe iyice üstüme gelmeye çalışıyor.. geleceğin son gün ara o gün konuşalım dedim.. gerginlik hat safhada.. askerlik psikolojisi, son günler geçmiyor diyor.. ama bu kadar işkence edilmez ki.. ben sesini her defasında böyle kötü, bu kadar olumsuz düşüncelerle mi karşılayacğaım.. hemde günde 5 kez.. o zaman arama.. sen sağ, ben selamet gitsin.. ay vallahi yoruldum bu psikolojiden ben.. tükendim.. aynen kendisine söyledim gayri.. alttan alıyorum kaale almıyorsun diyor.. duymamış sayıyorum içime atıyorum ilgilenmiyorsun diyor.. kız halimle bu kadar kapris ve baskıyı ben yapmadım hayatım da yaahu... çığlık attıracak bana illa.. bu defa ciyakladım bende akşam vallahi..

Son düzenleme:
Canım benim bi tek sen yaşamıyosun bunları merak etme ben o kadar aptal şeyşer yüzünden sorun yaşadımki sana anlatamam burda kızlara anlatmıştım bi ara sen daha gelmemiştin o zaman bunlar olucak hayatım sıkıcaz dişimizi onların nazı bize geçiyo die böle yapıyolar inan kızıyoruz ama detaylı düşününce insanın nazı bi sevdiğine geçermiş onlarda bize yapıyolar çünkü en çok kendilerine yakın gördükleri biziz annelerine falan anlatamadıkları sıkıntılarını bizle paylaşıyolar,bize naz yapıyolar,anlıcağımızı biliyolar yani öle düşünüyolar o yüzden bi tek bize yapıyolar böle,çok kötü bizim için bu bende çok dertliyim inan bu konuda sade askerlik için deil burdayken de böle ama düşününce kötü olduğu kadar da güzel bişey çünkü bizim farkımızı gösteriyo bu ,yarın düşündüğü zaman dicekki en kötü günümde benimleydi o kadar şey yaptım saçma sapan şeylerden dolayı huzursuzluk çıkardım ama beni anladı yanımda oldu dicek seni kendine canından öte görcek bunları düşündükçe inan bana bu böle erkekler nedense böle hayatım napalım biz kadınların kutsallığıda burda saklı üzülme emi çok fazlada sert çıkışma ben bi kere 6 yıl sonra ilk defa telefonu suratına kapattım dedim daha aramaz beş dakka geçmeden aradı hemen kuzu gibi düşün bak o dereceye getirdi beni tek deilsin canım üzülme...opuyorumnanaktan:teselli:

birebir aynı şeyler bizimde.. biz de ayrılsak bin defa ayrılırdık ta yüzüne bile bakmazdım eğer bu kadar alttan almasaydım.. gerçi hatasını anlıyor da barı yapmadan farketse.. Rabbim bana bu kadar mı uçsuz dipsiz bir sabır verdi.. yine de sabrım tükenmiyor.. herşeye rağmen.. ama bu defa cidden heyecanımı sildi süpürdü.. saatlerce de konuşsak anlaşamıyoruz telefonda artık.. ben beyaz desem o siyah anlıyor.. bide üstüne iddia ediyor.. artık anlatmayacağım bende..
geleceği güne kadar aramasa çok sevineceğim..

bu arada ben direk konuya daldım günaydını falan unuttum...GÜNAYDINLAR HEPıNıZE...
Bu ara oldukça zor günler geçiriyorum tamamen isyanlardayım diyebilirim askerliğimiz dünden sonra başladı bizim düne kadar hiç bi tehlikesi yoktu nişanlımın ama dünden sonra tehlike altında her an vanın bi karakoluna gönderilip pusuya çıkabilir izni saymazsak 6 ay var bizmesine ve biz bu koskoca 15 ayı 6 ayda yaşıcaz sanki onu askere yeni göndermiş gibiyim o ilk günlerin korkusu canlandı yeniden içimde...GAMZE cim canım sen onca zaman her gün bu korkularla nasıl yaşadın nasıl boğuştun,bi kanadım kırıldı sanki benim dün...senağlama
şafak=232
biten= 215
mehtap=76"IĞDIR'a SELAM..."turkbayragi

cnm ya bukadar dayanmışsınız az daha sabret. gerçekten orası çok farklı biyer. bambaşka bi psikolojideler. ne derse desin o.aldırma. gerçekten sevgisine güveniyorsan bekle. geldiğinde herşey eskisi gibi çok güsel olacak bak.

günaydın tatlım allah sabır versin
dualarımız onlarla ...
aklına kötü bişey getirme
Sağol canım benim,ibsan birden hç ummazken tehlikenin içinde bulunca kendini afallıyo çok afalladım halbuki Şırnak,Tunceli,Hakkari gibi yerlerin yanında Van ne ki.. Ama bu korkuya engel deil ne kadar oralar kadar kötü olmasada Allahın belası köpekler her yerde can alıyo can yakıyo.her yerde bu şerefsizler Rabbim hepimizinkini korusun...senağlama

cnm bnm ümitsizliğe kapılma öyle.kötü düşünme sakın.
bnm nişanlımda büyük ihtimal doğuya gidecek.1ay sora öğrenicez.
hepsi allaha emanet. inş sağ salim geri dönerler. allah bizlere bağışlasın askerlerimizi.
hep dua edin,kötü düşünmeyin..ve bol bol moral verin onlara.ses tonunuz hep güleç olsun.
biz iyi oldukça onlarda orda daha rahat oluyorlar.
en azından nişanlım öyle.hep gülerek açıyorum tlfnu.en küçük bi olumsuzluk,soğukluk sezdirmiyorum ona.buda ona çok iyi geliyo.
bikaç kez moral bozulduğunda aramıştı öle.ses moral falan kötü tabi.
hep konuşarak rahatlattım onu ve neşeli bir şekilde kapattık teli.
bu askerlik bitene kadar bnm açımdan hep böle olacak.ben hep onun(nişanlım) için iyi olucam.
allah hepimize sağlık,sabır versin,güç versin:Saruboceq:

ümmücüm niye çıkardılar yemekhaneden,birileri yüzünden mi yoksa
karakollar hep kötü biliniyo ama tugaylardan daha sakin aslında canım
mehmet kızıltepeye ilk gittiğinde tugayda kalmıştı bi süre her gün olay oluyodu orda
şimdi bi köyde karakolda nöbet tutuyolar,mıntıka yapıyolar ve tabi ki devriyeye çıkıyolar geceleri.
korkma canım benim olacağı varsa her yerde olur,sadece dua edelim hepsine olur mu gönlünü ferah tut buna da alışıcaksın,biz hep yanındayız:teselli:

sağol canım bgende hep gülerek açıyorum telefonu pek konuşcak bişey bulamıyorum aslında moral vermek için, yani benim pek anlatıcak bişeyim olmuyo onunda olmuyo ee deyip duruyoruz sonra kapatıyoruz ya nelerden bahsediyosunu konuşurken ne anlatıyosun napıyosun bende ç.ok istiyorum senin yaptığım gibi yapmayı ama olmuyo konuşcak hiçbişey bulamıyorum... Bugün arar kesin nolcak bakalım...

canım onların her günü aynı geçtiği için pek bişey anlatamıyolar,
biz ankesörlüden konuşuyoruz,dinlendiği için anlatması yasak zaten
ama ben herşeyden bahsediyorum,o gün neler yaptığımı uzun uzun anlatıyorum
tabiri caizse çenem düşüyo o andasırnaşık şey
burayla ilgili bişeyler duymak istiyo hep
havanın nasıl olduğunu bile ayrıntısıyla soruyo anla yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…